STSL 2011-2012 / 4. Hafta | Orduspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 21 September 2011, 23:35:39

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

heycan basdi adem alkasi oynasa iyidi ama hayirlisi olsun artik maci izleme zamani geldi kalp atislari hizlandi simdi

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: engin55 - 25 September 2011, 17:10:13
Onlarda kapalı. Bi sorun var ama anlamadım. Digi bayisini aradım açılcak diyor hala açılmadı

205te yayın var şuan.

berusa55

Yahu bu Ekigho madem sakattı neden Ordu'ya götürüldü. Bu maçtaki en etkili silahımız olacak adam yine yok. Bir ara düzelir inşallah  :(

kale5501

mimar55

hala daha yayın yok ya bu nasıl iş tüm maçlarda sıkıntı olmuyor samsunspor macında oluyor şimdi arayıp sövecem yaaaa

engin55

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 25 September 2011, 17:05:26
Eksikler: Ahmet Şahin, Pal Lazar, Yenal Tuncer, Ekigho, Selim Teber

Vallahi sayilan eksiklerden bence 2 tanesi eksik sayilir  Ahmet le  Ekigho
pal Lazar ve Selim teber hic bi katki yapmadi suana kadar ve Yenalde aynen

kale5501

yayın gayet iyi sizde cihazda bi sorun olmasın kardeş

kale5501

ahmet eksikmi yok kardeş ya bu ertugrul bu maçtada iyi oynarsa ahmet artık formayı zor alır ben ertugrula çok güveniyom

berusa55

LİG TV2 yayınında sorun yaşayan arkadaşlar; cihazı fişten çekin sonra tekrar açıp kanal üzerinde bir süre bekleyin. Tahminim düzelecektir.

kale5501

berusa55

Alıntı yapılan: Umut - 25 September 2011, 17:23:25
Yaptim ama bi degisme yok, ligtv1 aciliyor ama digerleri yok. İsin garip kismi diger maclarda ligtv2 yi gayet rahat izliyebiliyorum bizim maclarda boyle oluyor.

O zaman Digiturk'u arayıp kıllığına mı denk getiriyorsunuz diye hesap sor Umut; ciddiyim  ;)

kale5501

mimar55

ben aradım konuştum tekrar kurulum yaptırdılar 5 yada 10 dk bekleyin gelecek diyorlaR geldiği filan yok

55ertan

ordu fiyatlari yükseltip ne anladi simdi  :hnk: stadin yarisi bile dolu degil