Samsunspor 9 Temmuz Olağanüstü Kongresi

Başlatan timofte, 21 June 2007, 12:05:45

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Kongre saat 17'de Büyük Otel'de...
Yerel gazeteler felaket tellallığı yapmaya devam ediyor. Maalesef Metro'nun bir girişimi olmayacak gibi görünüyor. Tek umut olarak Tahsin Kosif ve ekibinin Samsunspor'u Samsunspor'lularda bırakma ihtimalleri var. Sıkı bir çalışma süreci geçirdiklerini ve A'dan Z'ye herşeyi planladıklarını biliyoruz. Yalnız ortadaki büyük borç göz korkutuyor. Şayet Vali Bey borcun ödenmesinin valilik kanalıyla yapılacağını taahhüt ederse bu ekip de Samsunspor'u sahipsiz bırakmayacaktır diye düşünüyorum. Neticede kimse 25 trilyonluk eski borcu tek başına üstlenemez. Eğer bir mucize olur da Metro devreye girerse Kosif ve ekibinin Metro lehine çekileceğini, Samsunspor'un menfaatlerinin ön planda tutacaklarını düşünüyorum.

Henüz herşey bitmiş değil; %50 ihtimal...

İnşallah valilik tam destek verir ve sözünün akasında durur, Samsunspor, Samsunsporluların ellerinde yükselir.

s_uzunkaya

bu kadar acizlik karadenizin en gelişmiş iline, istiklalin doğduğu şehire yakışıyormu hiç! samsunspora sahip çıkan sayın musa uzunkaya 3 dönem birinci sıradan kazandığı milletvekilliği yarışında bu sefer aday gösterilmiyor? sayın erdoğan ın yapmış olduğu siyasetin kurbanı olan tek destekcimiz uzunkaya da artık yok. refah tabanına yağcılık olsun diye geçen seçimlerde partisine dağil edilen refah kökenli yaklaşık 200 arkadaşının olmadığı gibi uzunkaya da artık yok. siyasi çevrelere ve hukuki merciilere biz o kökenin uzantısı değiliz, biz tamamiyle kökten dincilikle alakası olmayan herkesimin takdirlerine açık ılımlı bir sağ partiyiz diytebilmek için artık uzunkaya ve diğerleri yok. sebebi herneyse bizi fazla ilgilendirmezde bizim için öenmli olan SAMSUNSPOR umuza destek olan saytın uzunkaya nın artık milletvekili olamamasıdır. sayın unakıtan ın bariz şekilde memleketi olan eskişehire yapmış olduğu destek den de utanmıycaklarmı acaba diğer milletvekilşi adayları. hem sayi unakıtan ın aldığı futbolcuların parası nerden çkıyor? ssk borcları banka faiz indirim ve ötelemeleri tamam da o sergene cenk e ve alınan 10 tane futbolcuya verdiği direk sıcak para da neyin nesi. bu rekabet ahlakına sığarmı? insanlığa vicdana dine imana sığarmı? diğer takımlara neden aynı bütceden kaynak sağlanmıyor!!! maliye bakanının elindemidir bu ülkenin kasası?!? kimse buna bişey niye diyemiyor? zamanında sağaları sözde b-üyüklere dar eden koskoca SAMSUNSPOR umun düştüğü içler acısı hal niye kimsenin umurunda olmuyor.[/b]

timofte

Slazenger'ın söylediklerine katılmamak mümkün değil. Maliye Bakanı Eskişehir'e topçu transferine verdiği katkıyı doğrudan ilan edebiliyor! Ama Samsunspor Maliye Bakanlığı'na olan borçları yüzünden bir türlü toparlanamıyor..

Sözde büyüklere sağlanan vergi muafiyetleri, politikacıların bölgelerinin takımlarına verdikleri açık destek ve bunun karşısında Samsun'da yaşayan bir grup insanın Uyanık döneminde verdikleri şikayet dilekçeleri ile Samsunspor'a rekor vergi cezası kesilmesini sağlamayı başarmaları (!)

Daha ne söylenebilir ki, Samsunspor böyle duyarsız bir şehre çok fazlaydı zaten çok!

gyuksel55

kongreye kulübe üye olmayanlar girebilir mi?

8. sayfayı okumamışım orda yazıyomuş bende kongreye gidecem.

55samsunlu55

Alıntı yapılan: "slazenger"bu kadar acizlik karadenizin en gelişmiş iline, istiklalin doğduğu şehire yakışıyormu hiç! samsunspora sahip çıkan sayın musa uzunkaya 3 dönem birinci sıradan kazandığı milletvekilliği yarışında bu sefer aday gösterilmiyor? sayın erdoğan ın yapmış olduğu siyasetin kurbanı olan tek destekcimiz uzunkaya da artık yok. refah tabanına yağcılık olsun diye geçen seçimlerde partisine dağil edilen refah kökenli yaklaşık 200 arkadaşının olmadığı gibi uzunkaya da artık yok. siyasi çevrelere ve hukuki merciilere biz o kökenin uzantısı değiliz, biz tamamiyle kökten dincilikle alakası olmayan herkesimin takdirlerine açık ılımlı bir sağ partiyiz diytebilmek için artık uzunkaya ve diğerleri yok. sebebi herneyse bizi fazla ilgilendirmezde bizim için öenmli olan SAMSUNSPOR umuza destek olan saytın uzunkaya nın artık milletvekili olamamasıdır. sayın unakıtan ın bariz şekilde memleketi olan eskişehire yapmış olduğu destek den de utanmıycaklarmı acaba diğer milletvekilşi adayları. hem sayi unakıtan ın aldığı futbolcuların parası nerden çkıyor? ssk borcları banka faiz indirim ve ötelemeleri tamam da o sergene cenk e ve alınan 10 tane futbolcuya verdiği direk sıcak para da neyin nesi. bu rekabet ahlakına sığarmı? insanlığa vicdana dine imana sığarmı? diğer takımlara neden aynı bütceden kaynak sağlanmıyor!!! maliye bakanının elindemidir bu ülkenin kasası?!? kimse buna bişey niye diyemiyor? zamanında sağaları sözde b-üyüklere dar eden koskoca SAMSUNSPOR umun düştüğü içler acısı hal niye kimsenin umurunda olmuyor.[/b]

canı gönülden katılıyorum. ayrıca timoftenin de dediği gibi böyle duyarsız, sahipsiz bir şehre samsunspor fazlaydı. önce basketbol bitirildi, sonra da futbol...

Shane_Falco

Arkadaşlar başladımı kongre bi bilgisi fln olan varmı

ender

isten guctende koptum kongre sonucunu bekliyorum.Bakalim ilk haberler ne zaman gelecek.

körfez55

kongre salonuna alınmadık malesef.işte biz bu takımın taraftarıyız.her zaman onların gözünde çapulcuyuz..sanırım tahsin kosif aday olacak.yeni başkanımız olabilir heran..kapıda herkesi karşılıoyud bi başkan edasıyla:)

ender

ozturklerden kimse yoktu sanirim kongrede?  telefonla ulasabilecegimiz birisi yokmu kongerede olsada arayip gelismeleri ogrensek burdanda diger arkadaslarla paylasabilirdik.

Lusage

İyi ki geç kalmışım o zaman. Yani 3 sezonun siniriyle herhalde orada olan polisleri biraz yorardım... Allahım sen bizim sabıretme gücümüzü arttır yarabbim...

erkan55

valla 1 haftadir her gece samsun kayyuma kalmasin diye dua ediyorum namazda kiliyorum bir haftadir samsunlu bir baskan gelsin diye  allahim lutfen su kongreden iyi bir sonuc ciksin

Amsterdamli

Kongre kalabalikmis ama su an icin adayligini aciklayan yok.

Kadir ÇELEBİ

kongre hakkında internete bilgi dusulmusmu diye bakarken Googlede 9 temmuz samsunspor kongresi yazdım gordugum baslıkların hepsi Samsunspor'un, 9 Temmuz'da yapılacak olan olağanüstü kongrede kimsenin aday olmaması nedeniyle kayyuma kalacağı bildirildi.
diyor egerki bu haberi biri sallıyıp digeri tutuyosa tum basına yazıklar olsun sayet aslı varsa samsunluyum samsunSporluyum diyen tum iş adamlarımıza yazıklar olsunn... Hepimize yazıklar olsunnnnnnn

ÇarŞamBaLı

Kanal s kongreyi nie canlı yayın vermior! Nerenin Kanalı Bu istanbulunmu(!) Koymuşlar bitane film :@ koysana kongreyi qidemeyen izlesin

Shane_Falco

Arkadaşlar 2.5 saat oldu toplantı başlayalı ne oldu ne bitti bişi bilen yokmu arkadaşlarr