Samsunspor 9 Temmuz Olağanüstü Kongresi

Başlatan timofte, 21 June 2007, 12:05:45

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Samsun Vali Yardımcısı'ndan değerlendirme

Türk Telekom Lig A ekibi Samsunspor'da yarın yapılacak olağanüstü kongre için herhangi bir aday listesi oluşmazken, Vali Yardımcısı Mustafa İngenç, "Genel kurulda yeni yönetimin oluşmaması halinde yönetim sorumluluğu yargı denetiminde yürütülecektir" dedi.

İngenç düzenlediği basın toplantısında, kulübün son genel kurul toplantısının ardından oluşturulan ortak çalışma grubunun kulübe olan güvenin artırılması için yaklaşık bir ay çalışma yaptığını söyledi.

Bu çalışmalar kapsamında yardım toplama kampanyasıyla bir miktar yardım toplandığını ve bunun yanında diğer çalışmaların da devam ettiğini ifade eden İngenç, kulübün yapılandırılmış borçları arasında yer alan sigorta prim borçları ve vergi borçlarının da ödenmesinin sağlandığını vurguladı.

İngenç, profesyonel spor kulüplerinin kurumsal anlamda profesyonel düşünceye sahip kişilerden oluşan bir yönetim anlayışı ile başarı kazanacağının altını çizerek şunları kaydetti:
''Bu anlamda valiliğimiz tarafından yarın yapılacak olağanüstü kongrede Samsun sevdalısı Samsunluları yeni yönetimi oluşturmak ve Samsunspor'a sahip çıkmaya bekliyoruz. Genel kurulda yeni yönetimin oluşmaması halinde ise yönetim sorumluluğu Medeni Kanunun 397 ve 427 maddeleri gereğince Sulh Hukuk ve Asliye Hukuk Mahkemeleri tarafından yargı denetiminde yürütüleceğinin bilinmesi gerekir.''

HoLiGanisT

Alıntı yapılan: "Harun_55"bu Kayyum nedemek, ilk defa duyuyorumda. :)

Ve insallah belli olur aksama, Talip Öztürk bizi yanliz birakmaz umarim.

takımın tamami adan zye ile devlete kalması.ileride bir göztepe,vanspor örneği

Amsterdamli

Bugun Samsunsporumuza baskan adayi cikacak mi diye bir iddaa olsaydi "cikar" 1e 100 verirdi galiba. Ben sahsen bu kongre icin kesin bir aday cikar diye dusunuyordum ama galiba cok kotu yanilmisim.

Butun gun merak icinde bekleyecegim bir son dakika gelismesi olur diye. Kongre saat kacta, bilen var mi?

erkan55

kongre saat 17 de       benim icimde hala ufacik bir umut var takima son dakikada biri sahip cikacak diye

timofte

Alıntı yapılan: "Harun_55"Timofte bu Kayyum nedemek, ilk defa duyuyorumda. :)

Spor Kulüpleri Dernekler Yasası hükümlerine göre yönetiliyor. Genel kurulda üyeler arasından bir yönetim organı oluşturulamazsa kulüp yöneticileri, kongre üyeleri arasından mahkemece atanıyorlar.

Valiliğin söz verdiği gibi ortaya çıkacak adaylara tam destek vermesi halinde, hiç kulübü daha da kaosa götürecek bu gibi yöntemlere gerek kalmayacak ve genel kurula Samsunsporlular arasından bir liste sunulacaktır diye bekliyoruz..

HoLiGanisT

bir önceki başlıkta ender'in dediklerine bende katılıyorum.biraz bişiler ekleyelim...bir aralar ersöz felan vardı ne oldu balonnnn,çakıroğlu vardı ne oldu hava gazı,birileri daha vardı galiba.bana daha önceden birisi ibrahim ersözün bu sitede yazı yazdığını,başkan olacağını söylemişti.ilk başlarda sevinmiştik.bir başkan adayının taraftar sitesinde yazması iyi bişe diye.ama yanılmışız.meğersem amacı bağımsız bir partiden milletvekili adayı olmak,kendini bu sayede tanıtmakmış;yani Samsunsporu kullanarak.güvendiğim bir arkadaşımda güner çakıroğlu denen şahsında Samsunun bir ilçesinden belediye başkanı adayı olacağını söylemişti.yerel seçim şu anda yapılmadığı için çakıroğlu ismini şu anda duyamayacaz;eksik kalsın çokta lazım değilde,değinmek istediğim nokta;kendiniz bir yerlere gelirken takımın ismini kullanmayın,izin vermeyelim.diyorum ama bunda biraz geç kaldık.bazıları at ağadan,*** ağadan tabiri ile malı çoktan vurdu bile.devletin yaptığı operasyonda bile aklanıp,bir günah keçisi bulunup aklandılar.yaptıkları,kayırdıkları yanlarına kar kalıp sülalesinin topuna yetecek serveti cepe indirip Samsunun ve Samsunsporun bu hale düşmesinde büyük rol oynadılar.
Alıntı yapılan: "erkan55"kongre saat 17 de       benim icimde hala ufacik bir umut var takima son dakikada biri sahip cikacak diye

acaba diyorum akşam saatlerinde dayanamayıp inşallah Uyanık bu takıma müdahale eder.malesef başka kurtuluş yok.yada bir ihtimal daha var.3 büyük taraftar grubu birleşecek ama yasal,ama değil bu duruma müdahale edecek ancak bu şekil düzlüğe çıkar.gözüken iki zor ihtimal olurmu olması lazım başka kurtuluş YOK

bu arada kongre nerde olacak Samsunspor tesislerindemi büyük oteldemi?

körfez55

kongre büyük otelde olacak.bizim taraftar gruplarımızın bu işi yapacağıan inanmıyorum..sonuçta  takım valiliğe kalacak.

Lusage

Kongreye Misafir nasıl katılıyor? Gitmek istiyorum bir bilgi verirseniz sevinirim.

körfez55

nomal izleyici olarak katılabilirsin bende gitmeyi düşünüyorum.akşam orda olmak istiyorum..

Tamer55

Alıntı yapılan: "Lusage"Kongreye Misafir nasıl katılıyor? Gitmek istiyorum bir bilgi verirseniz sevinirim.

kongrenin yapılacağı salona bulacaksın üyelerden fazla katılım olmuyor kalabalık olsun diye  herkesi alıyorlar niye gitmek istiyorsun ki Samsunspor un saipsiz olduğunu canlı olarak gözlerinle  görmekmi istiyorsun ?

Lusage

1- bu kadar önemli ve şu ana kadar yapılan kongrelerin en önemlisini izlemek istiyorum.

2- Anlaşılmaz Kongre sevdasının nedenlerini gözlerimle görmek istiyorum.

kou_Lü : Saol hocam. Eğer önemli bir işim çıkmazsa bende gideceğim. Bakalım neler yaşanacak.

HoLiGanisT

içeri girmek için sıkıntı yaşamassın.sadece bir yada iki arama noktasından geçip salona geçersin.önde gelenler zaten ön koltuklara oturduğunu görürsün.arka sıralara yada orta sıralara oturursan bi numara olmaz.taraftar takıma el koyacak ise beraber gidek  :) aksi taktirde yusuf ziya yılmazı birde vali alkışlanır gelinir  neydi be eski kongre günleri

körfez55

Alıntı yapılan: "TAMER55"
kongrenin yapılacağı salona bulacaksın üyelerden fazla katılım olmuyor kalabalık olsun diye  herkesi alıyorlar niye gitmek istiyorsun ki Samsunspor un saipsiz olduğunu canlı olarak gözlerinle  görmekmi istiyorsun ?

senin gibi düşünenler çoğunlukta olduğu için bu durumdayız işte.ne yatık ki bu takım için soralım kendimize.neden mi gidecez bu takımın sahipsiz olmadığını göstermek için..samsunspor için gideceğiz.sen gelme.

Lusage

Taraftar takımı alacaksa ilk önce bir hazırlık olmalı. O hazırlıkta şu ana kadar görünürde olmadığına göre böyle bir ihtimal yok.

Ah olsada peşlerinden koşsak.

sezgin

SAMSUNLU İŞADAMLARI VE SAMSUN SPOR DA HİZMET ETMİŞ İNSASNLAR SAMSUN SPOR KAYYUMA KALIRSA HİÇ ÜZÜLMEYECEKLERMİ ACABA SAMSUN HALKI BUNU NASIL KABULLENECEK