5- Michael Fink

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:31:43

« önceki - sonraki »

nomak55

abi finke neden atıp tutuyorsunuz g.birliği maçında iki tane asist üçüncü golünde başlangıcını yaptı daha ne yapacak bi durun bakalım adam bizle hazırlık kampı geçirmedi bile

ender

bence orta sahada ayaga iyi pas yapiyor.fink iyidir.faydasi cok olacak bize.

Burak

Fink  >l< >l< >l< Fink  >l< >l< >l< Fink  >l< >l< >l<

altunay

isa55

Kaliteli topçu. Ama Mustafa ile beraber orayı kaldıması zor. Çünkü Mustafa daha form tutmadı. Murat'ta oynarsa her üçü de normalinden fazla katkı sağlar. (Mustafa ilk yarı yoktu, 2.yarı Murat girince yükü hafifledi ve kendini gösterdi.) Selim'i kesmeli.

masbene

ayak dışı fasolu paslarına bayıldım macta

red_white

arkadaşlar fink'teki yorgunluğu gözlemleyebildiniz mi  :o

sadece55

Dün toptan kaçmak için her yolu denedi..Başarılı da oldu tebrikler

beşnumara

Jnr.Serkan

Sezon başı kamp görmemiş bir futbolcu burada yaptığı idmanla 15 günde 4 maça çıktı...Kondisyon sıkıntısı yaşaması normal gibi

minci

Sezon başı kampı geçirmeyen ancak bu süreçte kendi çabasıyla çalışan bir futbolcu 2 haftada 4 maç kaldıramaz. Ben Finkin gerçek bir profesyonel olduğuna inanıyorum. Birkaç hafta içersinde kendisini toparlayacaktır. Biraz anlayış.

cembaba

Fink düzelecektir bencede. Kadro derinliğinden bahsettik. Ama 2. bir adam koyamıyoruz Fink'in yerine.

Sercan

Alıntı yapılan: uçarlı - 26 September 2011, 14:05:02
bence fink kemalin yanında domingez finkin yerinde daha diri bir samsunspor olur.

kevgire o zaman döneriz işte..

LisandroLopez

katılmıyorum, fink stoper oynamaz.

Burak

Vallahi ne olursa olsun kondüsyonu düşük bile olsa benim kuracağım kadro da ilk önce Fink ortaya yazar gerisini sonra tamamlarım 34 maçın hepsinde aynı performansı göstermesi zaten anormal kaçar sonuçta robot değil ama Alman disiplini ve belli bir standartı var onun altına düşmüyor . Fink iyidir Candır