STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

germencisse

Elımde kale arkası sehır tarafından bılet var ısteyene satabılırım.. 

Lusage

SBÇ yi tebrik ediyorum. Sirinlerin yaptığını anlayabiliyorum ama elde kalan tek büyük grupta susacaksa bravo... Artık montofonların tezahüratlarını dinleriz... Bravo valla Bravo. :kafa: :kafa:

LisandroLopez

berusa55

Şirinler olayi artı bir de sbç de susacaksa tam maçına denk gelmiş olacak bu sevimsiz gelismeler. Şirinler maraton çoşkusundan yoksun tuhaf bir maç bizi bekliyor gibi...

Ollivanders

Tatsız , tuzsuz bir maç... Sahada guzel futbol olur umarım. Bunu hakediyoruz.

SSKLA

Fazlasına gerek yok... 5-0 olsun bizim olsun  :evet: :P

GurbetciFanatik

Vallahi ben Tv basinda Sövcem de bagircamda Deli

Gruplar böyle bi karar almis kimbilir nedenleri vardir herhalde.

Ama son zamanda tuhaf seyler gercekten oluyor.

Inanirmisiniz Bank Asya maclarini nerdeyse özlicem tribünler tiklim tiklim sizler süper kareografiye yapiyordunuz.
Beliki o zaman takimda para yoktu ve kisitli kadro vardi ama heyecan nese ve birlik vardi.

Yarin Trabzon macinda egerki küfürden dolayi sizler ceza alacaksaniz benim taaaa burdan yüregim cizzz eder.
Ama 90 dakika desteklemekde suc degildir herhalde herkes g...tünü yirtana kadar bagirmasi lazim takimi ateslemesi lazim. Maksat Icimizdeki Trabzonlulara nasil birlik oldugumuzu göstermek degilmi.

SSKLA

İnsanların kafasında bağırılmıyacak diye bir olgu oluşmuş ama benim bildiğim kadarı ile şu beste maçın büyük bölümünde tüm stat hep bir ağızdan söylenecek.

Çeyrek asır hep şerefle
Geçirdik tribünlerde
Bunca çile bunca emek
Olur mu bir anda silmek

Oynanılan bu oyunlar
Sürecek nereye kadar
Sayın vali duy bu sesi
80 olur 100bin kişi !

GurbetciFanatik

Burayada yaziyorum bu macta bagirmamak icin tek bi nedeni olabilir taraftarin oda o insan
DILSIZ dir , baska mazaret kabul edilemezzz.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 20 September 2011, 20:45:16
Burayada yaziyorum bu macta bagirmamak icin tek bi nedeni olabilir taraftarin oda o insan
DILSIZ dir , baska mazaret kabul edilemezzz.
o da hıcbısey yapamazsa el cırpar  ;)

hıc kımse hıc bır grup mazeret uretmesın.alsın bıletını gırsın bu maça.

bu macta Samsunsporumu canı gonulden desteklemeyen de gıtsın sahilde çekirdek çitlesin !

birolkys

Spor Toto Süper Lig`in 3. haftasında Samsunspor`la karşılaşacak olan Trabzonspor, karayoluyla Samsun`a geldi. 
  Öğleden önce Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri`nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basın ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, saat 13.30 sıralarında 20 kişilik kadro ile otobüsle Samsun`a hareket etti. Samsun-Ordu sınırından çevik kuvvet tarafından karşılanan Trabzonspor kafilesi, geniş güvenlik önlemleri altında Samsun`a giriş yaptı. Konaklayacağı Büyük Samsun Oteli`ne gelen Trabzonspor heyeti otele yerleşti. Takımın maç saatine kadar otelde kalacağı, her hangi bir programının olmadığı öğrenildi.

http://www.samsunhaber.com/haberdetay/42712/Trabzonspor-Buyuk-Otele-yerlesti.html

Akyol

20 September 2011, 20:57:46 #221 Son düzenlenme: 20 September 2011, 21:01:49 Akyol
Küfür etmezsin, sağa sola salça olmazsın, stada alkollü gelmezsin... Formanı giyersin, atkını takarsın SADECE SAMSUNSPOR'u desteklersin... Seni içeriye atacak, maçlardan men edecek adamın alnını karışlarlar !

Gruplardaki arkadaşlar bırakın sağı solu 5 senedir bu maçı bekledik. Yaratıcı olalım, küfür etmeden rezil edelim şu hamsileri. Ama diyorsanız ki konu başka olmaz oturup seyredeceğiz... Başka maçlara zahmet etmeyin boş tribünlerde ses daha güzel yankılanıyor...

GurbetciFanatik

Yaratıcı olalım, küfür etmeden rezil edelim şu hamsileri.

Aynen katiliyorum ille küfürmü olcak bide o itos lar yüzünden siz samsunsporu seyretmekten men olacaksin.

Akyolun dedigi gibi baska türlü rezil olsunlar stadi inletin küfür etmeden.
zaten onlari burdan 0 Puanla gönderirsek küfürden daha kötü olurlar mesela Trabzon kümeye  mactan sonra bütün stad.

Lusage

20 September 2011, 21:08:27 #223 Son düzenlenme: 20 September 2011, 21:11:29 Lusage
Aynen kardeşim. Bu maçta boğazın şişene sesin bitene kadar bağıracaksın. Yok ben küstüm oynamıyorum diyorsan da bi zahmet bir daha gelmeyin..

Edit: sinirle biraz ağır yazmışım..

King1965

maça gidip de sövulmezse mersın ın stadı gıbı bom bos olur .. çarşıdan kaç kişi ceza aldı bu hafta ?