bu büyük taraftar orduya gitmiyor mu

Başlatan kamuri, 23 September 2011, 13:26:35

« önceki - sonraki »

Ayberk

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 26 September 2011, 09:51:19
Munferit olarak gidenlerdenim ekibi topladık ordu yollarına vurduk kendimizi.. ayberk sanadan serkan vasıtasıyla ulasmaya calıstım ama geri donus olmadı ...

Sağolasın abi, numaranı da aldım arayacaktım da ama işlerim son dakikaya kaldı, sonradan yattı. Gitmediğimde hayır varmış zaten. Bugün gelecek param vardı, ona güvenip gidecektim ya gelmezse diye güvenemedim vazgeçtim zaten sonradan. Bugün oldu, ortada para falan yok. Ordu'ya gitsem çulsuz kalmıştım yani. Her neyse kusura bakma abi. Benim kimseye de kırgınlığım yok zaten bu konuda çağırdılar/çağırmadılar vs tarzı, nasip kısmet dedim sonuçta hayırlısı olmuş oldu :)

Burak

Alıntı yapılan: Ayberk - 26 September 2011, 19:17:52
Sağolasın abi, numaranı da aldım arayacaktım da ama işlerim son dakikaya kaldı, sonradan yattı. Gitmediğimde hayır varmış zaten. Bugün gelecek param vardı, ona güvenip gidecektim ya gelmezse diye güvenemedim vazgeçtim zaten sonradan. Bugün oldu, ortada para falan yok. Ordu'ya gitsem çulsuz kalmıştım yani. Her neyse kusura bakma abi. Benim kimseye de kırgınlığım yok zaten bu konuda çağırdılar/çağırmadılar vs tarzı, nasip kısmet dedim sonuçta hayırlısı olmuş oldu :)

valla beni arayıp numaranı sordular ayberk :) ama yoktu maalesef  :(

edmontdante

Alıntı yapılan: muhalif - 26 September 2011, 00:10:53
@edmontdante

dogrudur engın abı.benım de elbet yazacak şeylerim var. senın ozelınde degıl genele hıtaben ama benı ılgılendırmıyo.

saglık olsun.

Şimdi gelelim buna.Bu sitede bir biriyle görüşen çok sayıda üye var.Birlikte maç izleniyor,halı saha maçları yapılıyor,deplasmana gidiliyor ya da bazıları günlük hayatta da beraber bir şey yapıyorlar.Ve burada kimsenin kimseye bir mecburiyeti yok ya da kimsenin diğeriyle birlikte hareket etme mecburiyeti yok.Öyle bir hava esiyor ki sanki A ,sitenin diğer üyesi olan B yi planına dahil etmek zorundaymış gibi.Siteye bu şartları içeren bir üyelik sözleşmesiyle mi üye oluyoruz.

Herkes istediği organizasyonu istediği şekilde yapabilir.Hatta yapsın da.İşte Kamuran başlık açtı Ordu için.Madem öyle gitmek isteyenler neden yazmadı.Bu işler  sizin düşündüğünüzden epeyce farklı arkadaşlar.Çünkü tertip edilen bir organizasyonun  bedeli ne ise ödeyip katılıyorsunuz doğal olarak ama bunun başka boyutları da var görmediğiniz.Hatta aklınıza dahi gelmeyen..

Ben bundan sonra sitenin hiç bir organizasyonunda katılımcı olarak dahi olmayacağım (fb koreografisi hariç) . Kim neyi nasıl organize eder bilmiyorum ama dediğim gibi bu konuda bir kısıtlama yok.Herkes sorumluluğunu aldığı organizasyonu düzenleyebilir.

Eğer söylenecek bir şeyler varsa benim özelimde ya da site genelinde artık herkes konuşsun.Her şey net olarak ortaya çıksın.İşte konuşacağım söyleyeceğim çok şey var ama neyse denildiği için başka şeyler patlak veriyor.

Bu yazdıklarım tamamen şahsi fikirlerimdir.Site yönetimi ile ilgisi yoktur kaldı ki site yönetiminde de değilim.Ancak ortada bazı sorunlar var.Daha doğrusu içeride dillendirilmeyen çatışmalar mevcut.Kimin ne  düşüncesi varsa çıksın ortaya koysun.Yukarıda da dediğim gibi göbek bağıyla bir birimize bağlı değiliz kimsenin o locada durma mecburiyeti yok.Bunu bizzat birilerini hedef alarak söylemiyorum aynı şey benim için de geçerli. Ortada herkesin söyleyeceği bir şeyler var şeklinde bir hava eserken yalandan rol yapmanın birlik beraberlik çığlıkları atmanın da anlamı yok bana göre .Çünkü beyinlerde saklananlar ortaya çıkmadan bu beraberliğin yapay olacağı da ortada.

maraton

ben herkese abi,herkese kardeş diye her olaya koşup herşeye yetişmekten durup içeri de var olduğu söylenilen ve artık iyice rahatsız edici boyuta geldiği anlaşılan sorunları göremedim demek ki, çünkü herşey çok iyi gidiyor mükemmel derken birden patlak veren durumlar inanın en çok beni üzdü.. madem öyle herkes eteklerindeki taşı döksün,sorunlar konuşulsun ama çözüm yolları ile birlikte, kırıcı değil yapıcı olarak ve kim ne derse desin dışarıdan gıpta edilen isim ve itibarımızı korumak adına..
sorunlar varsa ortak akılla çözüm yolları da bulunur yeter ki herkes bu çözümü istesin..
eğer çözüm ise amaç,sorun denilen şeyler bişeylerin, birilerine saldırmanın bahanesi değil, gerçekten samsunsporluluk duruşumuzun önündeki engellerse bunları elbirliği içinde aşmakta mümkün..
kimse birbirini sevmek beş vakit birlikte olmak zorunda değil, ama bu sitenin özel hayatlarımıza kazandırdığı artılarda yatsınamaz, o yüzden rahmetlinin bu yadigarını,yıllardır emek verdiğimiz bu siteyi nasıl sornularından arındırırız,bunun yolu nedir bunu oturup konuşalım..
sakın bu yazı engin abiye karşı algılanmasın, bilakis engin abiyi destekleyen bir yazı, biz özel hayatımıza bu sitenin getirdiği zorlukları birlikte göğüsleyen kişiler olarak zaten engin abi ile aynı doğrultudayız, engin sever bizim on yaşımızdan beri abimizdir ve düşünceleri bizim için kıymetlidir..
o yüzden büyüklerimizin kılavuzluğunda bu yanlışları otuturup kimseyi kırmadan,laf sokmadan konuşup öz eleştiri yapma vaktimizin geldiği bir süreçte isek bundan kaçmayalım...

mehmet yılmaz

Bence bizim oturup bir yemek yeme vaktimiz geldmiş.
Cumartesi Selçuk'un düğününden önce Maraton yemek ısmarlasın hepimize :)
Görünen o ki, ortada farklı beklentiler, yanlış anlaşılan ve konuşulmayan şeyler var.

ahmetsefa55

engın abıye karsıymısım gıbı bır ortam oluşmuş.üzüldüm.
ama bu çene benım.napım benım de karakterım boyle.tutamıyorum kendımı.
kendıme gore bır yanlıslık oldugunu gordugum zaman soylemeden edemıyorum.
uzatmaya gerek yok.aslında konuda benı ılgılendıren bıse de yok.
ama ne hıkmetse herkes susmayı yeğliyo.
evet bende burdan herkese söylüyorum o zaman ; kimse kimsenin arkasından konusmasın (bende dahil ) herkes ne soylemek ıstıyosa soylesın bundan da cekınmesın.
benım soylıcek bıseyım oldugu zaman soyluyorum zaten.benı tanıyan bılır...
engın abı kusura bakma bu arada.senınle karsı karsıya gelmek bu sıtede ısteyecegım en son şey olurdu herhalde.
bız kucuguz sen buyugumuzsun.kusurumuza bakmazsın inşallah.saygılar...

Serkan

İnsanların arkasından konuşup yüzüne gülen insanlar aradan çıkarsa eskisi gibi problem kalmaz...

Ayberk

Defalarca geri dönüp mesajlarımı okudum yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum ama hassas bir konu inşallah yanlış anlaşılmamışımdır. Benle ilgili bir konu da yok sanırım ortada ama yine de söyleyeyim benim hoşuma gitmeyen, kırıldığım, darıldığım vs bir konu yok. Bu sitenin hiç bir üyesiyle en ufak sıkıntım yok.
(Tekrardan Mustafa abi kusuruma bakmasın, gelemeyeceğim diye haber vermediğim için)

Atakumlu

Alıntı yapılan: Ayberk - 27 September 2011, 16:44:05
Defalarca geri dönüp mesajlarımı okudum yanlış bir şey söylediğimi düşünmüyorum ama hassas bir konu inşallah yanlış anlaşılmamışımdır. Benle ilgili bir konu da yok sanırım ortada ama yine de söyleyeyim benim hoşuma gitmeyen, kırıldığım, darıldığım vs bir konu yok. Bu sitenin hiç bir üyesiyle en ufak sıkıntım yok.
(Tekrardan Mustafa abi kusuruma bakmasın, gelemeyeceğim diye haber vermediğim için)

kardesim kusura bakcak bir durum yok ortada  ;) sitede ben senin yazını gordum, kamuri ye bende gelim derken, bizdede bos yer vardı senin numaran olmadıgı icin Burak'a sorduk ondada numaran yokmuş Serkan'a söyledik oda sana iletmiş ...Geri donmedin diye gidemedik değiliz  :kanka:

Serkan

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 27 September 2011, 17:36:29
kardesim kusura bakcak bir durum yok ortada  ;) sitede ben senin yazını gordum, kamuri ye bende gelim derken, bizdede bos yer vardı senin numaran olmadıgı icin Burak'a sorduk ondada numaran yokmuş Serkan'a söyledik oda sana iletmiş ...Geri donmedin diye gidemedik değiliz  :kanka:

Aynen Ayberk Mustafa abin sen gitmek istiyorsun diye söyledi ,darılmaca gücenmece olmaz sen üzme kendini :D

Ayberk

kamuri

şimdi yazılanları okudum benim de kırıldığım üzüldüğüm bazı şeyler var madem herkes eteğindeki taşları dokuyo bizde oyle yapalım o zaman ilk once başlığı açtığım zaman zaten yazdım oraya sitedeki buyuklerimizin katksıylan orduya gideriz diye bu siteye ÜYE OLDUĞUMDAN beri hiç munferit  hareket etmedim... ŞİMDİ GELELİM ORDU DEPLASMANINA 1) AHMET ŞAHİNİN BANA AYNEN FACEBOOKTA YAZDIKLARINI YAZIYORUM
_KAMURAN ORDUYA GELECEKMİSİN KOÇYİĞİTTE LİSTE YAPILIYO ENGİN ABİ SORUYO DEDİ BENDE AYNEN ŞU İFADEYİ KULLANDIM EVET BİZ ÜÇ KİŞİ GELİYORUZ SİTEYEDE YAZDIM ZATEN DEDİM ÜÇ KİŞİ GELECEĞİMİZİ O DA TAMAM DEDİ BİZ ÜÇ KİŞİ YAZIYORUZ SİZİ...
2)ŞİMDİ GERÇEKTEN LİSTEYE YAZILDIK MI EĞER YAZILDIKSA NE OLDU DA O LİSTEDEN ÇIKARILDIK  O LİSTEYİ KİM DUZENLEDİ BEN ORDUYA GİDİLECEĞİNİ NEDEN ENGİN ABİYE SORARAK OĞRENİYORUM Bİ GECE ÖNCESİNDE NİYE İLGİLİ BAŞLIĞA YAZILMIYO ARKADASLAR BİZ LİSTE YAPTIK KOÇYİĞİTTE LİSTE DE DOLDU 27 KİŞİ UFAK OTOBÜSÜ DOLDURDUK ARTIK GERİDE KALANLAR Bİ ŞEKİLDE BAŞININ ÇARESİNE BAKSIN DİYE NEDEN BANA VE BENİM GİBİ BU DEPLASMANA GELMEK İSTEYENLERE HABER VERİLMEDİ TABİ Kİ KİMSE KİMSEYLEN HAREKET ETMEK ZORUNDA DEĞİL AMA BİZ SİTEDEKİ ABİLERİMİZLEN BERABER GİTMEK İSTERDİK ORDUYA MÜNFERİT HAREKET EDEREK DEĞİL BENİ İKİ SENEDİR TANIYOSUNUZ NE BUYUKLERİME KARŞI SAYGIZLIĞIM OLDU BU ZAMANA KADAR NE BENDEN UFAKLARLA Bİ TARTIŞMAM AMA KIRILDIĞIMIZ BİLİNSİN BU ORDU DEPLASMANINDAN DOLAYI MADEM GİDİLECEKTİ BİZE DE SORULDU GELECEKMİSİNİZ DİYE BİZDE GELECEĞİMİZİ BELİRTTİK NE OLDU NE DEĞİŞTİ DE BİZE KİMSE BİŞEY DEMEDEN HERSEY AYARLANDI ORDUYA GİDİLDİ MERAT ETTİĞİM KONULAR BUNLAR SAYGILAR

maço

şimdi dışarıdan objektif bakmaya çalıştığım  zaman engin abi sonuna kadar haklı.muhalife de söyledim sen karışma seni ilgilendirmez diye.

çünkü burada bu organizasyona tek laf getirebilecek kişi kamuri dir.

Sitede belli bir gruplaşma var buda normaldir.Şimdi o insanlar organizasyon yapıyorsa kendi aralarında,bu demek değildir ki sen dışlandın.Kamurinin açtığı listeye ismini neden yazdırmıyorsun.İsmini yazdırmayan ne laf edebilir ne küsebilir.

Ama ben koçyiğit tayfasından en azından şunu demesini beklerdim.

Beyler biz arkadaşlarımızla gidiyoruz.Sitenin yapacağı organizasyonda yokuz.

Bunu demek zorunda da değil ama devamlı birlikte hareket edildiği için insanlar engin abi ve koçyiğit tayfasından ümit bekliyor.

inşallah bu sıkıntı aşılır.Eski güzel günlere dönülür.

kamuri

@ maço
eğer ortada bi yanlış varsa bunu gören herkes buraya yazabilir

cembaba

Bencede oturup karşılıklı sorunlar dile getirilerek anlaşmalıyız.