TS bilet fiyatları

Başlatan cembaba, 13 September 2011, 14:18:41

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

Doğru,çözümün sen,ben olmadıgı konusuna kesinlikle katılıyorum.
Önerine gelince,memnuniyetle dostum.
Az da olsa ne kadar faydam olursa bundan memnuniyet duyarım.

Lusage

Alıntı
Alıntı yapılan: Bdüzü61Herşeyi geçtim sen 5 sene boyunca bu maçı bekledik diyecfeksin,hatta Orduspor sezon açılışı maçında maçın yarısında Trabzonspor'a söveceksin,maça 1 hafta kalmışken de yönetime biletler 40 lira olmasın,20 lira olsun yoksa o stad dolmaz diye mesaj yağmuruna tutacaksın.İstiyorsanız bize verin dolduralım o stadı,bu kadar zor olmamalı.

Ne diyeyim ben şimdi ?   >:( >:(

**KaR6**

kabede atkı açabilecek kadar gerizekalı insanların başkalarını reklam yapmakla suçlaması da ayrı bi düşünme mekanizması gerektiriyo, beyin oldugunu pek sanmıyorum..

Lusage

Alıntı yapılan: **KaR6** - 15 September 2011, 18:15:23
kabede atkı açabilecek kadar gerizekalı insanların başkalarını reklam yapmakla suçlaması da ayrı bi düşünme mekanizması gerektiriyo, beyin oldugunu pek sanmıyorum..

Ben de sanmıyorum. Bunlar bildiğin Darwin'in Evrim Teorisinden gelenler falan galiba. Hani diyorya biz Maymundan geldik. Sanırım bunlar onlar. Ama insan yinede sinir oluyor kardeşim.

sersa

Allahın Hamsi beyinlisi :kafa:

samuray

arkadaşlar ben samsun dışında ikamet eden bi samsunsporluyum imkanım olsa samsunda oturmuş ollsbaydım hic düşünmeden kombinemi alıırdım şikayet etmenin bi mantığı yok evet türkiye şartlarında pahalı biltler ama unutmayalımki bu samsunsporumza bi katkı sağlayacak tabi yönetim bilet fiatlarında biraz daha makul bi fiat belirlese iyi olur inanın samsunda oturdağum dönemlerde o kadar çok beleşçi vardıki samsunsporluyum diyorsun ama para vermeyip beleşci lge soyunuyrsun ben 1965 1970 li yıllardan bahsediyorum evet biletlerin daha makül fiatlara çekilmesini isteyelim bu hakkımız hem sürümden kazanır takımımız her samsunspor kampanyasına imkanım elverdiği ölçüde katılmaya çalışıyorum maçları izlemek için samsunspor taraftar paketi aldım diji türkten imkanım elverirse ist daki maçlarına gitmeye çalışacağım (bilet fiatları konusunda samsunsopr kulübümüzü meillerle uyaralım başka yapacakbi şey yok gibi)

sadece55

Biletleri tartışmak yersiz Bugün Koca bir taraftar grubu yok oldu...Bilet fiyatlarını daha da yükseltirler ki onların istemediği bağıran gerçek samsunsporlular zorlansın ve maça giremesinler

sersa

Kimsenin bilet fiyatından şikayet edip buna bende dahil maça gitmem dediği yokki burada demek istenen biraz daha ucuz olsa daha çok kişi gelebilir.İmkanı olan gelip destek veriri olmayanında takımı her zaman kalbindedir zaten.

sadece55

Benim dediğimden onu mu çıkardın şimdi

sersa

Alıntı yapılan: Erdinc - 15 September 2011, 22:35:54
Benim dediğimden onu mu çıkardın şimdi
Sana demedim kardeşim genel yazdım kusura bakma ;)

sadece55

Sioux

trabzonda kimsenin bilete para verdiği yok
taraftar gruplarının alayı beleş kombineyle giriyor
üstlerindeki formalar hele de atkıların hepsi sponsorlarca karşılanıyor
baloncuklarını, yağmurluklarını da sponsorlar veriyor
basbakanın mitinginden önce tribün gruplarına 40.000 liradan baslayan paralar verildi, hepsi aldı ve bunu da tüm trabzon biliyor
he... sorsan hepsi karşılıksız seviyordur, o başka ;)

target_t.t.b

Alıntı yapılan: Lusage - 15 September 2011, 18:14:02

Ne diyeyim ben şimdi ?   >:( >:(
trabzonlu gençler grubuna 2000 kombineyi erdoğan bayraktar verdi sadece.bi samsun firması trabzon da şube açtı ruhsat için 10 tane vip kombinesi istediler.kale arkası 20 lirayken trabzonda grup kombineyi 5 liradan maçlık kiralıyo diye 1 2 hafta önceden sipariş verdiler.siyasi partilerin bile ellerinde en az 100 er tane kombine var hangi taraftarlıktan bahsediyo bu vatandaş.önce geçen yıl şampiyonluğa oynayan takımlarını stadını doldursalardı da öyle konuşsalardı.yazık çok yazık.rızkı ALLAH verir ona bişey diyemem ama bir şehrin nimetlerinden faydalanıp ekmeğini bu şehirden kazanıpta bu şehre bu kadar düşman olmanın adı nedir?nedir trabzonlu olmanın övünülecek yanı üstelik buna sen karar vermedin.diğer 80 ilde yaşayan doğan büyüyen insanlardan farkın ne senin?bi yerli olmak bir ırka mensup olmak bi meziyet midir?nankörlüktür yaptığınız.

target_t.t.b

lusage kardeş yanlış anlama senin yaptığın alıntıda yazana istinadendi benim yazdıklarım yollayınca farkettim.

samsunluhakan

bilet 100 tl olsada o gün maratonda olacagım bu maç kaçmaz bilet fiyatı biraz ilgiyi azaltabilir ama en az 15 bine oynarız merak etmeyin