20- Pal Lazar

Başlatan 55(tuncay)55, 27 June 2011, 22:39:03

« önceki - sonraki »

Sercan

Allah seni nazarlardan saklasın...

germencisse

Sağ bek ile sol bek  :_nazar değmesin,lazar bir sağ bek için fazla teknik,yaşıda genç,daha da geliştirir kendisini..

mehmet yılmaz

Pal Lazar, özellikle ilk devre muhteşem oynadı. Bir sağ beke oranla teknik kapasitesi de çok iyi.

cembaba

Yani Türkiye'de sağ bek olarak beğendiğim benim en iyi oyuncu Gökhan Gönül'dür. Ondan sonra en iyi izlediğim Pal Lazar sanırım. Harika oynadı. Mevkiisinin üzeri bir oyuncu. Alkışı haketti.  >l<

AntZ

Alıntı yapılan: Cüneyt - 08 September 2011, 22:32:16
o değilde benim yine mi hesabım silinecek  :'(

Evet ama iyi haber; yenisini alabilirsin  ;)

twitter

facebook'ta dani alvesss yazdım
bugün söle böle yazmış adam türkçede biliyor ya  :)

samuray

lazar oyunun her iki yönünüde oynayabilen gerçektende gökhan gönül gibi bi futbolcu dahada iyi olacaktır muyorum yavaş yavaş takım oluyoruz 5.6hafta sonra çok daha iyi bi takım olacağız

emrullah

ordu hazırlık macında ve g.birliği macında da maratona dogru gelıp taraftarı ateşlemek için hareketler yaptı  :) tuttum bu cocuguu  :evet: :evet: :--*

ahmetsefa55

yalnız bu adamı trıbune cagırmadılar.
bahıa yı da cagırmadılar.

altunay

bugun lazar la facede konuştum seni tribüne çagırcaz dedım benı neden cagırmadıalr dıyede yakındı zaten sen merak etme yazdm bıraz turkce öğrenmiş bide bizim bı sıteyı duymuş merak etmiş sevgılı abılerımden lazar destek  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000367749374 link gercek facesi dir

minci

Alıntı yapılan: altunay - 12 September 2011, 11:56:20
bugun lazar la facede konuştum seni tribüne çagırcaz dedım benı neden cagırmadıalr dıyede yakındı zaten sen merak etme yazdm bıraz turkce öğrenmiş bide bizim bı sıteyı duymuş merak etmiş sevgılı abılerımden lazar destek  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000367749374 link gercek facesi dir
Bir türlü kayıt olamadım. Vediğim mail adresimin   kullanılmakta olduğunu söylüyor ve kayıt olamıyorum. Nası onunla bağlantı kuracam? Anlatırsan sevinirim.

hacettepeli

feyse kayıt olmayan en son kişi sensin heralde :)

oguz_5528

Kais

GS YI YENCENIZMI DIYE SORDUM OLMAYAN INGILIZCEMLE;
-SAMSUNSPOR WİN?
LAZAR-   EVET

twitter

hakan'ı delik deşik edecek koçum bugün