STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

ademi-dilaveri-muratı-burak çalığı-anılı yani yüzüne bile bakmadığı bu adamları oynatsın versin gazı sürsün sahaya bakın nasıl süpriz yapıyoruz.yapamasak bile ruhsuzları izlemekten çok daha iyidir.

erkutdem55

Nasıl gol atarız bu maçta bilemiyorum pek ama dünkü Mersin maçında gördüğüm atsak da saymayacaklar sanırım.FB voleybol takımından daha çok smaç yaptılar son yıllarda.Sonra da gel şike yok diyenlere inan.Allah yardımcımız olsun bu maçta her açıdan.

samsunluhakan

dün akşam aks tv spor programını izledim ali kemal beyefendi ne güzel söyledi zaman kaybetmeye gerek yok diye hemen yollayın diyor digerleride ona katıldı bu hocayla olmaz fenerbahçe maçında sahada domingez olacak bundan eminim ben o yüzden bu hoca oyunu okuyamıyor ali kemal bey diyoki bura pedekonya felan degil taraftarımız futboldan anlıyo diye ama petkoviç bunlar futboldan anlamıyo sanıyo herhalde bu saatten sonra petkoviçten hayır gelmez dün akşam yorumcular isimler konuşulmaya başladı dedi bakalım ne olacak bence fener maçı sonrasında hemen ilk uçakla petkoviçi ve yanında domingezi şutlamaları lazım

ertugrul
adem       kemal     bahia     orhan

fink  murat

anıl dilaver b.kocabey  dilaver güçlü

zenke

bu kadroyla oynasak şuanki oynayan ruhsuzlardan iyidir

s_uzunkaya

bance iyi topçu. 2 pozisyonu var bu zamana kadar nasık kaçar dediğimiz ama takım olarak bir karabasan var üzerimizde ki bu tamamıyla petkovicin ve getirdiği o yabancıların kabusundan kaynaklanan karabasan. bance iyi de olsa bu maç onun maçı değil ekigho ve zenke hızlı adamlarımız olarak oynatılmalı bu maçta. kesinkes diyorum sarp fink lazar domingez khibata mıdır ne zıkkımdır o bide bahia bu hafta direk kızağa çekmek değil biletleri ellerine verilmeli. 5-4-1 oynamaktan başka çare yok bu maçta. ilerde zenke illaki olmalı bu maç. bilemiyorum ekigho  10 numara oynayabilirmi ama zenke yle sanki iyi anlaşabilirmiş gibi geliyor bana. adem kemal ersin 3 lüsünü tekrar görsek defansta bu maç inanın gözlerim dolar. o derece soğudum şu adamlara... nolur oynatmayın şu yabancıları noolurrr....

Jnr.Serkan

emre

Alıntı yapılan: Serkan - 17 October 2011, 18:48:34
nasıl sadece yukarısını veriyorlar emre ?

Sadece yukarıda ki mavi koltuklu tribünü veriyorlar.İstanbul takımları geldiğinde aşağıda ki sarı koltuklu olan yer de açılıyor diye biliyorum ben.

samsunluhakan

petkoviç sana güle güle takımın içine ettin fener maçından sonra hala takımın başında petkoviç olursa ben yönetimdende şüphelenmeye başlarım takımı düşürecek bu petkoviç karabük maçında başımızda olursa petkoviç 90 dakika boyunca petkoviç istifa diye bagıracagım avazım çıktıgı kadar bi takım bu kadar kötü olur ya sen ne biçim hocasın petkoviç

Serkan

Alıntı yapılan: emre - 18 October 2011, 15:04:30
Sadece yukarıda ki mavi koltuklu tribünü veriyorlar.İstanbul takımları geldiğinde aşağıda ki sarı koltuklu olan yer de açılıyor diye biliyorum ben.

Sanırım dolduramadığı için diğer takımlar aşşağı tribünü açmıyorlar ; yoksa iki tribün kapasite açısından deplasman tribününe ait

fındık

uzun

brigand

ayrılan bölümün tamamı açık olur. doluluk olarak yarısını geçebiliriz

kale5501

ORHANI AFFETMİŞLER DÜN AKŞAM t de söylediler orhan solbek diye alınanlardan daha iyi petkoviç anladı ama geç kaldı

samuray

hocanın ilk günkü demeçleri koşan hep topun arkasında olan tempoyu ayarlayan ısıran bi takım olacaz havası malesef ısıran değil ama hep ısırılan bi takım olduğumuz doğru onun için bu maçtanda bu hocadanda hiç ümidim yok malesef inşallah beni yanıltırlar da sevinen oluruz hep beraber arkadaşlar :( :(

mehmet yılmaz

Fenerbahçe top oynamadan kazanıyor ama maalesef biz de iyi oynamıyoruz :(
5-6 gün içinde takıma bir sihirli değnek dokunabilir mi? Mümkünse :)
Her hafta üstüne koyacağımıza daha da geriye gittik.
Ne olursa olsun bu oyunun adı futbol; her sonuca açık.
Zor ama kazanalım.