5- Michael Fink

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:31:43

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

Fink'ti o topu uzaklaştıran ama asist yazılmamış olabilir,topu uzaklaştırdı çünkü.

Ayberk

İsterse topu taca vursun, ama pas olup akabinde gol olsun asist yazılır. Oradaki mevzu farklı. Pası verdi tamam da, Ekigho bi ton mücadele verdi orda, gol pozisyonunu kendisi oluşturdu ;) Doğrudan doğruya gol pası değildi yani

Burak

Alıntı yapılan: Ayberk - 12 September 2011, 17:47:55
İsterse topu taca vursun, ama pas olup akabinde gol olsun asist yazılır. Oradaki mevzu farklı. Pası verdi tamam da, Ekigho bi ton mücadele verdi orda, gol pozisyonunu kendisi oluşturdu ;) Doğrudan doğruya gol pası değildi yani

bende o yüzden yazmamışlardır diyorum zaten

Ayberk

Cevabım sana değildi abi :)

55__Gurbet__55

Dengenin dengezizligi iste. Transfermarktda finkin 3 asisti var.

minci

Çok değil birkaç yıl kadar önce hocanın bazı futbolcularımıza ısının talimatı vermesinden sonra o futbolcular kalorifer peteklerinine yaslanıp ısınıyoruz ya diyerek ne kadar meslek ahlakına ve saygısına sahip olduklarını göstermişlerdi. O adamlar onca yeteneklerine rağmen şu anda geldikleri nokta belli. Bir de Fink'e bakıyorum. Adam eski takımıyla idmana bile çıkmamış  daha doğrusu idmana çıkartmamışlar. Adam mesleğine olan saygısı  ve ahlakı nedeniyle sadece kendi başına çalışmış ve bugünkü formuna ulaşmış ve bu yüzden de Samsunda bulunması çok kısa olmasına rağmen tüm Samsunun sevgisini kazanmış. İşte iki profil. Birisi tiksintinin simgesi iken diğeri saygı ve sevgi abidesi aynı Hakan Bayraktar gibi. Fink ve Hakan Bayraktar çok iyi örneklerdir. Umarım özellikle gençler bu iki güzel insanı örnek alırlar. Bravo Fink, bravo Hakan böyle devam edin. Göreviniz sadece futbol oynamak değil, genç futbolcuların meslek ahlakı ve saygısı konusunda nasıl olmaları gerektiği yönünde misyonunuz da var.

GökhanÇağlar

Posta gazetesi haftanın futbolcusu seçmiş Fink 'i.. >l<

seydo55

Üstün alman teknolojisi  :holey:

buonanotte

Açıkçası bende bu kadar hızlı uyum sağlayacağını düşünmüyordum.Çok cana yakın geldi bana.Sanki 3-4 senedir bizde oynuyormuş gibi havası vardı.

samuray

fanatikte de haftanın futbolcusu fink keşke orta sahamıza onun gibi iki alman futbolcu daha olsaydı alkılar fink.e >l< >l< >l< >l<

celebi

zamanda hem fink hem bance ilk onbirde

ahmetsefa55

babasamsunlu

finke diyeilecek hiç bir şey yok bence..sozon başı kampı görmedi..maç oynayarak form tutmaya çalışıyor..
iyi niyetli..ama bu maçta sağ içte oynaması oyununu etkiledi..
bir iki tane iyi pası vardı sadece o kadar..

maço

bu adam belini döndüremiyor . ilk defa canlı izledim.

performansını en az iki katına çıkarmalı.Yoksa o da yer kesiği

twitter

20 September 2011, 15:42:32 #119 Son düzenlenme: 20 September 2011, 18:09:48 twitter
bu adamı orta üçlünün ortasına koyacaksın abicim başka bir yer aramana gerek yok

Fink
    Murat ----- ??
Ekigho ---------Zenke(Domi)
---------Bance