78- Ahmet Şahin

Başlatan Shane_Falco, 22 December 2009, 23:08:40

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Petkovic in suçu varsa bu takımın başına gelmesidir.Gelme sebebi de bu ligi tanıyıp bilmemesidir.
Kolay bi lig bekliyordu ama beklediğini bulamadı.. Suç onu takımın başına getiren yönetimdedir.
Yoksa biz çok istiyoduk başarılı olmasını ama hem oyuncu kadrosu hemde lig şartları olayı buralara getirdi.

masbene

aynı şeyi malesef Türk taraftarları olarak hepimiz yapıyoruz. takım yenince sineği kral, yenilince kralı sinek yapıyoruz. şu istifa bu istifa diye bagırıyoruz. sabretmeyi bilmiyoruz. bir ateşte hemen koca takımı kül ediyoruz. gitmesi gereken kişi belli buna denecek birşey yok ama ! şunu da biliyoruz ki ara transfer döneminde -eğer transfer yapılırsa- gidecek birkaç oyuncu dışındaki oyuncular yine bu takımda oynayacak. Petkoviç eger salak bir insan degilse "önümüzdeki maçta daha radikal kararlar alacağız" cümlesindeki anlam derinliğini bilerek söylemiştir. çünkü o bahsettiği radikal durum, eninde sonunda başarısız olması durumunda ilk kendi gideceği mecburiyetini de içermelidir bence. o yüzden ahmete mehmete takılmayalım, geç olmadan dogrunun yapılacağı kanaatindeyim.

Ollivanders

6 maçın 3 unu kaybetmemize neden olan bir kalecinin yeri ilk 11 değil , kulube olmalı. Ertugrul'u kulubede oturtan, o tribunlerde yerini alan taraftarın hakkını nasıl ödeyecek?Bu kadar basit mi bu işler... Ahmet şahin iyi kaleci ama eski teknolojiye göre yapılmıs , Ertugrul ise yeni teknolojiye gore geliştirilmiş. Bu bile herşeyi açıklıyor.

Lusage

Ahmet Şahin : 3 Maç 7 Gol..
Ertuğrul Taşkıran : 3 Maç 4 Gol.. ( 2 si Penaltı.. )

Hayır iyi oynasan tamam ama takımın içine ettin abicim. Kusura bakma..

altunay

ahmet şahin allahını seviyosan geçme kaleyee yeter artık böyle mal kaleci olmaz

SametYılmaz55

sezon başında seninle kontrat imzalanması konusunda seni hep savundum ama kendimden utanıyorum şu an :rulet:

Kaya

Bitmek üzere olan bir Duracell gibisin anında fişini çekiyorsun..Ya en iyisini veriyorsun ya da komple ışıkları söndürüyorsun..İlk goldeki topu karşılayış şekline baktım da malesef bütün özgüvenini kaybetmişsin.. :(

atakumlu83

Ahmet sahın ıyı bır kalecı ama super lıgı kaldıramıyor haftaya fener macında kalede olursa yıne hata yapar

ErkÇay55

17 October 2011, 00:49:38 #878 Son düzenlenme: 17 October 2011, 00:56:54 ErkÇay55
az önce trt3'de futbol ateşinde,eski hakem Bünyamin Gezer Ahmetin yediği goller için kardeşim tuttuğun topu elinden nasıl kaçırırsın diye sitem etti.Hikmet Karaman ise Ahmeti iyi tanıdığını bank asyadan önce birinci ligdeyken formunuu iyi olmadığını,bundan dolayı bank asyada oynadığını,takımın birinci kalecisinin Ertuğrul olması gerektiğini,oynatılmamasının hata olduğunu ifade etti.

Uğur Yıldız

sabah dersim var hala yatamadım ahmet aklımdan çıkmıyosun bize bunları yapmaya hakkın yok yok!

Atakumlu

son oynadıgın 5 resmi macın hepsinde hata yaptın , artık miadın doldu senin ama bunu petkovicin gormesi lazım ...

hacettepeli

ahmet şahin den 2. veya 3. yedek kaleci olur. süper ligin kalecisi değil çünkü çok hata yapıyor. bank asyada hata yapsa da gol atmayı beceremeyen adamlar vardı Ahmet'in yanlışlarının görülmemesine sebep oluyordu. Adama suç bulmuyorum yine de sonuçta ona formayı veren bir teknik direktör var. Hak eden oynasa Ahmet'in hatalarına sövmeyecektik.

özkan

Bir maçta 3 asist yapan kaleci.Tarihe geçtin ahmet  >l<
Benim için Samsunspor'dan kimse daha kyımetli değil,hele ahmet hiç değil  ;)
Bankasya bankasyada kaldı,süper ligde yapabiliyomusun kardeşim o kurtarışları performansı ona bakarım.

Yapamadığın iş senin değildir ahmet abi,eline sağlık geçen sene için,ama bu sene teşekkürlük hiç bi hareketin yok,kusura bakma ama yakışanı yap ahmet abi  ;)

kumköylü ahmet

Ahmet seni cok sevdik degerinden fazla deger verdik sende kendini birsey sandin ya kendine ceki duzen ver yada cek git.illallah ettirme bize

Ekrem

Miladın doldu artık Ahmet Seni bank asyadaki halinle hatırlamak istiorum