7- Ufuk Selim Teber

Başlatan Gökberk55, 01 July 2011, 13:55:45

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Kayserinin neden saldıgını şimdi daha iyi anlıyorum.

Kaya

Adamı geçen sene tüm maçlarda izledim..Geldiğinde ikinci bir Turgay vakasına gerek yok diye yazmıştım..Yazık boşa giden paralara..Yedek dahi oturtmam çok açık ve net..

germencisse

Dunku macta orta sahada ruh yoktu ama selimde hic sahada yoktu ki kardesim..

Gorkem

yedeğe çekilmesi lazım bencede.

kalptenþimþek

yatışa geldiysen bas git!!

isa55

Selim bizi resmen 10 kişi oynatıyor. Tüm maç boyunca bi güzel hareketini mi bekleyeceğiz. Hoca selim'in yerine Dilaver'i oynatmalı.
Mustafa yine hazır değilse Murat ile başlanmalı

55.hakan

Sürekli pas hataları yaptı ama hoca da ısrarla oyunda tuttu onu.Formayı hakeden giymeli.

cembaba

Bence bu adam yerine Dilaver oynamalı...

ChucKeR

pas hatası yaratıcı oyuncu tarafından yapılır. bu yüzden makalele yıllarca şampiyonlar liginde pas oranı en yüksek futbolcu oldu.
selim şu an kötü ve onu savunamam. sadece formsuz olduğunu ve form tutacağını umuyorum.hoca da sanırım benim gibi düşünüyor. eğer yatmaya geldiyse .. olsun gitsin tabi. ama o bölgede de çalım yeteneği var diye oyuncu oynatılmaz. dilaver bank asyayı ne kadar kaldırdı da süper ligde oyun kurucu oynayacak.
selim ataklara yön vermeye çalışıyor tabi şu an sadece çalışıyor. kalsik 10 numara oynamıyor topsuz oyunda da var pres yapmaya alan daraltmaya çalısıyor. hocanın o bölgede istediklerini kadroda başka karşılayacak birinin olduğunu zannetmiyorum. (dominguezi orda izlemedim o yüzden dominguezi dışarda tutayım.)
zaman verelim bakarsın yarın bi gol atar kral olur.

yirmiuc

ilk 2 haftada takımın kötülerindendi , bu oyunu ile ilk 11'de olmamalı. hocanın diğer oyunculara da şans vermesi gerekir.

ahmetsefa55

2 ay yoksun toparla dön , çok kötüsün...

55_OrHaN_55

Maçı izlemedim, radyodan dinledim ama anladığım kadarıyla Selim Teber oyundan çıkıp Murat girince takım kendine geldi. İnşallah bunu hoca da farketmiştir artık. Şu Selim Teber'e yer yok bu takımda.

lucarelli

Selim bugün de kötü idi. Bir an önce forma girmesi lazım.

berusa55

Murat Yıldırım'a bak da utan Selim. Az top oyna be kardeşim!

babasamsunlu

hoca yeter da .. neden bu kadar ısrar  :x(( :x(( :x(( :x((