STSL 2011-2012/ 5.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Manisaspor

Başlatan AntZ, 25 September 2011, 20:49:03

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

iki hafta ara var.ikide deplasman var peşpeşe.1 ay boyunca canlı seyredemeyeceğiz o zaman samsunsporumuzu.

Ayberk

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 30 September 2011, 17:33:22
iki hafta ara var.ikide deplasman var peşpeşe.1 ay boyunca canlı seyredemeyeceğiz o zaman samsunsporumuzu.
:(

özkan

Vay anasını 1 ay napıcaz ya,bu maçı mutlaka almamız lazım,hem lig açısından hem trübün açısından ivmemizi belirleyeceğimiz maç olacağını düşünüyorum..

samuray

burası süper lig bütün maçlar zor tabi geride kalan 4 haftaya bakarsak 5 puan iyi puan inşallah bu maçıda alıp 8 e çıkaracaz

Serkan

Bu sene de içerde kolay kolay puan kaybetmeyeceğiz gibi görünüyor...

5trawberry

Bu yeni karardan sonra Aile tribünü sadece bayan ve -16 ya mı ayrıldı. ? Yoksa bizler de biletimizi alıp girebiliyomuyuz ?

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 30 September 2011, 17:14:43
Abi mac saatinde türkmax'i ac. Türkmax mac saatinde LigTV 2 oluyormus demin öyle okudum.

bende öyle duydum ama acilmadi türkmax da kaldi , belki kablo tv diye ama bilmiyorum.

55__Gurbet__55

Abi hangi anbieter üzerinden ligtv'ye bakiyorsun.

Nuri Asan

Lig tv 2 ve Türk Max ayrı ayrı kanallar arkadaşlar. Ama maçtan en az bir saat önce açık olsun. Yoksa benim gibi ancak 20. dakikadan itibaren izlersiniz.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 30 September 2011, 20:05:56
Lig tv 2 ve Türk Max ayrı ayrı kanallar arkadaşlar. Ama maçtan en az bir saat önce açık olsun. Yoksa benim gibi ancak 20. dakikadan itibaren izlersiniz.

Abi Almanya'da isler karisiyor. Almanyadaki sirketler Türklere özel paketler hazirladilar. Star kanald gibi ücretsiz kanallar bide digitürk paketin'den Ligtv ve Türkmax. LigTV sadece 5 mac yayinladigi icin millet sikayet etmis. Bazi sirketlerde gecici olarak mac saatinde türkmax ligtv 2 oluyor.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 30 September 2011, 20:17:04
Abi Almanya'da isler karisiyor. Almanyadaki sirketler Türklere özel paketler hazirladilar. Star kanald gibi ücretsiz kanallar bide digitürk paketin'den Ligtv ve Türkmax. LigTV sadece 5 mac yayinladigi icin millet sikayet etmis. Bazi sirketlerde gecici olarak mac saatinde türkmax ligtv 2 oluyor.

Ben Marienfeld Multimedi Anbieterdeyim , ama 01.12.2011 den sonra Telekom Entertain e geciyorum.
Digitürk Pakaetide aldim  suanda LIG Tv1 ve Türkmax var,  insallah LIG Tv 2 de gelirde seyredeim maclarimiz.

twitter

galibiyet şart
olurda puan kaybı olursak 6ve7. haftalarda ibb ve fener deplasmanı var puan almak zor

GurbetciFanatik

Manisaspordan alcagimiz 3 puan 2 haftalik devre arasinda ilk 10 da bitiriyoruz , ne moral olur beee.

Bu macta artik  Bance - Ekigho - Zenke ye cok is düsüyor.

Girdikleri pozisyonlari umarim iyi degerlendirirler.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 30 September 2011, 21:39:19
Ben Marienfeld Multimedi Anbieterdeyim , ama 01.12.2011 den sonra Telekom Entertain e geciyorum.
Digitürk Pakaetide aldim  suanda LIG Tv1 ve Türkmax var,  insallah LIG Tv 2 de gelirde seyredeim maclarimiz.

Anladim abi. Telekom suan ligtv 2'yi paket icine dahil etmeyi düsünmüyormus. Türkmax üzerinden yayini sadece kabeldeutschland yapiyormus.

furkan5534