Samsunspor 9 Temmuz Olağanüstü Kongresi

Başlatan timofte, 21 June 2007, 12:05:45

« önceki - sonraki »

veis

benim anlamadıgımda bu zaten ertele ertelede ne topçu geliyor nede eldekiler duruyor.soruyorum ismail uanıklara tahsin kosiflere galip öztürklere samsunspor bukadar küçükmü ya siz kılınızı kıbırdatmakdan aciz insanlarsınız ve siz bukadar samsunlusunuz işte bu saatden sonrada allahın kulu bana yukarıda ismi geçen adamları yok yıprandı yok destek görmedi diye savunmasın çünkü bu adamlarla kendinizi kıyaslayın kim daha çok samsunsporlu ondan sonra yorum yapın yazık ya elin uşagına döndü koskaca samsunspor.kayyuma kalalım kapansın ya böyle HERGÜN ÖLMEK İSTEMİYORUM şehitlerimizin anısına kapansın enazından bi samsunspor vardı eskiden deriz böyle ite köpege gel bize başkan ol diye yalvarmayız.

körfez55

malesef çıkmadı samsunsporu seven birisi.vali destek vereceğini söylediği halde hala kimse aday olmuyo bu nasıl iştir anlayamadım valla..ama biz her zamn ümitliyiz yine bu ligde hedefimiz olacaktır.belki ilk 6 belkide ilk 2

ender

katiliyorum veis sana bu adi heriflere yalvarmaktan biktik hepimiz.yemin ederim dengem bozuldu ya.yeni kizim oldu onun mutlulugu vardi.bu haldeyken tadimi kacirdi adi herifler.biz gene samsunsporlu kaliriz.anilarimizi tazeleriz arada.bu memleketten bu kadar adam cikarmisiz biz.su saydigim isimlerin hepside bes para etmez adamlar.

HoLiGanisT

ben bugün kalp krizi geçirmessem bir dahada geçirmem heralde...
klüpte neler dönüyor tam bilmiyorum ama bişiyler kestiriyor gibiyim.birileri inadına başkan çıkmaması için sanki çalışıyor,tehdit ediyor.bu klüpte ve şehirde en fazla sözü geçen kim ise onu al aşağı edip,sorgulamak lazım.öyle yok böyle yok.yeter artık sabrımızda yok...
bu kadar tahammmül ediyoruz ama artık tahammül etmemeliyiz...
canımız yeterince yandı

edit...edit...edit...edit...edit...edit...edit...edit...edit...edit...

körfez55

Alıntı yapılan: "ender"katiliyorum veis sana bu adi heriflere yalvarmaktan biktik hepimiz.yemin ederim dengem bozuldu ya.yeni kizim oldu onun mutlulugu vardi.bu haldeyken tadimi kacirdi adi herifler.biz gene samsunsporlu kaliriz.anilarimizi tazeleriz arada.bu memleketten bu kadar adam cikarmisiz biz.su saydigim isimlerin hepside bes para etmez adamlar.

ALLAH analı babalı büyütsün abi.artık samsunspor hayatımızın bi parçası olmuş.planlarımızı ona göre yapıyoruz.

bu duruma düşmemizde en büyük etken çok konuşan ama icraatını göremediğimiz yöneticilerde.hiçmi içi sızlamıyo sayın ismail başkanın değerli ve cimri işadamlarımızın.

ender

tesekur ederim kou_lu kizim benim gunumde dogdu acaip mutluydum lanet olsun su gelismeler cok canimi sikiyor.bide gurbette olunca cok kotu 4 sene oldu ayrilali samsundan olede ozledimki o staddaki atmosferi.neleri kaybediyoruz allah sabir versin bize.

ender

kongreye gidenler nerde ya ertelendigi kesinmi? ve ertelendiyse ne zamana ertelendi?

körfez55

mevcut yönetim yarın kongre kararı alırsa 15 gün sonra olur kongre...

AllydeenleaR

kou_Lü bilgileri paylaştığın için teşekkürler...

bu kongre muhtemelen 15 gün soraya ertelendiyse biz ne zaman adam alcaz ne zaman kongreyi bekleyen adamlarla anlaşcaz.elimiz pek kimse kalmadı ama gençlerimizi bile kaybedecez böle giderse.
zaten celil de gelmez bu saatten sonra bizim yolumuz yol deil .
bugün hayatımın en mutlu günlerinden biriydi bu haberle ne olduğumu şaşırdım...

körfez55

talip öztürk çapkınlık peşinde ne yapsın samsunsporu adamın çok da umrunda..işte böyle kişilere muhtacız.düştüğümüz durumlara bakın...bari sayın valimiz para versede bikaç transfer yapsak..

mehmet yılmaz

ender

devami nerde samsuni? neler oldu bugun?

mehmet yılmaz

Öncelikle çok nezih bir kongre olduğunu söylemeliyim. Samsunsporluluk ruhunun hissedildiği bir ortamdı.

Çifte polis kontrolü vardı ve gerek Vali Bey'in gerekse de bazı kuvvet komutanlarının da varlığı sebebiyle güvenlik üst seviyede idi. Delegeler ve basın mensupları dışında kimse alınmadı salona.

AK Partili iki vekil Ahmet Yeni ve Mehmet Kurt ile CHP'li vekil Haluk Koç da oradaydılar. Pek çok kişi konuşma yaptı ve önemli bir bölümü oldukça faydalı idi. Vali'nin baştan sona dek orada bulunmasını önemsediğimi belirtmeliyim. Yaptığı konuşma da doyurucu ve önemliydi.

Bir bölümünde "Samsunspor bu şehrin en önemli markasıdır ve kesinlikle yarınlara taşınmalıdır!" derken büyük alkış aldı. Ayrıca "benden bir yönetim atamamı istemeyin, siz bir yönetim oluşturun, genel kurul onaylasın ve ben de her türlü desteği vereyim!" dedi...

Talip Öztürk'ün bir söylenti dışında herhangi bir girişimi olmadığı ifade edildi.

Geçmiş yönetime, özellikle de son iki yıla dair ciddi eleştiriler vardı. Bu arada İhsan Kalkavan, Kerem, Mehmet Polat ve Tolga'yı maç satmakla suçladı. Oradaki ilgililerin hemen hepsi de bunu teyit etti.

Celil'in son dönemdeki çabasından söz edildi ve kayda değer bulundu.

Ve şimdi de gelelim, şahsen benim de önemsediğim ve desteklediğim hatta Samsunspor'un tek çıkış yolu olarak gödüğüm Tahsin Kosif ve ekibine.

Tahsin Kosif kongrede iki defa söz aldı. İlkinde "farkında olmak!" başlıklı bir konuşma yaptı ve bu şehrin artık bazı insanların farkında olması gerektiğini ima etti.

İsminin sıkça zikredilmesi ve bir çalışması olduğunun ifade edilmesi üzerine de son bölümde ikinci defa söz aldı. Burada bir ayı aşkın bir süredir bir liste oluşturmaya çalıştıklarını, oluşturulan Samsunspor imajından dolayı çeşitli güçlüklerle karşılaştıklarını ifade etti.

Bu ekibin teknik direktörden kamp yerine kadar her ayrıntıyı planladığını biliyorum. Plansız diyen arkadaşlar da sinirle bazı ağır sözler yazan arkadaşlar da yanılıyorlar. kongrede olsa idiniz o havayı anlayabilirdiniz.

bakın en başından beri kosif ve ekibi diyorum. benim gördüğüm şu, bu işi tek ikiş yapabilse Tahsin Kosif gidecek gözünü karartıp ama ekipteki herkesi kelle koltukta götürebilmek bir sorumluluk işi.

Kongrede söylediği de şu; biz Samsunspor'u kişilerin üzerinde tutan bir anlayışı hedefliyoruz. Samsunsporluluğun birinci derecede etkili olduğu. Biz futbolun herşeyinden anlayamayız. Bu nedenle işi profesyonellere bırakıp denetlemeyi yapacağız. Modern futbol takımlarında işler böyle yürür.

Peki neden liste sunmadılar?

Çıkışta halk gazetesinden sıkı samsunsporlu yazar hakkı yeşilyurt ile birlikte tahsin kosife sorduk bunu. işler buradan görüldüğü gibi değil dedi. inşallah şu 15 günlük süreçte gerek vali bey gerekse de şehir ekabiri gerekli taahhütleri verirler.

Benim bir umudum var halen. Lig A'nın 19 ağustosta başladığını düşünürsek kaybedilmiş çok bir şey yok hala.

yönetici

ender

e nolacak simdi hersey guzel, hos konusmuslar duygulu duygulu ,seviyolarmis samsunuda sonuc nedir? bence cok gec kaliniyor samsuni sana katilmiyorum.Herseyden once elimizdekileri kaciracagiz sonra gereksiz transfer yapmak zorunda kalacagiz.yeni bi takim kuracagiz uyum surecleri olacak ve seneye diyeceklerki kardesim eldeki imkanlarla samunsporun ligi 17. bitirmesi basaridir.anlamadigim, ya madem senin dedigin gibi niyetleri var neden simdi degil neyi bekliyolar.Su anda gecseler basa ilk o takdir ettikleri celili kazandirmakla baslar ve en azindan imkanlarimiz olcusunde transfer yapip bir takim kurarlardi.Boylelikle millet  patronu bilirdi ve taslar yerine otururdu ondan sonra buyuk dusunmek icin ne yapmak gerekir onlar tartisilirdi bu kaybedilen 15 gunluk surecte.Malesef bir 15 gun daha bekleyecegiz ve sonucunda ne olacagini bilemeden.Yazik cok yazik.