Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

twitter

manisa maçında çok vahim bir durum yoktu ortada
2 tane %100 kaçırdık bülent'in ortaya çevirmediği top var yine
he bir de 2 tane penaltı kaçtı

yani hoca takımı kötü oynatmaya çalışıp böyle bir futbol sergileyeceğine
adam gibi işini yapsa şampiyon oluruz  ;D

gereksiz fantezilerde kaçınsın
kendi oyuncularını kayırmasın
bank asya oyuncularımıza az ilgi göstersin
he bi de murat'ı oynatsın

domin55

05 October 2011, 15:41:08 #616 Son düzenlenme: 05 October 2011, 15:45:26 domin55
hocanın arkasında duralım işvar bu hocada şahsi kanaatim

SSKLA

Tamam hocanın hataları olabilir ama bence maçı kaybetmemizde ki en büyük sorun bu taraftarın seyirci olup susması...

Ahmeti

Bir takım her zaman iyi oynayıpta kazanmaz önemli olan kötü oynadığın zamanda da kazanmasını bileceksin ve hakemin sana alda at dediği iki penaltıyı atacaksın.
Bana görede maçı kaybetmemizin nedenide kaçan iki penaltı ve hocanın oyuncu tercihidir.

samuray

Alıntı yapılan: Ajan - 04 October 2011, 22:11:31
Herşey puan sıralamasındaki değerse senin ve senin gibiler için tutmayın şu takımı gidin barcelonayı tutun. Ordu'nun kiraladıkları futbolcuları kadrodan çıkar tabloya birde öyle bak derim.
senin ölçülerin nedir alayamadım fuan sıralamasına değilde nereye bakacaz senmi söyleyecen benim hangi takımı tutmam gerektiğini oynanan futbola da bakıyoruz ne var ortada anlaşılan hocanın yaptığı yanlışları sen doğru buluyorsun

hacettepeli

kiralıklar takıma ait olmuyor mu?...saçma sapan yaşantılar  :o

Ajan

05 October 2011, 21:58:20 #621 Son düzenlenme: 05 October 2011, 22:02:16 Ajan
Alıntı yapılan: samuray - 05 October 2011, 19:04:53
  senin ölçülerin nedir alayamadım fuan sıralamasına değilde nereye bakacaz senmi söyleyecen benim hangi takımı tutmam gerektiğini oynanan futbola da bakıyoruz ne var ortada anlaşılan hocanın yaptığı yanlışları sen doğru buluyorsun

Ben söylüyorum hani bu şehire atanmışları atayan var ya onları da ben atadım milletin takımını da atıyorum. Her görüşe saygın varsa dediklerimi de saygı duy. Futbol sadece puan sıralamasındaki değer olmadığını açıklamam için  Türkiye 3.Lig 1. grupta olan Bayrampaşa taraftarına bak anlarsın ölçütün ne olduğunu.İyi futbol oynamıyormuşuz 2 penaltı kazanıp 4 tane net gol pozisyonunu futbolcular kaçırıyorsa hoca ne yapsın çıkıp kendi mi oynasın?
Alıntı yapılan: hacettepeli - 05 October 2011, 21:38:08
kiralıklar takıma ait olmuyor mu?...saçma sapan yaşantılar  :o

Olmasına oluyor da seneye o kiralıklar gidince o takım ne halt yiyecek bir düşün istersen abi. Gs'den aldıkları kiralık futbolcular form tutarsa ki belli bir ölçüde tuttular Fatih Terim bu futbolcuları geri istemez mi zzzzz

Burak

Alıntı yapılan: hacettepeli - 05 October 2011, 21:38:08
kiralıklar takıma ait olmuyor mu?...saçma sapan yaşantılar  :o

kiralık evin sana ait oluyor mu ? . Kiralık kelimesi hangi alanda kullanılırsa kullanılsın aynı anlama geliyor senin yorumlar kadar bilimsel olmuyor ama idare et...  Ayrıca Kırmızı Beyaz Kara Sevda kitabında da yazdığı üzere(tabi yanlış hatırlamıyorsam )İsmail Başkan neden kiralık futbolcu almayı sevmiyor dersin ?

Jnr.Serkan

06 October 2011, 00:29:20 #623 Son düzenlenme: 06 October 2011, 00:34:51 Jnr.Serkan
Bence Saçmalıyorsunuz Bizdede Bance,Ekigho,Anıl Dilaver gibi futbolcular kiralık.Bu futbolcular takıma katkı sağlasa ve takımlarına geri gitse takımın kazandığı  bu başarı sayılmıcak mı ?

Burak

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 06 October 2011, 00:29:20
Bence Saçmalıyorsunuz Bizdede Bance,Ekigho,Anıl Dilaver gibi futbolcular kiralık.Bu futbolcular takıma katkı sağlasa ve takımlarına geri gitse takımın kazandığı  bu başarı sayılmıcak mı ?

Takıma aitlik ayrı takıma katkı ayrı kavramlardır bence de

brigand

kiralık futbolcu politikasını doğru izleyebilmek çok önemli. hedefler ve finansal durum göz önüne alarak denenebilir. kimi zaman çok istediğiniz bir futbolcuyu o gün imkanlarınız yeterli değilse sanki 1 yıl sonraya vade atar gibi kiralayabilir gözlemleyip alıp almamaya da karar verebilirsiniz. yukarıdaki yorumları da okudum. ancak bana göre kiralık futbolcu eğer takıma katkı yapıyorsa amaca ulaşılmıştır zaten. bunu gördükten sonra alabilmek veya alamamak yönetime düşer. Ordu' yu örnek verecek olursak ki yukarıda onlar örnek verilmiş, şu ana kadar doğru ve mantıklı bir iş yaptıkları gözüküyor. Bizim için de aynı şeyler geçerli tabi, inşallah bizde daha fazla katkıyı görürüz oyuncularımızdan.

yilmazselcuk55

Petkoviç rüzgarı
Samsunspor'da teknik direktör Petkoviç, oyuncularına teknik ağırlıklı bir idman yaptırdı. Boşnak teknik adam, istediğini yapamayan oyuncuları da sert bir dille uyardı.

Milli maç nedeniyle lige verilen arada Nuri Asan Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı takım günü tek idmanla geçirdi. Kondisyoner Paolo Rongoni eşliğinde önce ağırlık çalışan, ardından istasyon çalışmalarında bulunan futbolcular, daha sonra teknik direktör Petkoviç nezaretinde teknik ağırlıklı bir idman yaptı. Petkoviç bu çalışma sırasında istediğini yapamayan oyuncularını sık sık sert sir şekilde uyardı. 1.5 saat süren antrenmanda hücum ağırlıklı bir çalışma yaptıran Boşnak teknik adam, forvet oyuncuları ile yakından ilgilendi.

http://fanatik.ekolay.net/Petkovic-ruzgari_3_Detail_294_239813.htm

LisandroLopez

06 October 2011, 15:51:36 #627 Son düzenlenme: 06 October 2011, 16:05:31 LisandroLopez
Petkoviç Kemal'den Gökhan Gönül yaratmaya, kendi getirdiği oyuncuları ısrarla form tutmaya iyi oynatmaya çalışıyor.
Özellikle de Dominguez den şikayetçiyim bu konuda.İyi oynayacağı felan yok.Kapasitesi bu.
Kemal ise sağ bek özellikleri olmayan bi oyuncu.Stoperde olabildiğince iyi performans sergiliyorken sağ bekde ısrar edilmesine,
üstelik Macar milli takımının sağ bekine sahipken ısrar edilmesine hiç kimse anlam veremez.
Bu yanlışlarından dönüp takımı yerden oynama konusunda uyarırsa başarı kaçınılmaz olur.

FaTiH_HaN

Geçen sene agbetu kiralıktı ama çok iyi performans sergiledi ve süper lige çıkmamıza büyük katkı sağladı, ondan önce petr pavlik geldiğinde de takıma çabuk uyum sağlayıp iyi işler yaptı ve taraftarla olan diyaloğuda çok iyiydi. Kiralık olarak transfer edilen oyunculara takımdaşlık ruhunu verebildiğimiz sürece bir sıkıntı yok bence. Takımla 3-4 senelik sözleşme imzalayan ama kendini takımın bir parçası, çarkın dişlisi olarak görmeyen futbolcularda var örneğin sercan temizyürek ; ilk sivrildiği zamanlar süper yetenek olarak görülüyordu hakikaten iyide oynuyordu ama bir yerden sonra gelişimi durdu hatta geriledi, bir agbetu kadar katkı sağlayamadı ve agbetu kadar mücadele etmedi kaçak güreşti. Ama Ordu konusunda bende katılıyorum kadronun iskeleti kiralık oyunculardan kurulu bir sezon uefayı zorlar diğer sezon küme düşme mücadelesi verir kadro istikrarı açısından kiralık futbolcuların sayısının 2-3'ü geçmemesinden yanayım.

Musti

Petkovic hakemlerden yakındı..

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da Teknik Direktör Vladimir Petkovic, hakemlerin çok rahat ağır kararlar verebildiklerini söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularına cevap veren teknik direktör Vladimir Petkovic, "Son karşılaşma haricinde diğer maçlarda gördüğümüz kırmızı kartlar verilmeyecek kartlardı. Aslında hakemler hakkında konuşup şikayette bulunmak istemiyorum ama verilen kararlarda ağır kararlar verdiklerini düşünüyorum. Bazı kartları vermeyecekleri pozisyonlar vardı ama yine de rahatlıkla çıkartıp kart gösterebildiler" dedi.

Manisaspor maçında istenmeyen bir mağlubiyet aldıklarını belirten ve milli maç arasından oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Fenerbahçe maçları için iyi hazırlandıklarını belirten Vladimir Petkovic, "Negatif bir sonuç ile maçtan ayrılmamız bizim için iyi olmasa da, oyun tarzımızdan, maçı kazanma isteğimizden daha pozitif bir olgu çıkartabiliriz. Kazanabilecek taraf bizdik, şanslarımız vardı. İstemediğimiz bir yenilgi aldık. Bu hafta iyi çalıştık önümüzdeki hafta bu çalışmaları sürdürüp, daha pozitif düşünen, daha olumlu düşünen bir takım olarak iki deplasmana çıkacağız. Amacımız orada puan ve puanlar almak. Olan bütün negatif olguyu pozitife çevirip, şansı da beraberinde alıp kendi tarafımıza çekersek ilerleyen süreçte takımın yaşadığı artı gelişimle beraber daha iyi yerlerde olacağımızı düşünüyorum. 5 puan çok iyi bir puan sayısı değil, ama çok kötü bir puan sayısı olarak da algılanamaz. Manisaspor maçında alacağımız 3 puan bizi 8 puan ile çok çok iyi yerlerde bulunduracaktı. İyi bir start yapmamız gerekiyor. Zor iki deplasman maçı ama olmayacak diye bir şey yok, bunu başaracağımızı tahmin ediyorum" diye konuştu.

Samsunspor'un hedefinin düşme hattından uzak olmak olduğunu ifade eden Petkovic, "Bizim asıl hedefimiz imkanımız olduğu sürece düşme hattından çok uzakta olmak, asıl hedefimiz bu. Son 3 ayda olan bazı şeyler bazı ülkelerde 3 senede bile gerçekleşmiyor, bunlar da ayrı sorunlar" şeklinde konuştu.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20111006/petkovic_hakemlerden_yakindi.html