Teknik Direktör | Vladimir Petkovic

Başlatan engin55, 06 June 2011, 22:37:52

« önceki - sonraki »

hacettepeli

hocada tutarsızlık ve kararsızlık var.

55erhan55

Bugün kaybedilen maçta Ahmetin ve hocanın yanlışları çoktu inşallah en kısa sürede toparlar hoca takımı

alfredo55

dha bu takım kurulalı nekdar oldu..biraz zman tanıyalım bance fınk mustfa sarp ergun bunların hepsı son hafta geldi..adamın elinde sihirli değnek yok evet lige alışana kadar belki hataları olur ama her nekadar bizi çıkarsada geçen sene hüsyn kalpardan çektiğim eziyeti çekmem diye düşünüyorm..sadece zaman arkdşlar takım dedğin hemen oturmaz eksik çok ama bi yenilgiyle silip atmayalım nerede samsunpsorluluk biz yensede yenilsede arkasında olmalıyız her zaman olduğu gibi..

Kaya

Alıntı yapılan: Lusage - 18 September 2011, 23:09:34
Vlad. Şu takım artık iki yüzlü olmasın lütfen. Ya gerçekten iyi oynasın yada oynamasın. Ayarımız bozuluyor arkadaş..

Tebrik ediyorum  >l< Bu yorum ve üstteki birkaç yoruma şiddetle katılıyorum..

Tufan

Hoca anlamıştır bu takımda ya Sarp oynar ya Selim 2si bir arada olmuyor ortada koşan basan adam olmadan top yapamayacağımız bariz.

GökhanÇağlar

hoca sen demedin mi gelir gelmez en iyi savunma hücumdur diye...şimdi ne oldu...açık oynat şu takımı gol atalım hiç olmazsa şut atmadan maç bitiriyoruz...

Ayberk

Valla dün sarp'ı çıkarıp muratı ortaya selimi sağa almak saçmalığın daniskasıydı. Al Dilaver'i sağa koy, Selim'i de ortada oynat madem :-\

binikalamadım

sarpı niye çıkardı bilen var mı ?

ahmetsefa55

gol atanı cıkarıyo  ;)

bknz: gecen hafta ekıgho bu hafta sarp

ngonge

İyi bir maç ve skordan sonra şampiyonluk, kötü bir maçtan sonra da kümeden düşmeyi konuşmaya başlıyoruz. İBB'ye bakın bu sezon, Abdullah Avcı takımını yavaş yavaş yukarı taşırken de futbolunu ve ekolünü oluşturdu. Bu neredeyse 5 yılı aldı. Taraftar baskısı ve yüksek beklentiler de olmadığı için sıkıntı yaşamadı.

Biz ise şu anda toplama bir takımız, bu oyuncuların sisteme alıştırılması, uymayanların ayrıştırılması uzun süreler alan bir mevzu. Zaman zaman takımın nasıl ayağa hızlı pas yaparak çıktığını gördük. Mesela GS maçında Ergün ve Sarp tehlikeli bölgede kısa pas yaparken kaybettiği anlarda rakip iki pozisyon buldu. Bunlar da işin sancıları. Ben defanstan bilinçsiz uzun top oynandığını görmedim. Ama dediğim gibi sistem, ekol öyle 2-3 ayda oturacak işler değil.

Sanıım bundan dolayı kadro çok geniş tutuldu. Bu sene muhtemelen 4 fark yediğimiz ve attığımız maçlar da olacak. Eğer hocaya güveniyorsak tek yapılması gereken sabır. Umarım bu da yönetimle taraftar da vardır. İnşallah 1-2 maç kötü gidince hemen istifa sesleri çıkmaya başlamaz. Zira ondan sonra da gene yığınla oyuncu gider gelir, 2-3 t.direktör daha değişikliği olur bunlar da sonumuz olur.

s_uzunkaya

ilk yarıda golsüz bitirip maçı 2. yarıda oynatcaktı takımı ama pitpul köpeğinin o imkansız akıllara ziyan golü petkoviçin maçtan sonra bile hayretler içinde kalmasına neden oldu ve hesaplarını bozdu. ama bu taktik bize göre değildi bunu gençlerbirliğine karşı bile başaramadık. defans ve kontrollü futbol oynayınca takım bir şekilde ya saçmalıyor ya saçma sapan bir gol yiyor. onedenle takım, taktik ve kondisyon olarak iyi duruma gelmesi durumunda çok farklı bir samsunspor seyrettirceğine eminim petkoviçin. resmen ayakları titreyen 2-3 metreye pas veremeyen oyuncularımız vardı arenada. bu iş tecrübe ve takıma ısınmayla halledilecektir. petko iyi adam  :ok

nomak55

Beyler hocaya zaman tanıyın herşey öyle bir anda olmaz tabiki savunma yapacağımız hücum oynayacağımız maçlar olacaktır. Biz orada hurrraaa saldırsak ne olacaktı 5 yiyip dönecektik ve ikinci yarrıda oynadığımız oyunuda oynayamayacaktık baktığınızda elmander oyuna girene kadar gs hiç bişe yapamadı adamlar zaten öyle aman aman pozisyonlarda bulamadı uzaktan attıkları iki golle çözdüler bizi bence hiçte fena bi başlangıç yapmadı tabiki hataları vardır bu hatalrında da inat edecek birisine benzemiyor aslında bizim o maçta dönüm noktamız ekighonun sakatlanması oldu zenkede hiç bir varlık gösteremedi oyuna girdikten sonra

twitter

sarp >murat ve ekigho > zenke değişiklikleri doğruydu bence

Ollivanders

Degişiklikler dogruydu kardesim ama sarpla başlamak yanlıştı bence :)

erkutdem55

Herşeyi tartışmak adetten oldu.Taktikti,oyuncu değişikliğiydi,ilk 11'di şuydu buydu vb.Her galibiyetten sonra hoca süper,her mağlubiyette olmadı hoca olmadı.Ben Türkiye'deki hiçbir hocanın ikinci ligden çıkmış takımla Gençlerbirliğine 35 dakikada 3 gol atabileceğine inanmıyorum.Tamamen hocanın eseri bir galibiyetti A.Şahin'in engelleme çabalarına rağmen.gs maçı da pek umrumda değil açıkçası,ne hedef maçtı,ne de herhangi bişeydi bizim için o maç travzan maçı öncesi.Biz bile öylesine hissederek seyrettik,aklımız travzan maçındaydı.E.Teberden anladığım da sadece biz değilmişiz o maçı düşünen.gs için çok önemli bir maçtı en iyilerini oynadılar zar zor yenebildiler,biraz da A.Şahin ve hakem yardım etti.5 yıl sonra çıktığımız ligde gs'ye deplasmanda yenildik diye karalar bağlamak ve hocaya yüklenmek biraz mantık dışı.Rölanti oynattı belki de travzan maçını düşünerek böyle yaptı.