Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

Akaki nin stoperde oynaması da her an tehlike.. Ayrıca topu şişirmekten başka birşey bilmiyor...

Musti

Alıntı yapılan: brigand - 04 October 2011, 10:19:08
hikmet karaman boşta onu getirelim.olmadı yanına yılmaz vural , mesut bakkal ikilisinide koyarız. onlar bizi kesin avrupaya götürür !!! hatta şampiyon bile yapabilirler. e o kadar takımla başarılar yaşadılar dimi !!

levent erişi unutmayalım  1dk!!!

anlztrk

Ersun Yanal şahane hocadır, ama istikrardan yanayım. Bu kadar kısa zaman içinde iki kere teknik direktör değiştirmek yanlış.

samuray

nerkesin fikirlerine sağyım varda ama biz bu hocaya bir sene katlanırsak acaba nerde olacaz süper ligtemi banksayadamı bundan kuşkuluyum geldiği zaman hocaya bende güveniyordum ama malesef yanlış uygulamalarla o güvenimi sarstı bu maçtaki tek suçlu hocadır bi arkadaşımda ordu maçında kim daha iyi diye örnek vermiş bende diyorumki puan sıralamasında bi ordunun yeryine bide bizim yerimize bi bak ha bide mersine bakınız diyecem onlarda yeni takım oluşturdular bizim gibi biz 5 fuandayı z onlar biri 10 puan birisi 8 mi 9 mu emin değilim ha doğrudur dere geçerken at değiştirilmez diye bi ata sözü var ama hocada yanlışından vazgeçsin artık taratarlar arasında bi anket yapılsa eminimki yüzde 80 90 hocanın yanlış yaptığını söyleyecektir

Ajan

Alıntı yapılan: samuray - 04 October 2011, 18:42:38
nerkesin fikirlerine sağyım varda ama biz bu hocaya bir sene katlanırsak acaba nerde olacaz süper ligtemi banksayadamı bundan kuşkuluyum geldiği zaman hocaya bende güveniyordum ama malesef yanlış uygulamalarla o güvenimi sarstı bu maçtaki tek suçlu hocadır bi arkadaşımda ordu maçında kim daha iyi diye örnek vermiş bende diyorumki puan sıralamasında bi ordunun yeryine bide bizim yerimize bi bak ha bide mersine bakınız diyecem onlarda yeni takım oluşturdular bizim gibi biz 5 fuandayı z onlar biri 10 puan birisi 8 mi 9 mu emin değilim ha doğrudur dere geçerken at değiştirilmez diye bi ata sözü var ama hocada yanlışından vazgeçsin artık taratarlar arasında bi anket yapılsa eminimki yüzde 80 90 hocanın yanlış yaptığını söyleyecektir
Herşey puan sıralamasındaki değerse senin ve senin gibiler için tutmayın şu takımı gidin barcelonayı tutun. Ordu'nun kiraladıkları futbolcuları kadrodan çıkar tabloya birde öyle bak derim.

babasamsunlu

ajan baba.. hastasıyım....  :kanka: :kanka: :kanka: :kanka:

kalptenþimþek

bu yaşta bu bilgelik :_nazar...ajan moruk olunca kesin efsane olur :ok

maviay55

kalparinhoyu getirelim isterseniz beyler  :rulet: bu adama biraz sabredelim girecek herşey yoluna  ::)

55__Gurbet__55

Giray Bulak gelsin bu takim Sampyionlar Ligi Sampiyonu olur. :deli: :deli: :deli:

kuzey55

hocanın erkenden gitmesine karşı olsam da ben hala kemalin sağ bek oynatılmasına takıldım.burdaki amacı hala anlamadım ben ve bu saçma kararlar yüzünden bank asyaya geri dönebiliriz.zaten birkaç mağlubiyet sonra gider diye düşünüyorum

cembaba

Ajan Reyiz önünde saygı ile eğilmekteyim. Saygı duyun.

HoliganSamSunLu

hocam takılacak okadar konu varki kemalin sağ bek oynamasınımı yazalım ademin neden oynamadığınımı yazalım ufuk'un 4 haftadır neden kulubede 90 dakika oturuyor murat yıldırım neden oynamıyor Zenke niye oynamıyor Mustafa sarp bu  kadar kötü iken neden oyundan alınmıyor ergünün hali ortada manisalı gökoğlan bozanak gibi döndirdi adamı sol kanadımız felç hovamız bu konuda ne düşünüyor yoksa sol kanadımızdandamı memnun 40 yaşındaki murat erdoğan bile madar etti bizi  daha fazla ne sayalım  ne kaldıki :)

cembaba

Petkoviç konusunda son yazım. Bu adama azıcık güvenelim. Bakın Abdullah Avcı örneği gibi bir örnek duruyor karşımızda.Azcık sabır edebilirsek çok iyi olur.

beşnumara

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 04 October 2011, 14:55:18
Akaki nin stoperde oynaması da her an tehlike.. Ayrıca topu şişirmekten başka birşey bilmiyor...
Malesef hoca öyle istiyor.Bizim de en büyük sorunumuz bu ya :(

binikalamadım

HOCA GİTMEK İÇİN KASTEN HATA YAPABİLİR Mİ ?

aklıma böyle kötü kötü şeyler geliyor bu hoca bu hataları yapacak , oyunu okuyamayacak bir hoca değil...eee sorun ne o zaman ?

bu adam ya Samsun'u sevmedi ya Samsunspor'u sevmedi ( bunlara pek ihtimal vermiyorum araştırıp gelmiştir herhalde ) ya yöneticilerle anlaşamıyor , ya da bazı topcular istedi almadılar ...

ya da çözümsüz sorunlar gördü beni göndersinler diye uğraş veriyor. :-X