bu büyük taraftar orduya gitmiyor mu

Başlatan kamuri, 23 September 2011, 13:26:35

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

siteden olmadı ama koçyiğitten bi org olmuş..
ahmet abinin facete bir kaç şey paylaşılmış ..

ahmetsefa55

sen nıye gıtmedın abı ? bu arada kamurı ayberk ve bır kac kısı daha gıtmek ıstıyodu onlar naptı acaba ?

babasamsunlu

kimse haber vermedi ...  hiç org olacağından bahsedilmedi hafta içi..

ahmetsefa55

anlıyorum abı zaten bu 1 degıl benım bıldıgım.
neyse saglık olsun.gıden kardeslerımız de 3 puanla sağ salim dönsünler inşallah...

kalptenþimþek

berusa55

25 September 2011, 15:16:14 #20 Son düzenlenme: 25 September 2011, 15:30:11 berusa55
Geçen sene yaptığımız yaşadığımız sitemizin deplasman organizasyonlarını o heyecanı bu sene göremeyeceğimizi en yakın Ordu deplasmanında bile anlamış olduk.Allah Samsunsporumuza zeval vermesin ;)

kalptenþimþek

55 dakikada sanki armalı bayrağı gördüm.. 8)

CurvaSs

Ayberk

Alıntı yapılan: muhalif - 25 September 2011, 14:52:26
sen nıye gıtmedın abı ? bu arada kamurı ayberk ve bır kac kısı daha gıtmek ıstıyodu onlar naptı acaba ?

Yok kardeşim ben gidemedim. Son dakika tesadüfen öğrendim yer kalmamış meğer gidemedik, her işte bir hayır...

kamuri

valla biz de gidecektik 3 kişi ama kimseden haber çıkmayınca bizde siteden organizasyon yapılmayacak zannettik  :evet:

edmontdante

Alıntı yapılan: muhalif - 25 September 2011, 14:57:52
anlıyorum abı zaten bu 1 degıl benım bıldıgım.

Evet bu 1 değil.Geçen sene Rize maçına gitmiyorum dedim  gitmek isteyenler organizasyon yapmadı.Maç günü dayanamadım şahsıma ait 7 kişilik minibüsle yanımıza Doğan,Aykut,Apo Abi ve Veysel Abiyi alarak yola çıktık.

Bu seferde Koçyiğitte minibüsle gitme kararı alındı.Sağdan soldan gelenlerle yarım otobüse çıktı.

Koçyiğit Ticarette gün içinde hangi saatte giderseniz gidin en az 7-8 kişi vardır.Ve istedikleri zaman deplasman için bir minibüs doldurabilirler.Kaldı ki siteye üyelikleri dahi yoktur %90 ının.Bu 1 değil vs yorumlara gerek yok.İsteyen istediği şekilde deplasmana gider ya da gitmez.Ya da isteyen istediği şekilde organizasyon yapar.Kaldı ki gitmek isteyenleri de engellemedik.

Bu organizasyonun hiç bir aşamasında emeğim yok.Bundan sonra da her hangi bir deplasman organizasyonum olmayacaktır.Buradan bunu herkese duyuruyorum sanal ortamı takip eden polislere de.Bundan sonra "otobüsünüzün plakası nedir" diye aramalarına gerek yok.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: kamuri - 25 September 2011, 22:50:42
valla biz de gidecektik 3 kişi ama kimseden haber çıkmayınca bizde siteden organizasyon yapılmayacak zannettik  :evet:
anladım zaten sıteden organızasyon yapılmamıs abı.

@edmontdante

dogrudur engın abı.benım de elbet yazacak şeylerim var. senın ozelınde degıl genele hıtaben ama benı ılgılendırmıyo.

saglık olsun.

Atakumlu

Munferit olarak gidenlerdenim ekibi topladık ordu yollarına vurduk kendimizi.. ayberk sanadan serkan vasıtasıyla ulasmaya calıstım ama geri donus olmadı ...

Serkan

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 26 September 2011, 09:51:19
Munferit olarak gidenlerdenim ekibi topladık ordu yollarına vurduk kendimizi.. ayberk sanadan serkan vasıtasıyla ulasmaya calıstım ama geri donus olmadı ...

Abi bende Ayberk'e ulaştım senin numaranı verdim  (=

maraton

engin sever oley.. abi sahi kaçtı sizin ordu maçına gittiğiniz aracın plakası ?  :P