Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

55ertan

trabzon macinda, stad yerinden oynar derken... :rulet:
sirinler siz bir samsunspor düsünemiyorum  :(
80 kisiye birden ceza kesildigini ilk kez duydum.
Bursa olaylarinda bile bukadar kisi ceza almamisdir  al_sana

Ayberk

51 kişi göz altına alınmış, 21'i tutuklanmıştı sanırım

Lusage

Şimdi bunlar bizim küfür ettiğimizi nereden anlıyorlar? Video görüntüleriyle değil mi? Başka bir seçenekte güvenlik görevlisi veya polisin yanında ederkendir sanırım.

Olay muhtemelen bu iken ben diyorumki nasıl sahaya sırtımızı dönüp şimşekler yapıyorsak 3. Hafta malum dakika geldiğinde sahaya sırtımızı döner itoş u söyleriz. Bu durumda benim küfrettiğimi nasıl ispat edecekler ki.  :D :D

twitter

demek ki bu ülkede trabzon'a ib*ne demek, polise palayla saldırmaktan daha ağır bir suç.

KaBuS_55

Alıntı yapılan: Lusage - 18 September 2011, 11:53:54
Şimdi bunlar bizim küfür ettiğimizi nereden anlıyorlar? Video görüntüleriyle değil mi? Başka bir seçenekte güvenlik görevlisi veya polisin yanında ederkendir sanırım.

Olay muhtemelen bu iken ben diyorumki nasıl sahaya sırtımızı dönüp şimşekler yapıyorsak 3. Hafta malum dakika geldiğinde sahaya sırtımızı döner itoş u söyleriz. Bu durumda benim küfrettiğimi nasıl ispat edecekler ki.  :D :D

Yanında sivil polis bulunursa iş kötü

Lusage

Alıntı yapılan: KaBuS_55 - 18 September 2011, 12:02:44
Yanında sivil polis bulunursa iş kötü

Biz ellerindeki kozu en aza indirelim de gerisini onlar düşünsün. Zaten her şeyi göze alanlar itoş a giydirir.

fanatik samsunsporlu

inşallah sivil polis trabzonlu olmaz. o daha kötü

masbene

Alıntı yapılan: Ayberk - 18 September 2011, 11:35:44
51 kişi göz altına alınmış, 21'i tutuklanmıştı sanırım
hepsi salıverildi

Elazığsporlu

Ulan kardeşlerime bu yapılır mı be.Hay ben böylesi adaletin.Sizin yüzünüz gülmedikçe benim de gülmeyecek.

edmontdante

80 kişinin görüntüleri alınmış bunlardan 22 tanesinin kimlikleri tespit edilerek işlem başlatılmış.Diğerleri için de kimlik tespiti yapılacaktı.Ancak geri kalan 58 kişi için işlem yapılamayacağını duyduk.Doğru tepkiler sonuç veriyor bir şekilde.

mimar55

22 kişide bizden ha birimiz ha hepimiz bigün  valimiz samsunlu olacak o valiyi başımıza taç edeceğiz...

davidsavage

Alıntı yapılan: edmontdante - 18 September 2011, 16:55:36
80 kişinin görüntüleri alınmış bunlardan 22 tanesinin kimlikleri tespit edilerek işlem başlatılmış.Diğerleri için de kimlik tespiti yapılacaktı.Ancak geri kalan 58 kişi için işlem yapılamayacağını duyduk.Doğru tepkiler sonuç veriyor bir şekilde.

Bu iyi oldu en azından öyle istedikleri  gibi at koşturamıyacaklar,yasa varsa tüm takımlara var sonuçta tek Samsunspor taraftarına yok. 61.dk ya özel giydirmeye devammm İ.T.O.Ş.

lucapicola

Alıntı yapılan: davidsavage - 19 September 2011, 01:42:55
Bu iyi oldu en azından öyle istedikleri  gibi at koşturamıyacaklar,yasa varsa tüm takımlara var sonuçta tek Samsunspor taraftarına yok. 61.dk ya özel giydirmeye devammm İ.T.O.Ş.

Küfür etmeden tepkimizi vermeliyiz. Yoksa her türlü cezayı keserler :(

Burak

Aslında i..e kısmında melodisini mırıldanır şekilde ıslık çalsak sonra T.O.Ş diye girsek nasıl olur

lucarelli

şikeci Trabzon olamazsın şampiyon tezahüratı yapılırsa da ceza gelir mi? şike olaylarından sonra federasyon bu konu ile ilgili ek bir ceza çıkardı mı acaba?