27- Orhan Taşdelen

Başlatan mehmet yılmaz, 30 August 2009, 16:38:40

« önceki - sonraki »

özkan

salonda çok çalıştığını konuşmuştum orhanla bir kere omuzları falan ondan dolayı geniş biraz kendiside demişti bunu bana.Ama orhan yani sonuçta bence,bir çizgisi olan ergünü tercih ederim ben hoca olsam

samuray

orhan bu takıma gerekli diye düşünüyorum ergünde sakatlansa cezalı duruma düşse yenalda sakat biz elimizdeki futbolcularla ilk yaryıyı bitirip çok isabetli nokta transferler yapmalıyız dominguez fos lazar fos ama hoca inadına onlara şans veriyor tek santrofor çıkarıyor stoper alıyor takım yenik durumda bance ileride yahnızları oynuyor iki pas yapamıyoruz

jean

su formayi niye uretmedik anlamiyorum harika duruyor vallahi

ahmetsefa55

cembaba

twitter

abdül lazım bu takıma abdüll

Burak

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 24 October 2011, 18:19:42
moderatörden de rica ediyorum; lütfen artık şu babasamsunlu üyesine bu sayfa için nopost verilsin.. stadyumda da gerekirse ilgili üyeyi cebe çekip polise şikayet ederiz zaten..bu sayfada orhanın moralini yüksek tutalım değil mi ama... >l<

orhhhAANNNN  orrrhhhAAAAANNN !! >l< >l<

ferhat hocam istirham ediyorum açınız geride kalan 33 tane sayfayı inceleyiniz hiçbirisinde Akan abi'nin bir tane mesajı yok bunlar şehir efsanesi kulaktan dolma şeyler 

feveran

fanatik samsunsporlu

inşallah o da gelir.ergün tese ye gol attı diye kral oldu.neymiş be bu adam.

beşnumara

Orhan ayrıldı mı kulüpten eeyy yönetim :) bu çocuğu neden dışlarsınız :x(( :P
İdmanlara giden var mı bu çocuk ne alemde durumu nasıl?Hoca değişse forma şansı bulma ihtimali ne kadar?

cembaba

Orhan bu takıma girecek bana kalırsa. Ergün ve Yenal'dan daha iyidi bence.

atakumlu83

arkadaslar 3 gun once spor 55 programında eskı futbol sube sorumlumuz suat calık yaptıgı roprtajda orhan ıle ılgılı bır soruya menejerı kafası karıstıyor orhanın demıs yanı ıs menejerınde bıtıyor ve

cembaba

Jnr.Serkan

Petkovic istifa etsede bu çocuk girse ilk 11'e.Her hafta zaten Ergün kevgire dönüyor,döncekse de bu çocuk dönsün.En azından sağa sola posta koymaz hata yaptıktan sonra

kuzey55

seni arayacağımız aklımın ucundan geçmezdi.Ergün faciasını gördükten sonra off offf