TS bilet fiyatları

Başlatan cembaba, 13 September 2011, 14:18:41

« önceki - sonraki »

cembaba

13 September 2011, 14:18:41 Son düzenlenme: 13 September 2011, 14:38:34 CemBaba
Abilerim kardeşlerim...

İlk maçta genel olarak bütün statlarda boşluklar görüldü. Bursaspor TD Ertuğrul Sağlam bile boşluklardan yakındı. Ki biz iş saatinde o kadar tribün yaptık. Adamların maçı Pazar günü olmasına rağmen dolduramadılar. Gelmek istediğim konu şu; Samsun Şehri için, 40 TL büyük bir rakam. Trabzonspor maçı da her hangi bir maç gibi normal bir ücretle seyredilmesi gerekiyor. Bütün bunların yanında bildiğiniz üzere kareografi yapacağız. Yani Maraton Tribününün tamamı dolması gerekiyor. Bu yüzden gerek mail, gerekse telefon ile kulübü bilgilendirmemiz gerekiyor. O yüzden sizlerin affına sığınarak mail ve telefon kampanyası yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Yine 20 TL yapsalar maraton tribünü için yeterli... Şimdiden teşekkürler.

Örnek mail:

AlıntıSevgili Samsunspor Yönetimi;

Geçen sene bizi Süper Lig'e taşıyan muhteşem Samsunspor Taraftarı bu senede gerek aldığı formalarla, gerek kombinelerle, gerek takımına verdiği destekle elinden geleni yapmaktadır. Fakat; Samsun Halkı'nın kazandığı ücret bellidir. Samsunspor'lu 4 arkadaş TS maçına gelse, 40*4= 160 TL yapmaktadır. Ayrıca Trabzonspor maçı da diğer süper lig maçlarından farksızdır. Sizden ricam, TS maçında o coşkulu taraftarımızı stada çekebilmek için bilet fiyatlarında indirime gitmeniz çok çok iyi olacaktır. Değerlendireceğinizi umarak teşekkürlerimi sunarım.

Mehmet Cem Akalın
Samsunspor Taraftarı - Gazi Üniversitesi Öğrencisi

mail adresi: info@samsunspor.org.tr
Telefon :   (362)238 36 96
Faks :   (362)238 37 88

twitter

sevmekyetmezmi

sersa

aynen maraton 20 tl olsa her türlü dolar maıl e pek fazla baktıkalrını sanmıyorum arasak külübü daha iyi olabilir...

Ayberk

Mailimi yolladım, inşallah değerlendirilir

maço

en azından 40 lira olacaksa bile her girene atkı verilsin falan yada ne bilim idman tşörtlerinden...

biraz taraftarın ilgisini çekmek lazım.

aslında bana kalsa veren gelsin veremeyen gelmesin de neyse

Tufan

40-50 hiç farketmez biz gireriz de hafta içi o fiyatlara stadı doldurmamız için Galatasarayı yenmemiz lazım. ben dün mail atmıştım bakalım yönetim reaksiyon gösterecek mi bu olaya.

berusa55

Hafta içi bu kadar geç saatte ve her yerde maç yayını olan bir günde istediğimiz doluluğu yakalamak çok zor bu maçta. Hem bu heriflerin ayrıcalığı! neymiş de bilet fiyatını iki katına çıkarıyoruz!

seskat

Ben bu maca ailecek gitmeyi düşünüyorum, maraton tribününe. ancak hesap edersem 4x40= 160 TL. ailecek zaten her maca gitmeyiz. ben sadece o atmosferi yaşamaları icin getircem. tek bir mac icin 160 TL cıkması da büyük rakam. onun yerine kombine alırım, her mac orda olurm. aile tribününe giresim yok. kareoda olmalıyım ! bende mail ve telfonla ulaşcam kulübe. işallah indirim yaparlar. şu "büyük-kücük" takım ayrımı niye yaparlar anlamıyorum. ne var, yani,  gencler_birligi ve  trabzon_spor arasındaki farkı biri bana anlatsın. rakip rakiptir. bana ne rakibin başarı veya başarısızlığından. ben kendi takımıma bakarım. sanki cok meraklıyım  trabzon_spor 'yi görmeye. bakalım, daha bir hafta var maca. bişeyler değişir umarım.

ahmetsefa55

ts macının bılet fıyatının yuksek olması dıgerlerınden farklı olması cok anlasılır bır durum fakat 40 TL pahalı.
bızım koca kafalar gıdıp kombıne alsalardı 7 8 bın cıvarında ıste o zaman sıkıntı olmazdı  :kafa:

Ayberk

Alıntı yapılan: muhalif - 13 September 2011, 15:16:26
ts macının bılet fıyatının yuksek olması dıgerlerınden farklı olması cok anlasılır bır durum fakat 40 TL pahalı.
bızım koca kafalar gıdıp kombıne alsalardı 7 8 bın cıvarında ıste o zaman sıkıntı olmazdı  :kafa:

Aynen ya ben de bunu anlamıyorum niye almıyosunuz abicim yaa :kafa: :kafa: :x((

red_white

şimdi aradım daha önce talep gelmedi bu konuyla ilgi dediler. maile bakmıyorlar anlaşılan telefona hücum beyler düşürmeliyiz fiyatları

berusa55

Bana göre tese maçıyla gençler ya da febe macının hiçbir farkı yok bilet fiyatı hususunda.Bu sözde farklılığı taraftarımızın cebine iki katı bir fiyatla yansıtmak bu heriflerin bir yerlerini kaldırmaktır sadece!

sersa

Beyler maillere bakmıyorlar telefonla kulübü arayalım bende aradım bugün bir kaç kişi daha aradı iletiriz dediler...

muzaffer4

bu kampanyayı şimdi değil kimse kombine almadan ilk bilet fiyatları açıklandğında yapılması gerekirdi o zamandan bu zamana ts maçının 40 tl olduğunu biliyoruz ve hatta kombine alanlar ın hesabı şuydu
40x4=160 tl
13x20=260 tl
toplam  420 tl
bu yüzden benim bir çok tanıdığım ucuz olsun diye 300 e kombine aldılar ve bilet fiyatları şuan değişirse kombineyi boşuna almış olacaklar ve bir dahada kombine almazlar..