STSL 2011-2012 / 4. Hafta | Orduspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 21 September 2011, 23:35:39

« önceki - sonraki »

Harun55

Bu arada gelecek hafta Bahia Cezali Manisaspor maçinda..

Harun55

Alıntı yapılan: samsuni - 25 September 2011, 18:21:42
Maç 0-0 bitecekse itirazım yok ama bir tane bile şut çekmedik kaleye.
Khubutia iki tane önemli hata yaptı, bence stopere Kemal geçmeli, Adem sağ bekte oynamalı. Ayrıca Anıl çıkıp Zenke girmeli. Tam Zenke'nin maçı olabilir.
Özellikle ilk 20-25 dakika bizimkilerin tezahüratları çok net duyuldu. Oyun temposu düşünce Orduluların tezahüratları başladı.
Şu oyunla bir puan iyidir, gerçi Ordu'nun da birşey oynadığı yok.
Tipik beraberlik maçı. 

haha :)

ahmetsefa55

25 September 2011, 18:23:10 #182 Son düzenlenme: 25 September 2011, 18:29:42 muhalif
akakiyi oynatmasının anlamı ne ?
2 kez hata yaptı Allahtan orduspor da kotu de atamadılar.
kemal sağ bek te ılerı cıkamıyo.bance ılerıde cok yalnız.
anıl ve domınguez oyunda hıc yok.
takım da 5 uzerınden 3 alacak bır bance var , o da butun topları ındırdı , yumusattı ama kımse yok etrafında.
degısıklık sart.

cgr

Hocam nolur Allah rızasi icin cıkar su Anıl'ı...  Adnan Sezgin istiyor diye mi oynatıyorsun anlamıyorum ki...

jurista

bahia yı hala çözemedim olmaması fark yaratır mı ? yaratırsa bu fark olumlu mu olur tartışmak lazım

mehmet yılmaz

Bir de şunlar var;
Olumlu, bu maça kadar hep tek devre iyi top oynadık. Bu maçta da kötü top oynama hakkımızı ilk devrede tmamlamış olalım. İkinci yarı farklı bir Samsunspor olabbilir sahada.
Olumsuz, ilk devre rüzgar bizden yanaydı, kullnamadık, Şimdi Ordu'nun lehine.

jurista

mehmet stancunun bir şutu dirtekte patlamış kalcinin sırtına çarpıp içeri girecekken çizgiden çıkartılmış aslı var mı ? gerçi olsaydı dillenirdi burda ama

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: jurista - 25 September 2011, 18:27:22
mehmet stancunun bir şutu dirtekte patlamış kalcinin sırtına çarpıp içeri girecekken çizgiden çıkartılmış aslı var mı ? gerçi olsaydı dillenirdi burda ama

Kim uydurmuşsa, gitsin senaryo yazsın.
Hollywood'da iyi para kazanır :)

cgr

europe_55

Alıntı yapılan: samsuni - 25 September 2011, 18:25:16
Olumlu, bu maça kadar hep tek devre iyi top oynadık. Bu maçta da kötü top oynama hakkımızı ilk devrede tmamlamış olalım. İkinci yarı farklı bir Samsunspor olabbilir sahada.

Abi bende simdi tam bunu yazacaktim.  :)

Simdi iyi oynama hakkimizi kullanacagimiz devre basliyor.

HAYDI SAMSUNSPOR!!!!! samsunspor_x

jurista

10 dakika oldu sesiniz gitti beyler,nedir durumlar

dilatino

Ücretsiz bilet dagitmis ordu:-))
yasak degilmi bu!!!
Neyse bu BANCE sanki bizim eskiden öküz arabalari vardi onun gibi agir ilerleyen birisi izlenimi veriyor bana, aktif seri hareketli bir golcü özelligi yok gibi, sevmedim ben bu sari kafali zenciyi,, zenke daha iyidi keske o oynasa

dilatino

orta alan mücadelesi seklinde geciyor mac, cekirdek citlatmaya birebir yani  :)

YaşarDoğu

Ordunun sahası çok kötü , Bülent Kocabey daha oyuna dahil olamadı.

dilatino