5- Michael Fink

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:31:43

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

Fink samsunspora fayda sağlacaktır ama her maç aynı performansı beklemek bence hayalcılık çok maç aldırdır ama çok saç başda yoldurur kanaatindeyim

Nuri Asan

Şu anda takıma yeni transferlerden cuk diye oturan tek oyuncu görünümünde çok daha iyi olacaktır.

berusa55

Gençler maçında oynadığın topla mı yoksa sonrasındaki halinle mi dalga geçiyorsun bizle söyle de bilelim Fink!

HoliganSamSunLu

bugün çok kötüydü yada gençlerbirliği maçında olağan üstüydü biz onu kaliteli sandık yanıldık.. 2 haftadır sahada yok bu gün berbattı

ahmetsefa55

FİNK'İN BONSERVİSİ ALINACAK MI?
Beşiktaş'tan kiralık olarak transfer edilen Fink için bonservisini alma konusunda herhangi bir çalışma yapmadıklarını ve bu konu için devre arasını beklediklerini belirten Kazım YILMAZ , "Fink'le ilgili henüz bir çalışmamız olmadı. Şu an acele etmiyoruz. Devre arasına kadar bekleyeceğiz. Sezon başında bir çok transferimiz oldu. Transferlerimizi son günlerde yaptık takımın oturması için teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda biraz daha zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz" dedi.

http://www.htspor.com/futbol/haber/675961-eski-olmak-mi-yoksa-takim-olmak-mi

fink'i 2 yıllığına bonservisiyle almamışmıydık ?

Lusage

www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1252842

Oyuncu hareketlerine bakın. Eğer "Geçici transfer" deseydi kiralıktı. Ama orada Beşiktaş ile "karşılıklı sona erdirme" bizimlede "yurt dışı transfer" yazıyor. Yani bonservisi 31 Mayıs 2013 tarihine kadar bizde.

ahmetsefa55

peki başkanın bu açıklamasının anlamı ne ?

Ollivanders

Lusage

Alıntı yapılan: muhalif - 06 October 2011, 18:39:05
peki başkanın bu açıklamasının anlamı ne ?

Dünyadan haberi yok adamın. Fink bonservisi ile gelmiştir. Ama Başkan uyuyorsa ne diyeyim. Allah uyandırmasın..  :-\ :-\

özkan

başkan olmuş leyla,klüpte dönenlerden haberi bile yok.

HoliganSamSunLu

bende fanatikte kiralık olarak yazıldı onu biliyorum burada bir iletişimsizlik var ama ne başkanın bu durumdan haberdar olmaması çok garip ....

samsunluhakan

fink bonservisiyle 2 yıllık gelmedimi ya arkadaşlar

Ollivanders

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 14 October 2011, 18:13:51
fink bonservisiyle 2 yıllık gelmedimi ya arkadaşlar

Kazım yılmaz dışındakiler oyle biliyor tff bile ...

Ajan

Başkan NEZamandir böyle şaşırmadım.

cembaba

Ben kesin olarak artık inanıyorum. Çok aşırı şanssızız. İsmail Uyanık'ın son dönemlerine geldik :(