1- Mahmut Ertuğrul Taşkıran

Başlatan AntZ, 02 September 2011, 13:27:09

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: samsuni - 25 September 2011, 19:50:39
Senin Allahına köle...
Bu çocuğu devre arasında koparmalıyız FB'den.
Bağı kalmamalı...

Bence Adnan Sezgin Şimdiden  fener_bahce in kapısına dayanmalı
Muhteşem bi kaleci Helal olsun  o son kurtarışı özellikle  >l< >l< >l<

Ayberk

Yakaladığı şansı çok iyi değerlendirdi, gerçekten kalenin 1 numarası olabilir... :evet:

orhan

forma hak edene verilcekse manisa maçındada ertuğrul oynamalı.ahmetin kendisine gelmesi lazım artık tek başına değil kafasına göre davranmayı bırakmalı.

hacettepeli

ne kaleciymiş lan dedim özeti izledikten sonra. maçı izlesem baştan sona kim bilir ne diyecektim  >l< >l<

Turuncu

55_OrHaN_55

Bu çocuğu transfer etmemiz lazım. süper yetenek olduğu zaten ilk maçta belli olmuştu. ordu maçında da süperdi. ayrıca çok efendi, ahlaklı bir çocuğa benziyor. İnşallah seneye ve sonraki senelerde takımımızda görürüz.

masbene

İyi bir başlangıç yaptı ve kendine güveni arttı fakat bn yine de Petkoviç'in Manisa maçına Ahmet ile çıkacağını düşünüyorum

nomak55

Türkiye'nin volkan demirel'den sonraki en iyi kalecisi olacak bence müthiş atlet oyunu çok iyi takip ediyor ancaaaaaaak bizde böyle oynamaya devam ederse aykut kocaman bu kaleciyi kimseye vermez söylim yani

AntZ

Alıntı yapılan: minci - 25 September 2011, 21:35:06
Alındığında pekçok arkadaş transferine karşı çıkmıştı.

Buyrun benim.  :rulet: :-[

Ertuğrul beni utandırdı, neden en azından 3. kaleciyi alt yapıdan almazlar, alt yapımız o kadar kötü mü demiştim ama alanın bir bildiği varmış, biz 3. kaleci aldılar biliyorduk, yavru panter almışlar. Helal olsun aslanıma.

zenke

Petkoviç isme göre 11 kurmuyorsa Manisa maçında kalede olmalı.

sadece55

kalptenþimþek

İnşallah bu övgüleri hakedecek şekilde camiaya uzun yıllar hizmet eder..

fındık

MAHO neler yapıyorsun böyle. Şaka maka petko bu genç kalecimizi manisa maçında oyuna sürmezse o zaman işler değişir petkoyla ona göre.

turgayergeni

manisa macında eger ilk 11 de baslamazsa bu cocuga cok buyuk haksızlık olur cok yetenekli ve cok efendi bi cocuk inş fenerden alırız da takıma uzun yıllar hizmet eder.

samuray

evet ya kiralık olarak geldi satış opsiyonu bizedmi acaba bencede artık ahmet şahin kolay kolay kalyi göremez tabi sakatlık ceza durumu olmasa hiç sırıtmadı her iki maçtada ertuğrul son dk fatuih in pozisyonunu kutarması yan toplarda olsun diğer pozisyonlarda olsun ben çok beğendim face de anket var ahmet şahin 33 ertuğrul 239 oy kalede kim olmalı şeklinde