STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

masbene

ben Samsunspor'uma güveniyorum. Allah ın izniyle yüzümüzü güldürecek bir sonuç alacağız

mehmet yılmaz

18 October 2011, 21:15:26 #121 Son düzenlenme: 18 October 2011, 21:18:30 samsuni
AlıntıYarın sadece Fenerbahçe Kulübü kongre üyeleri için satışı yapılacak biletlerin, 20 Ekim Perşembe günü taraftar kart sahipleri ve faturalı Fenercell hattı kullanıcıları için, 21 Ekim Cuma günü ise genel satışının yapılacağı bildirildi.

Biletix'ten satışı yapılacak biletlerin tribünlere göre fiyatları şöyle:
Türk Telekom ve Migros kale arkaları: 44 lira
Fenerium üst H-I blokları: 88 lira
Fenerium üst C-D-F-G blokları: 110 lira
Fenerium alt G blok: 165 lira
Fenerium alt B-F blokları: 215 lira
Fenerium alt C-E blokları: 255 lira
Maraton alt D blok: 265 lira
Sarı ve lacivert tribün: 140 lira

Bizi ilgilendiren bir durum yok burada.
Misafir tribün biletlerini yarından itibaren alabilir miyiz acaba?
Ayrıca deplasman tribünü 44 lira imiş.

cembaba

Abi Çarşamba-Perşembe biletixe düşer diye düşünüyorum.

55(tuncay)55

egturul
adem      kemal    bahia    ergün

murat      fink

ufuk
               (dilaver)
  zenke                       ekigho

anıl

lütfen petkovic yenilsekte ruhsuz adamlarla degil

cany

sosaka

bu zamana kadar takım iyiydi diyemem ama şanssızdık da bi taraftan
inş. bu maçda o şanssızlığı yenip galip geleceğiz.
bence fener bir young boys faciası daha yaşayacak

furkan5534

aynı kadro olursa gercek bu fark yıcez en az 3-0,4-0..
ama orhan adem anıl dılaver,dılaver guclu ve ZENKE gibi isimleri alırsa gercekten dusuncelerımız cok daha farklı degısır.

Ayberk

Ertuğrul-Adem Kemal Bahia ??- Murat Fink Dilaver Kocabey- Ekigho Zenke

şu kadro hiç bir şey yapmasa da mücadele eder. Geçen sene güzel futbol oynayıp da kaç maç kazandık biri söylesin? Tavşanlı maçı hariç hiç! Yenilsek de mücadele verelim, savaşalım istiyorum. Ruhsuz oynamayalım. Sol bek mevzuu çok karışık... Al birini vur ötekine... Elimde olsa Başaran'ı oynatırım, diğerlerinden eksiği yok tecrübesi hariç. En azından bir genci kazanırız belki...

FaTiH_HaN

fener_bahce kötü oynasada kazanıyor haftalardır ve bizim durumumuzu ele aldıklarında hafife alıcaklar rehavete kapılacaklar nasılsa kazanırız modunda olacaklar. Bu durumu lehimize çevirebiliriz ki yeniden çıkışa geçmemiz için  fener_bahce maçı çok büyük fırsat. Petkoviç eminim bu hafta uyumaz bu maç için nasıl bir taktikle maça çıkarayım takımı diye  fener_bahce rakiplerine çok boş alan veren bir takım, erken gol yemezsek ben bu maçtan puan yada puanlar alacağızı düşünüyorum ki takım bu kadar kötü olmasına rağmen çok ümitliyim Samsunsporu hafife alanlar genelde maç sonunda sahadan yenik ayrılmıştır. En az beraberlik diyorum .

Serkan

çok fena bir inanç var içimde tıpkı gençlerbirliği maçı gibi ; allahım ne olur yanıltma bizleri ihtiyacımız var artık bu galibiyete.

55_samsun_55

KotuCocuk55

Güzel futbol oyna samsunum! Sampiyon ol,hep kazan diye sevmedik! Seni o yesil cimlerin ustunde kirmizi-beyaz cubuklu formalarla gormek bile yeter! Yeter ama yeterki icindekiler adam olsun!

ahmetsefa55

heeeeee şimdi anlıyorum taraftara verilen cezaların nedenini.
başkan çok iyi açıklamış arkadaşlar siz de izleyin hak vereceksiniz büyük başkana...

http://video.haberturk.com/spor/video/samsunda-moralsiz-idman/55068

ulan paranın gözü kör olsun be...
düzgün konuşmaktan , 2 cümleyi bir araya getirmekten aciz adamlar sırf paraları sebebiyle koskoca Samsunspor'a başkan olabiliyorlar...

celebi

la mübarek bu nasıl bir konuşmadır ya hu. kıçı başı belli değil konuşmaların

samsunluhakan

Alıntı yapılan: CemBaba - 18 October 2011, 23:55:32
Şimşek forma ile ilk maçı kazanmıştık. Daha sonra bu formayı giymedik diye hatırlıyorum. Şu formayı bu maç giysek diyorum hanni.

ilk maçta beyaz forma vardı