Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

kaptan 55

SAMSUNSPOR'un en fazla ihtiyacı olduğu maçda susmakda neyin nesi,tamam arkadaşlarınıza sahip çıkın ne bilim dövizler hazırlayın,bestelerle sahip çıkın arkadaşlarınıza ama bu maçda hiç bir şey susmayı gerektirmez.

hadi şirinler asıl şimdi tam zamanı.......

5555

Dilsiz değildir suskunluk,çok şey anlatır anlayana...Kelimelerin anlatamadıklarını haykırır aslında...Bir kaçış değildir suskunluk,bir bakıştan çok daha fazlasıdır...Sessiz çığlıkların bir adım ötesidir..Hayata olan öfken,insanlara olan kırgınlığın,ve daha nicesi saklıdır içinde sukunetin.Rest çekmenin ''asil' halidir anlayana...!!!

ŞİRİNLER

berusa55

Dartagnan

kolay gelsın Allah Herkese Sabır versın ...

King1965

tese'nin sesi çıkınca artmaya baslayınca yıne susarsanız ben stadı terk eder gıderım !

AntZ

Alıntı yapılan: 5555 - 21 September 2011, 10:07:55
Dilsiz değildir suskunluk,çok şey anlatır anlayana...Kelimelerin anlatamadıklarını haykırır aslında...Bir kaçış değildir suskunluk,bir bakıştan çok daha fazlasıdır...Sessiz çığlıkların bir adım ötesidir..Hayata olan öfken,insanlara olan kırgınlığın,ve daha nicesi saklıdır içinde sukunetin.Rest çekmenin ''asil' halidir anlayana...!!!

ŞİRİNLER

Başkan anlamayacak, Spor Bakanı ve Vali mutlu olacak, Trabzon taraftarı sevinecek, maçı tv den izleyenler ulan en önem verdikleri maçta bile sesleri çıkmıyor, bu mu Samsunspor taraftarı diyecek...  :( Bir Şirinlerimiz var stadı inleten, sessiz tepki vermenin zamanı şimdi değil, biliyorum tribünlerin içinde olan, yağmur çamur, içeri dışarı demeden emek veren, sizlersiniz, bu konularda size akıl vermek haddime değil, tepki vermekte sonuna kadar haklısınız ama bu tepki bize zarar verir. Acaba diyorum bu maçta stadı inletsek, maçtan sonra mesela bütün taraftarla birlikte meydanda sessiz oturma gibi bir eylem olsa daha etkili olmaz mı? Ya da Valiliğin önünde bütün taraftarların ağzını bantlamış sessiz oturduğu bir eylem???? Bunlar sadece örnek... Haklı iken ekmeklerine yağ sürüp kendimize daha fazla zarar vermeyelim derim.

Dartagnan

5555

Alıntı yapılan: AntZ - 21 September 2011, 10:26:58
Başkan anlamayacak, Spor Bakanı ve Vali mutlu olacak, Trabzon taraftarı sevinecek, maçı tv den izleyenler ulan en önem verdikleri maçta bile sesleri çıkmıyor, bu mu Samsunspor taraftarı diyecek...  :( Bir Şirinlerimiz var stadı inleten, sessiz tepki vermenin zamanı şimdi değil, biliyorum tribünlerin içinde olan, yağmur çamur, içeri dışarı demeden emek veren, sizlersiniz, bu konularda size akıl vermek haddime değil, tepki vermekte sonuna kadar haklısınız ama bu tepki bize zarar verir. Acaba diyorum bu maçta stadı inletsek, maçtan sonra mesela bütün taraftarla birlikte meydanda sessiz oturma gibi bir eylem olsa daha etkili olmaz mı? Ya da Valiliğin önünde bütün taraftarların ağzını bantlamış sessiz oturduğu bir eylem???? Bunlar sadece örnek... Haklı iken ekmeklerine yağ sürüp kendimize daha fazla zarar vermeyelim derim.
Bizi Anlamıyorsunuz Arkadaşlar Biz Bu Maçta Yine Bağırdığımızda Yine Polisler Kardeşlerimize Ceza Yazacaklar..."koyacağız gençler" bestesine 1 yıl men yiyor dostlarımız bunun Sonu yok , diyorsunuz ki trabzonspor macında yapmasaydınız. bunun ts maçıyla alakası yok..biz kardeşlerimiz dışarıdayken bağırmıcaz son karar budur...şimdi kazım yılmaz tek başına desteklesin 90 dk bağırsın , boğazları acısın SAMSUNSPOR diye...Belki o zaman anlar TARAFTAR ı...

fındık

Abi adamlar laylaylay koydukmu diye tezahürat yapıyor bişe yokda bize gelincemi olmayan yasayı uyguluyorlar :kafa:

Sercan

Az önce Errea'ya uğradım.Bilet kuyruğu vardı,çoğu trabzonluydu.Önce misafir takımı bileti varmı diye sordular,olmadığını duyunca maratonda alıyolar biletleri.Zaten maratonda sadece kenarlarda boşluklar kalmış ortalar dolmuş..

Ollivanders

AntZ

Alıntı yapılan: 5555 - 21 September 2011, 10:37:58
Bizi Anlamıyorsunuz Arkadaşlar Biz Bu Maçta Yine Bağırdığımızda Yine Polisler Kardeşlerimize Ceza Yazacaklar..."koyacağız gençler" bestesine 1 yıl men yiyor dostlarımız bunun Sonu yok , diyorsunuz ki trabzonspor macında yapmasaydınız. bunun ts maçıyla alakası yok..biz kardeşlerimiz dışarıdayken bağırmıcaz son karar budur...şimdi kazım yılmaz tek başına desteklesin 90 dk bağırsın , boğazları acısın SAMSUNSPOR diye...Belki o zaman anlar TARAFTAR ı...

Anlıyorum, sonuna kadarda hak veriyorum. Trabzon maçı ile alakası olmadığını biliyorum ama ona denk gelmesi kötü oldu. Bu konuya takıldım sadece.

Alıntı yapılan: seko - 21 September 2011, 10:41:55
Abi adamlar laylaylay koydukmu diye tezahürat yapıyor bişe yokda bize gelincemi olmayan yasayı uyguluyorlar :kafa:

O kunuda hepimiz hemfikiriz zaten  ;)

kuzey55

EVET BÖYLECE MARATON DA BAĞIRMAYACAK :( :( HİÇ BEKLEDİĞİM GİBİ OLMADI İNŞ SAHADA GÜLERİZ TRİBÜNDE MAĞLUP OLDUK MALESEF.

AntZ

Alıntı yapılan: Sercan - 21 September 2011, 10:48:07
Az önce Errea'ya uğradım.Bilet kuyruğu vardı,çoğu trabzonluydu.Önce misafir takımı bileti varmı diye sordular,olmadığını duyunca maratonda alıyolar biletleri.Zaten maratonda sadece kenarlarda boşluklar kalmış ortalar dolmuş..

Emniyet ya da emniyetten yekili; biliyorum siteyi takip ediyorsunuz, hiçbir şeyden olmasa bu sebepten dolayı çok büyük olaylar çıkar bu maçta. 80 kişiye ceza vererek önlem alınmaz, işgüzarlık yapmayın, Samsunspor taraftarına ceza vermekle işinizi yaptığınızı sanmayın. Bu maçta olay çıkarsa ve Samsunspor tribünlerinde tek bir Trabzonspor lu olursa sebebi sizsiniz. Benden uyarması.

Ekrem

eğer bu sebepten olay cıkarsaa sorumlu taraftarr  değildirr !!