50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

cgr

Alıntı yapılan: berusa55 - 03 October 2011, 01:00:03
Dilaver, Dominguez'in yanında Messi gibi kalmıyorsa ben futboldan anlamıyorum!

bence de anlamıosun abi : )

berusa55

Varsın anlamayayım Çağrı kardeşim ama görünen köy kılavuz istemez hesabı da ortada. Dominguez Dilaver'den daha iyi olduğunu göstersin bize de görelim.

GökhanÇağlar

Bülent Kocabey ve hatta Ufuk bile şans buluyor ama Dilaver yine yok..

suçu ne bu adamın?

masbene

Alıntı yapılan: kaan - 04 October 2011, 02:23:16
Abartı yok kişisel görüşümdür.Bana göre Samsunsporun en iyi oyuncusudur Dilaver mevcut kadroda.
hangi acıdan bakıyorsun bilmiyorum ama illa da bir isim vermek gerekiyorsa Kemal hem mevkideki hakmiyet, hem fizik hem de mentalite olarak en iyi oyuncu suan. Dilaver kötü demiyoruz tabi

masbene

Alıntı yapılan: kaan - 04 October 2011, 09:27:19
Dilaverle kemal çok farklı mevkilerin insanları.Ama dilaver kemal kadar şans bulsa neler yapardı çok merak ediyorum kardeşim :) O çocuk topu ayağına alınca kalbin çarpmıyor mu  :)
Hayır :) kardeşim çarpmıyor.. Benim kalbim Samsunspor GOL atınca çarpar.

off the record: belli çevrelerde Dilaver in kadroya girememesinden oldukça şikayetçi olduğu ve "Ben Bundesliga da top oynadım, haydarım böyle işe, çeker giderim beni kimse tutamaz" dediği öğrenildi.

masbene

Alıntı yapılan: kaan - 04 October 2011, 11:42:48
Adamı üç maç oynattık üç tane ceza sahası dışından gol attı.Kadroya bile girmeyi haketmiyor mu?
ona bakarsak Bnce ayagının tozu ile Kara Kıtadan geldi ve ilk maçında GB ne gol attı ama adama suan denmedik laf yok

masbene

o değil de şöyle rahat bir maçta mesela ilk yarı 2-0 ya da 3-0 önde geçtiğimiz bir maçın 2. yarısı dilaver girer oyuna diye düşünüyorum

55__Gurbet__55

Iyi oynar kötü oynar orasi bilinmez ama bir Sans vermeye deger!

brigand

şans verilmesi olayına kesinlikle katılıyorum. bu adamı izledik, yeteneği nedir nerede kullanır biliyoruz. özel bir neden yoksa Dilaver'i tüm sezon kullanmamız lazım. uzun maratonda böyle oyunculara kesinlikle ihtiyaç duyarsınız. duran top olsun, uzaktan sürpriz şutlar çıkarabilmesi olsun Dilaver'i kadroda tutabilecek özellikleri. inşallah milli maç arasını iyi değerlendirir ve ibb maçında aradığı şansı bulur.

Kaya

Takımda kaval kemiğiyle top kontrolü yapan %100 gollük pozisyonları auta atan oyuncular varken,Dilaver gibi her iki ayağını kullanabilen,teknik kapasitesi yüksek en önemlisi fizik kondüsyon açısından en hazır olan bir oyuncunun oynamaması son derece anlamsız.Murat ve Dilaver takımımızın değişmez isimleri olmalıdır.Fiziki görünüşleri aldatmasın xavi ve iniesta örnekleri ortada...
      Demiştim mesajım silinmeden önce.Şimdi asıl amacımı yazayim...Sene başından beri izlediğim tüm idmanlarda dilaver,murat,zenke,adem,ufuk gibi geçen seneki kadromuzda bizi lige taşıyan isimlerin yüzüne bile bakılmadığını gördüm..Onlar ne hocanın getirdiği isimlerdi ne de Adnan Sezgin in.Bu oyuncular benim için diğerlerinden daha önemli isimlerdir.Bir selimin,dominin,sarp ve fink'in oynadığı süre kadar yoğun maç temposunda onlarada yer verilmeliydi.Bu sayede sahada yürüyen oyuncularda izlememiş olurduk..

altunay

vlade dilavere şans versin bu adam patlama yapacak

feveran

GökhanÇağlar

artık oynama zamanı geldi,bir defa giyerse o formayı bir daha çıkartmaz eminim...

kumköylü ahmet

55__Gurbet__55