50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

hacettepeli

dominguez kadar frikik ve tekniğe sahip. pek farkları yok bence. hoca şans verse arada bizde görsek hangisi iyi hangisi kötü.

cembaba

Dilaver'i oyuna koysa zaten vazgeçemeyecek de işte neden oynatmadığını çözemedim

domin55

ben var dilaverin çok iyi olduğunu düşünmek

AhmetDenizci

İnşallah  ordu_spor maçında 18dedir ve oyuna girer.

kalptenþimþek

adı Di la Vieri olsaydı petkoviçin bankosu olurdu.. :o

sersa

Kesinlikle oynamalı artık bu takımda.

brigand

orta saha ya hareketlilik getireceği kesin. idmanları bilemiyorum ama en azından 25-30 dk da olsa bir kaç maç şans tanınması lazım.

5trawberry

Dilaver Allah'ın varsa ilk idmanda resti çek hocaya, Dominges Dominges dedik ağzımıza etti kaç maçtır.
Hiç bir eksiğin yok, yabancı sevdasına kapıldık iyidir dedik, ondan üstün değilsen ben bişey bilmiyorum.  :gooolll um.

Gorkem

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 25 September 2011, 15:12:23
adı Di la Vieri olsaydı petkoviçin bankosu olurdu.. :o
hocanın dominguez sevdasını gördükçe yüzde yüz katılıyorum.

Ayberk

Dilaver şu takımın banko topçusu olacak adam, ama ne hikmetse 18 kişilik kadroda yok. Ufuk'un kadroda olduğu yerde Dilaver'i almamak futbola ihanettir! He Ufuk fena oynamadı orası ayrı ama, 2 senedir top oynamamış Kocabey'i takıma adapte ettin hoca 2-3 maç oynatarak, aynı tahammülü şu adama göstermedin ya sana yazıklar olsun!

isa55

Nerdesin be Dilo, özledik seni. Antrenmanlarda hocanın kör gözlerini bir şekilde açmanı bekliyorum.

Kaya

Köprüden,tellerin arasından ordan şurdan burdan izlediğim idmanlara göre takımın şuan en iyi oyuncularından biri..Ama o da ne hocanın adamı ne de Adnan'ın  :kafa:

LisandroLopez

Azgarlar felan kadroya girip seni tribüne yolluyolar ya yazıklar olsun öyle kenar yönetime...

Kaya

Başaran ve Azgar gibi altyapıdan bir oyuncunun 18 kişilik kadroda bulunma şartı var...

berusa55

Dilaver, Dominguez'in yanında Messi gibi kalmıyorsa ben futboldan anlamıyorum!