Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

habertürk'ün bugünkü sürmanşeti iğrenç ötesi.! böyle bir gazetecilik anlayışı ilk defa görüyorum. sansüre karşı direnmekte haklılar ama sansürlenmesi gereken şeyleri de sansürlemeliler. yazıktır, günahtır.

Ertuğrul Sağlam

Az önce bende o habere bakıyordum böyle bir görüntüyü sansürlemeden nasıl manşet yaparlar. Bu haber denetimden geçmedenmi baskıya veriliyor anlamıyorum. Bu resmi görecek bir çocuğun piskolojisi kim bilir nasıl olur...

Burak

hakikaten ya ayıptır öyle bir fotoğraf konurmu manşete onu gören çocukların psikolojisini hiç mi düşünmüyorlar  :-X

CurvaSs

bizim gazetecilerimizin hepsine sor; hepsi sansüre karşıdır. lakin; daha sansürlenmesi gereken veya gerekmeyen şeyleri çözememişlerdir.

aynı özgürlük tanımındaki gibi. özgürlük; başkalarının özgürlüğünü kısıtlamamaktır.

mehmet yılmaz

Çocukları hayal bile edemiyorum, çünkü ben bile halen etkisindeyim.
Amaç eğer Türkiye'de kadına yönelik şiddete dikkat çekmekse bu şekilde başarılı olma şansı yok!
Ayrıca bu cinayeti işleyen şerefsizlere en ağır cezaların verilmesi taraftarıyım. İnsan olana insana yakışır ceza verilir, bu şerefsizde insanlık namına birşey kalmamış.
Yazık :(

masbene

sanırım sırtından kocası tarafından bıcaklanan zavallı kadından bahsediliyor. vahşet..kötü bir sınav.

Desiqner

Bu adamın yaptığı hayvanlık anladıkta sizin yaptığınız ne ? Çoluk çocuk okuyor bunları sırf 2 tane fazla satalım diye buda olmazki.Sansüre karşı olmak bu mu yani ?

fındık

İstanbul'da kaç Samsunlu var ?
07 Ekim 2011 / 09:28
TÜİK'in verilerine göre İstanbul'da 393 Bin 285 Samsunlu yaşıyor.
Yıllardan beri en çok göç alan şehir olmuştur İstanbul. Bugün de hala öyle. Dile kolay tam 15 milyon insana ev sahipliği yapıyor metropol şehir. Bu Nüfusun büyük bir çoğunluğunu ise Anadolu'dan göç eden vatandaşlar oluşturuyor. TÜİK'in verilerine göre İstanbul'da 393 Bin 285 Samsunlu yaşıyor.

Desiqner

400 bin diyeLim biz ona :) Olimpiyat Stadyumunu doldurmamız lazım... :))

CurvaSs

Alıntı yapılan: Desiqner - 07 October 2011, 11:58:39
400 bin diyeLim biz ona :) Olimpiyat Stadyumunu doldurmamız lazım... :))

bize samsunlu lazım değil, samsunsporlu lazım kardeşim:) o yüzden dolmaz, dolmasın da zaten.

Desiqner

Yinede Samsunsporlular doldurur Olimpiyat'ı.Gerçi bu takım şampiyonluğa oynamadan çoğu kişide cebinden bir kuruş verip maça gitmez çevremde çok örneği var :)

özkan

başbakanın annesinin vefatı nedeniyle bazı klüpler başsağlığı dileklerinin yayınlamışlar,bizde böyle bişey yapsak hoş olur.

Burak

gazetecilik anlayaşında zaten inanılmaz bir problem var mesela kanıtlanmamış şeyleri kanıtlanmış gibi servis ediyorlar yurtdışında bile böyle Strauss- Kahn'a bile yapmadıklarını bırakmadılar  adam aklandı ama herkesin aklında tacizci olarak yer etti

Sercan

Ollivanders

Rezillige bak ya. Bu ülkede herkes vatan haini . Bir onlar adam gibi adam.