Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

emre

Hocanın inatları yüzünden futbolcular taraftarın eleştirilerinden en ağır şekilde nasibini alıyor.Hocaya inatçılığı egoistliği gibi konulardan eleştirelim ama bela okumak,defol git der gibi konusmak biraz fazla oluyor sanki. Bir türlü havayı yakalayamadık.Milli maç arası ve iki İstanbul deplasmanı Samsun'da ki negatif havadan uzaklarda iyi sonuclar alırız umarım.Başarılı oldukça üzerimizde ki kara bulutlar dağılacaktır.

Ula Petkoviç vazgeç şu inatlarından...

altunay

istanbul ve fenerbahçe maçından sonra petkoviçi göndeririz inşallah

masbene

vay be !   ne gonderiyosunuz kardeşim... ya kusura bakmayın da suraya bazen sabrım tasıyor girmek istemiyorum. agzı olan konusuyo

minci

Hala Kemalden sağbek olamayacağını, Bahianın defansın göbeğinde olamayacak kadar ağır oluşunu ve Murat gibi ileri geri çalışan bir dinamonun orta saha için ne kadar gerekli olduğunu göremiyen bir hocanın takımımıza çok şey verebileceğini sanmıyorum. Kaldıki dünkü o orta saha hiç savunmaya yardım edemedi. Takım kontra yediğinde çoğu zaman  Manisaya karşı 4 e 3, 3 e 3 kaldık.  Bana göre sağbekte Pal, ya da Adem, Göbekte Kemal ve Akaki Ortadada Murat olmalıydı.

beşnumara

Alıntı yapılan: altunay - 03 October 2011, 22:05:46
istanbul ve fenerbahçe maçından sonra petkoviçi göndeririz inşallah
O kadar da değil Bu maçlardan sonra hocayı göndeririz inşaallah demek Samsunspor'un bu iki takıma karşı mağlubiyetini beklemektir.

Borsalino

Gitsin gitsin... Kaos olsun. Kazım da bıraksın . Haydin Bank Asyaya gidelim. Ne olacak zaten destekliyoruz . Çıkarırız ... Bu düşüncede olanlarımız var mı acaba ?

55__Gurbet__55

Hocanin büyük hatalari'da olsa, Hoca'yi göndermek intihar olur. Yerine gelecek belli.Ya Yilmaz Vural yada Hikmet Karaman. Bunlar gelecegine Petkovic kalsin daha iyi.

salihcakir

bir ordu bir mersin gibi olamadık diye yakınıyoruz...
Ama ordu ile deplasmanda bir maç oynadığımızı hatırlatmak isterim.
O gün kimin daha iyi olduğunu, galibiyeti kaçıran tarafın kim olduğunu soruyorum...

Yanlışları olduğunu görüyoruz hocanın doğru ama o da yaptıktan sonra yanlışlarını görüyordur.
Ben tüm tercihlerimde haklıyım diyen bir adam değil ki; öyle olsaydı 3-4-3 sisteminden vazgeçer miydi?
Hasılı hep doğruyu bulmayan çalışan vizyonel bir adam bulmuşken, çareyi Türk futbolunun içerisinde kuru bir yaprak gibi oradan oraya sürüklenmiş, köhneleşmiş, vizyonunu kaybetmiş adamlarda aramayalım ne olur...

Musti

1,5 sene Sir Üseyin Kalpar'a sabrettik. 5 Hafta şu adama sabredemedik.  ??? ??? :peeh:

brigand

04 October 2011, 10:19:08 #594 Son düzenlenme: 04 October 2011, 11:13:09 brigand
Alıntı yapılan: Musti - 04 October 2011, 09:59:13
1,5 sene Sir Üseyin Kalpar'a sabrettik. 5 Hafta şu adama sabredemedik.  ??? ??? :peeh:

hikmet karaman boşta onu getirelim.olmadı yanına yılmaz vural , mesut bakkal ikilisinide koyarız. onlar bizi kesin avrupaya götürür !!! hatta şampiyon bile yapabilirler. e o kadar takımla başarılar yaşadılar dimi !!

FaTiH_HaN

2 maç kötü sonuçlar aldık hemen 'hocayı gönderelim, ibb bize fark atar' gibi yorumlar başladı yine. Bu süreçta aldığımız kötü sonuçların ben sadece %20'sini hocaya yüklerim. Onun dışında futbolcuların kaçırdığı penaltılar, harcadığı %100'lük gol pozisyonları, tribünlerdeki sessizlik ve gerginlik, yönetim vs. vs. vs. hocanın yanlışları oldu ama hoca yanlışlarından ders çıkarabilecek kadar olgun ve futbol zekası olan biri. Milli maç arasından sonra ben çok farklı bir Samsunspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Ayrıca en kötü oynadığımız maçta bile rakipten daha fazla gol pozisyonuna girdik, takımın üzerinde bir şanssızlık var yada beceriksizlikte denilebilir. Ayrıca kaşarlanmış hocalardan Samsunsporumuza zerre kadar fayda gelmez hele de hikmet karaman falan aman uzak dursun, Ertuğrul Sağlamı, Abdullah Avcıyı getirebiliyomusun 'hayır' gerisini salla zaten en iyisi Petkovicin tırnağı olamaz.

adige73

Alıntı yapılan: salihcakir - 04 October 2011, 08:51:09
bir ordu bir mersin gibi olamadık diye yakınıyoruz...
Ama ordu ile deplasmanda bir maç oynadığımızı hatırlatmak isterim.
O gün kimin daha iyi olduğunu, galibiyeti kaçıran tarafın kim olduğunu soruyorum...

Yanlışları olduğunu görüyoruz hocanın doğru ama o da yaptıktan sonra yanlışlarını görüyordur.
Ben tüm tercihlerimde haklıyım diyen bir adam değil ki; öyle olsaydı 3-4-3 sisteminden vazgeçer miydi?
Hasılı hep doğruyu bulmayan çalışan vizyonel bir adam bulmuşken, çareyi Türk futbolunun içerisinde kuru bir yaprak gibi oradan oraya sürüklenmiş, köhneleşmiş, vizyonunu kaybetmiş adamlarda aramayalım ne olur...

ben hatalarını görebildiğini hiç sanmıyorum yoksa 5 maçtır top oynamayan domingez e neden sabretsin kemal i sağ bek oynatmada neden ısrar ediyor onu anlamak ta zor yada saha kenarından bakmakla tribünden seyretmek arasında çok fark var

maviay55

isyan

YB ile az kalsin milyon dolarlik Tottenhami eliyordu ve YB kadro olarak abartilacak takim degildi bence, belki katilmayanlar olabilir ama bana kalsa bizim kadro 1-2 kisi haric YB kadrosu ile ayni kalitede belki bizim takim dahada kalitelidir.

Bu adam bizim icin büyük bir Sans, sabir göstermemiz gerek sadece