TS bilet fiyatları

Başlatan cembaba, 13 September 2011, 14:18:41

« önceki - sonraki »

fındık

O maçta oturacak koltuk bulamıyacaksınız siz rahat olun

sosaka

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2556

Samsunspor'umuzun Çarşamba günü (21.09.2011) 19 Mayıs Stadı'nda saat 21.15'de karşılaşacağı Trabzonspor maçı bilet fiyatları açıklandı. Yarın (Cumartesi) saat 11.00'de Türkiye genelinde satışa sunulacak olan maç biletleri, Biletix'in satış noktalarında, çağrı merkezi ve İnternet  sitesi aracılığıyla alınabilecek. Taraftarlarımız, Samsun'da 56'lar ve Atakum Errea mağazaları ile Cumhuriyet Meydanı'ndaki Çelik Telekom'dan biletlerini temin edebilecek.

Trabzonspor taraftarları ise 19 Mayıs Stadı gişeleri hariç sadece Samsun ve Trabzon'daki Biletix satış noktalarından "Misafir Tribünü" için bilet satın alabilecek.

Samsunspor-Trabzonspor maçı bilet fiyatları şu şekildedir;

VİP-A                  : 200.00 TL

VİP-B                  : 100.00 TL

MARATON         :   40.00 TL

KALE ARKASI   :   20.00 TL

MİSAFİR TAKIM:   20.00 TL

poo_55

5 sene önce düştüğümüz 2_1 lik trabzondaki maça bize yer ayrılmadığı için stadın kapısından geri dönmüştük 4 arkadaş.şimdi bakıyorum 20tl misaifr tribünü.yapın şunuda 50-60 tl giremesinler.onlarda dönsünler stadın kapısından geri.onlarda tatsın o duyguyu.

sersa

Alıntı yapılan: poo_55 - 16 September 2011, 20:33:41
5 sene önce düştüğümüz 2_1 lik trabzondaki maça bize yer ayrılmadığı için stadın kapısından geri dönmüştük 4 arkadaş.şimdi bakıyorum 20tl misaifr tribünü.yapın şunuda 50-60 tl giremesinler.onlarda dönsünler stadın kapısından geri.onlarda tatsın o duyguyu.
Aynen diğer takımlar fiyatta basıyorlar deplasman takımlarına  ;)

King Of The North

Alıntı yapılan: sersa - 16 September 2011, 21:14:27
Aynen diğer takımlar fiyatta basıyorlar deplasman takımlarına  ;)

öyle demeyin Denizli deplasmanında 1 liraya maç izledik, hatıra olsun diye 1-2 tane fazla alanlar oldu ama bunlara 50 yapmak lazım en az,  başkentte 50 den aşağı yok bunlara bilet, bizde neredeyse bedava girecekler, 20 lira ne ya ayıptır?

mimar55

yasaklandı diye biliyorum deplasman takımına fiyat farkı uygulanaz diye biliyorum ayrıca t.s maçında tribun boş kalmaz kimse sıkmasın canını sadece hepsi samsunsporlu olmaz bu macta gslı fbli 8taslı samsunda yaşayan insanlarda kesin gelir maca bu hep böyle olmuştur.. cıkan seste takımın oyununa bağlı olur yensende yenilsende olmaz yani böyle maçlarda.... böyle olmasın isterdim ama gerçekler böyle

saim55

Mail attım yarın da arayacağım. Samsun'da olamayacağım ama böyle bir maçta tribünleri boş görmeyeyim isterim. Bu maçta maratonda olmayı ne çok isterdim. İnşallah full çeker stad boşuna kaygılanmış oluruz

METE_55

arkadaşlar stadımız yani (evimiz) mutlaka dolamalı dolacaktırda bunu herkes görecek.. buradan sesleniyorum. terme,çarşamba,ladik,alaçam,vezirköprü,kavak,havza,tekkeköy, bafra, canik,atakum,ilkadım(merkez)geçen yıl bize sürekli destek olan ünye ve  dışarı illerde yaşayıpta müsait olabilenler izinli olanlar  kısacası  yüreğinde ve kalbinde samsunspor sevgisi olanlar haydi gelin evimizi tıklım tıklım dolduralım...55

metinoto

yönetimin bir bizi maratondan atmadığı kaldı yese onuda anında yaparlar yalakalık için yazıklar olsun 50 yap 100 yap bakalım kaç kişi geliyor onlardan o zaman

Burak

Deplasman takımına fiyat farkı uygulanamıyor. Ev sahibi takımın muadili tribün kaç liraysa o kadar olmak zorunda

emre

maç biletleri bugun satışa sunulmuş..

Samsunspor-Trabzonspor maçı biletleri yarın satışa çıkıyor...

Ekleme Tarihi 16.09.2011 13:16:30
Okunma Sayısı 513

Samsunspor'umuzun Çarşamba günü (21.09.2011) 19 Mayıs Stadı'nda saat 21.15'de karşılaşacağı Trabzonspor maçı bilet fiyatları açıklandı. Yarın (Cumartesi) saat 11.00'de Türkiye genelinde satışa sunulacak olan maç biletleri, Biletix'in satış noktalarında, çağrı merkezi ve İnternet  sitesi aracılığıyla alınabilecek. Taraftarlarımız, Samsun'da 56'lar ve Atakum Errea mağazaları ile Cumhuriyet Meydanı'ndaki Çelik Telekom'dan biletlerini temin edebilecek.

Trabzonspor taraftarları ise 19 Mayıs Stadı gişeleri hariç sadece Samsun ve Trabzon'daki Biletix satış noktalarından "Misafir Tribünü" için bilet satın alabilecek.

Samsunspor-Trabzonspor maçı bilet fiyatları şu şekildedir;

VİP-A                  : 200.00 TL

VİP-B                  : 100.00 TL

MARATON         :   40.00 TL

KALE ARKASI   :   20.00 TL

MİSAFİR TAKIM:   20.00 TL

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=

kaptan 55

oldu olacak kim size bu aklı verdiyse söylese ya klübün anahtarlarınıda trabzonspora teslim etseniz.

Tufan

bu maça özel aile tribünü olan yeri deplasman tribünü yapacaksın normal şartlarda kapalı olduğu için 100 liradan basacaksın İtoşlara sonra ağlayıp zırlasınlar ama geçti artık yanlarındaki kepazeler grubu bi kepazelik yapmasa bari.

sadece55

Çiçek verirler gör bak...

maviay55

kaç kişilik yer ayrıldı bu itoş lara?