Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

özkan

Alıntı yapılan: feveran - 28 September 2011, 08:40:14
biz bu 4 haftada puan olarak o cekseydık petkovıc halen orda olurmuydu???
iyide adam 4 puan almış,senin antep dediğin takım sıfır çekmiş..niye hocaya bu sitem ? Tamam dominguez ve kemal hataları olabilir ama petkoviç buda sonuçta..kalpar değil  :D

feveran

Alıntı yapılan: özkan - 28 September 2011, 09:12:10
iyide adam 4 puan almış,senin antep dediğin takım sıfır çekmiş..niye hocaya bu sitem ? Tamam dominguez ve kemal hataları olabilir ama petkoviç buda sonuçta..kalpar değil  :D

eğer petkovıç hoca olsa 5 li defans oynatmazdı takımı bizim türk fubolcular duygusal bıraz lazar adem den çok mu iyi neden oynatmadı

özkan

Petkoviç hoca olsa idi ?  >l< >l< >l<

Lusage

Siz bu maçları nasıl izliyorsunuz? Hazırlık maçları dışında nerede 5'li defans oynadık..

Hadi onu geçtim. Geçen sezon Young Boysta 5'li defans ile (ki 5'li de değil. 3'lü) avrupada çatır çatır oynayan Vlad değildi dimi?

Petkoviç hoca değil zaten. Sizin gibileri Sir Üseyin paklar...

brigand

Petkovic' e de hoca değil deniliyorsa yapacak bir şey yok. Güvenç Kurtar, Ziya Doğan, Hikmet Karaman, Erdoğan Arıca, Mesut Bakkal vs. vs. diye devam eden bu listeden biri gelse bu kadar yeni bir takımla ne yapardı acaba çok merak ediyorum. yada nasıl bir takım kurardı. Ben bu hocanın bizi her halükarda ligde tutacağına inanıyorum. asıl önemli olan istediği şeyler oturduğunda çok istediğimiz oyunu da izlettirecektir bize.

kýzýlyýldýz55

Bu memleket yılmaz Vurala hoca dedi .
Vladeye hoca değil  dersek futbola ihanet etmiş oluruz.

LisandroLopez

Ama Adem gibi oyuncun varken Kemali sağ bek oynatıp Akaki yi Kemalin yerine çekersen böyle tepkiler normal

fanatik samsunsporlu

hoca kalpardan daha inatçı çıktı.

HoliganSamSunLu

petkoviçin en büyük eksiği maçı iyi okuyamaması bence maçı okuyamıyor hamleler yapamıyor samsunu samsunsporu ve türk ligini bilmiyor ve ilginçtir sanırım kimsede bunu anlatmıyor samsunsporun geride kalan maçlarda sırıtan bölgeleri sağ sol bekler ve muratın olmadığı dönemlerde finkin orta sahada yalnız ve etkisiz oluşu ileride bancenin yanına zenkenin olmayışı bu görmek için kursa falan gitmeye gerek yok biraz futboldan anlıyorsan gözün görüyorsa maçı izliyorsun görmesi gerekir herkezin..

salihcakir

bence maç öncesi yaptığı kadro tercihleri eleştirilebilir ama oyunu okuyamadığı kısmına katılmıyorum. şu ana kadar ilk maçtaki savaş tercihi dışında oyuna yaptığı her müdahale ve sonradan oyuna giren oyunculardan aldığı verim çok iyiydi.

takımımızın direnç anlamında güçlü, yere bastığı zaman kendini hissettirdiği çok açık; bu anlamda da takdiri hak eden isimlerin başında geliyor.

Biz biraz duygusal davranıyoruz maalesef, örnek olarak fink sayfasına bakabilirsiniz; ilk hafta gençlerbirliği karşısında oynadığı oyundan sonra kendisi için söylenenler ile son haftalarda yapılan yorumlar neredeyse tam ters.. ben mesela selim teber tercihinden dolayı yanlış yaptığını düşünüyordum ama selimsiz ordu maçında orta alanda top hakimiyetini hiç ele alamadığımızı görünce bu fikrimde yanlış olduğum kanaatine vardım. Mücadele anlamında takımı bir parça eksik bıraksa da Selim Teber kadroda olmalıymış; yapılması gereken vurdum duymazlık seviyesini bir parça azalttırmak olmalı sadece...

Hasılı, hocaya sabır gösterildiğinde 2-3 sene içerisinde hep kafaya oynayan bir takım olacağımızı düşünüyor; yönetimin ve taraftarın sabır gösterebilmesini ümit ediyorum...

samuray

şahsen ben hocaya güveniyorum güvenmesine daha geriye gitmeye gerek yok son iki haftaya bakalım trabzon ve ordu macları kemali sağbek oynatıp şapkadan tavşanmı cıkaravcaksın hocam zenkeyi t.s maçında niye oyunydan aldı anlayan varmı ordu macında 70 dk niye bekledi zenkeyi oyuna almak için bu kadarcık eleştiride olsun yani yazduklarım yanlışmı yüz kişiye sorsan yanlış demez herhalde hocaya güveniyoruz yinede

Serkan

Trabzon maçında kemal yerinde oynadı gibi geldi bana ya :s

kýzýlyýldýz55

Samsunspor'umuzun Teknik Direktörü Vladimir Petkovic, Nuri Asan Tesisleri'mizde yaptığı haftalık basın toplantısında, takımının son haftalarda belirgin bir gelişim göstererek çıkış yakaladığını söyledi. Pazar günü 19 Mayıs Stadı'nda konuk edecekleri Manisaspor maçıyla ilgili, "Umarım bu maçtan galip çıkan taraf biz oluruz" diyen Teknik Direktörümüz Petkovic,  takımının form durumundan ve futbolcuların bu yönde takıma sağladıkları katkılardan ve gelişimlerden çok memnun olduğunu ifade etti. Takıma geç katılan oyuncuların adaptasyon sorununu aştığını ve form grafiklerinin yükseldiğini dile getiren Petkovic, futbolcularının Manisaspor karşısında iyi bir performans sergileceğini belirtti. Milli takım haftasında alınacak 3 puanın önemine dikkat çeken Petkovic,  bu durumun hem puan sıralamasında, hem de özgüven açısından takımı iyi yerlere götüreceğini söyledi.

ÖNEMLİ OLAN 3 PUAN
Manisaspor'un Süper Lig'de mücadeleci bir futbol sergilediğini de belirten Petkovic, "Ama bizim için önemli olan 3 puandır. Rakibimiz karşısında iyi mücadele ederek alacağımız puanlarla önümüze bakabileceğiz" dedi. Petkovic bir soru üzerine, ligde alınabilecek  puanların en fazlasını istediğini ama bunun futbolda her zaman olmadığını belirterek, "Yeni oyuncularımızla birlikte 2,5-3 haftadır çalışan bir takımız. Takımımdan ben her zaman daha fazla ileriye gitmesini istiyorum. Ama matematiksel hesap öngörüldüğünde ben en üstünü istiyorum. Bunun karşılığını görürmüsünüz? bunu ilerleyen haftalarda göreceğiz. Çünkü takım yeni. İleriki haftalarda performans çıtasının yükselmesiyle bunu daha da ileriye çekebileceğiz" dedi.

KALECİ SEÇİMİNDE ZOR KARAR
Teknik Direktörümüz Vladimir Petkovic, Manisaspor karşısında kalede Ahmet'e mi? yoksa Ertuğrul'a mı? görev vereceğine ilişkin bir soruya da, "Bu tarz kararları verme zorluğu beni sevindiriyor. Aslında zor bir karar. Ama bu kararın böyle olması da olumlu. Keşke 29 futbolcumuzun tümünün beni bu şekilde karar vermeye zorlaması. Bu kararı verirken maç performansı, idman performansı çok önemli. Belki son gece uyku uyuyamayacağım bu kararı verirken, ya da çok düşüneceğim. Ama vereceğim kararın her zaman arkasında olacağımı biliyorum. Kolay bir karar olmayacak ama sonucunu da maç günü göreceğiz. Kimin kadroda olduğunu ya da kimin ilk 11'de olup olmayacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

altunay

KotuCocuk55

Su hocaya 5 yil sabredilsin..5 yilda en az 1 sampiyonluk var!