STSL 2011-2012 / 2. Hafta | Galatasaray-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 10 September 2011, 22:11:13

« önceki - sonraki »

isyan

su fotorafa bakarmisiniz  :) Kendi memleketlerine ihanet edip istanbul yolunu tutan acaba kac kisi vardir ?  :rulet:

samsunluhakan

dün lig tvde eski gs samsunsporumuzun maçlarını verdiler hiç galibiyet alamadık istanbulda hep bizi yenmişler ama bu sefer biz kazanacagız arkadaşlar rahat olun benim içim çok rahat maçı 2-1 veya 3-1 alırız beyler

muzaffer4

2.600 samsunsporlu olurmu deplasman tribününde??

Akyol

muzaffer4

altlı üstlü deplasman-ev sahibi tribünü saçma değilmi birisi koltuk kırsa yukarıdan atsa(samsunspor taftarı yapmaz başka takım taraftarından bahsediyorum) camın üstünden geçirse allah korusun acaba böyle bir olay olmuşmudur veya su filan atan maç izlerken bir anda arkadan al_sana al_sana

sosaka

onlar hep düşünülmüştür
taraftar olmadığı için dolu oralar bence çünkü deplasman tarafında polis , güvenlik falan yok
bu kadar dolu olduğuna göre bu foto'da açılış maçıdır başka zaman o kadar seyirci toplayamazlar

AntZ

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 14 September 2011, 09:46:21
dün lig tvde eski gs samsunsporumuzun maçlarını verdiler hiç galibiyet alamadık istanbulda hep bizi yenmişler ama bu sefer biz kazanacagız arkadaşlar rahat olun benim içim çok rahat maçı 2-1 veya 3-1 alırız beyler

Ama TT Arena da hiç yenilmedik  :peeh:
Hatta bir hafta sonra TT Arena daki bütün maçları biz kazanmış olacağız  :evet:

Tufan

Alıntı yapılan: ekigho55 - 14 September 2011, 10:50:09
altlı üstlü deplasman-ev sahibi tribünü saçma değilmi birisi koltuk kırsa yukarıdan atsa(samsunspor taftarı yapmaz başka takım taraftarından bahsediyorum) camın üstünden geçirse allah korusun acaba böyle bir olay olmuşmudur veya su filan atan maç izlerken bir anda arkadan al_sana al_sana

deplasman tribünü önünde cam var camın üstünde tavana kadar ağ gerili anlayacağın kafes gibi deplasman tribünü.

Sercan

Maçın hakemi,Gençlerbirliği maçını yöneten Kamil Abitoğlu'nun teyze oğlu Kuddusi Müftüoğlu :D :D ne kadar "oğlu" yazdım yav :D

Ayberk

Alıntı yapılan: Akyol - 14 September 2011, 10:45:35
Büyük armayı açsak mı şurda yaa ?

Geçen sen Rize'ye sığmayınca nasipse Saraçoğlu'na, Arena'ya demiştik :)

bluegreen55

Merhaba arkadaşlar acaba bu maçtada bayanlara bedaca bilet uygulaması varmı?

Burak

Alıntı yapılan: bluegreen55 - 14 September 2011, 11:32:25
Merhaba arkadaşlar acaba bu maçtada bayanlara bedaca bilet uygulaması varmı?

Hayır yok zaten o yürürlüğe girse bile deplasman taraftarı için geçerli olmayacak

maço

Alıntı yapılan: Sercan - 14 September 2011, 11:17:46
Maçın hakemi,Gençlerbirliği maçını yöneten Kamil Abitoğlu'nun teyze oğlu Kuddusi Müftüoğlu :D :D ne kadar "oğlu" yazdım yav :D

kuddusi şerefsizi yüzünden düşmüştük bakalım bu maç napacak?

LisandroLopez

Arkadaş şu maçta bile Samsunlu olduğunu bile bile inşallah yenecez Samsunu diyen adamlar var ya.. bu kadar karakterden yoksun insanlar