STSL 2011-2012 / 1. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz-Gençlerbirliği

Başlatan kıbrıslı_mete, 25 August 2011, 13:43:11

« önceki - sonraki »

birolkys

Stadtan fotolar yokmu taraftarımızın görüntüleri  benmi görmedim acaba?

sersa

Turuncu

Desiqner

gerekirse bir ay sıkıntı çekip trabzon maçına geleceğiz inş.Biz merkezde olmadığımız için ayriyeten birde yol parası veriyoruz gelirkern 2-3 saatimizde yolda geçiyor... umarım stadımız full çeker trabzon maçında rezil olmayız...

mahserxxx

çok şükür kazandık. galibiyet çok önemliydi ilk yarı umut vaadedden bir futbol vardı . 2. yarı kötü futbol biraz normaldi iyi dersler çıkarmalıyız

muzaffer4

samsun gazetelerinden biri samsunda buruk sevinç yazmıştı yuh dedim...

samuray

5 yıl aradan sonra süper lige 3 puanla başlamak çok güzel ilk yarı süper bir samsunspor vardı sahada fink bence maçın kahramanıydı süper oynadı anlayamadığım ikinci yarı neden bu kadar bocaladık farkı artırmak yerine oyunu bizim kontrol etmemiz gerekirken kontrolü tamamen rakibe kaptırdık ben takımımzdan herkes gibi ümitliyim bu takım çokiyi işler yapacak selimi beğenmedi orada mustafa sarp oynarsa daha rahat ederiz selimde maç oynadıkça formunu artırır umarım bance ekiğho mükemmeldi bu ikiliye dikkat çok can yakarlar bu sene bir çift sözümde ahmet şahine altı pasa çıkamayacan da nerde çıkacan kaleden firikik golünde baraj hatasıda var ahmetinde hele son dak.larda ahmetin inanılmaz hatası az daha pahalıya maloluyordu ahmet kendine gel arkanda iki tane genç yetenek var vazgeçilmez değilsin o genç kalecilerden biris formayı alırsa bi daha sen kaleyi zor görürsün tüm futbolcu ve teknik heyet yönetime tşk bize bu güzellikleri yaşttıkları için samsunspor_x >l< samsunspor_x >l< samsunspor_x >l< ;D >l< >l<

mehmet yılmaz

Şu lige üç puanla başlamanın ne kadar güzel olduğunu bugünkü skorlardan sonra daha da iyi anlamak lazım.

Donbay

macı tv den izleyen arkadaslar tribünleri sesi geldimi tv ye yada tribünleri gösterdiler mi acaba

maço

valla ilk yarı iyiydi ama 2.yarı çok kötüydü

sağlam deplesman yapan takımın çok sesi çıkar.

salihcakir

ilk yarıyı anlatmaya gerek yok; mükemmele yakın bir oyun vardı. selim teber dışında aksayan bir isim yoktu. özellikle ergün teber beklenilenin aksine (sanırım yenalın sakatlığını kendi adına iyi değerlendirmek istedi) çok özveri ile oynadı ve vasatın altına düşmedi.

ikinci yarı orta alanda finkin, ileri uçta da bance'nin oyundan düşmesi ile ilk yarıdaki etkinliğimiz sona erdi. her iki isim de maç kondüsyonlarını arttırdığı taktirde oyun sürekliliğimizde de artış olacaktır diye düşünüyorum. hocanın oyuna bu noktadaki müdahalesinin yanlış olduğunu düşünüyorum. savaş yılmaz tercihindense orta alandaki direnci arttıracak bir isim (Hakan olabilirdi) ilk olarak sahaya sürülebilirdi. Hücümda ise artık Bance'in gidememesini görüp onun yerine Zenke'yi düşünebilirdi. Çok diri kalabilen Ekigho'yu almakta başlı başına hataydı.

Yine de bir kaç hafta öncesine göre çok daha ileri bir takım vardı sahada. Tempolu oyunumuzun süresi arttıkça, oyuncuların birbirileri ile uyumu arttıkça ve süper lige adaptasyonumuz arttıkça, çok daha iyi bir Samsunspor izleyenbiliriz.

Takımın en önemli isimleri kesinlikle Fink ve Bance'di. Murat çok savaştı, kesinlikle 11'de kalmalı. Dominguez çok klas adam, bir seedorf havası hissediliyor kendisinde, çok faydalı oyuncu. Ekigho müthiş güçlü, hızlı ve kendini ispat için elinden gelen herşeyi veriyor. Selim Teber yürüyerek oynamak istiyor; ama eksik kalıyor. geri dörtlüdeki isimler çok iyiydiler.

King Of The North

Fink çok isabetli bir transfer oldu, bu arada maç özetlerinde meşhur travzon tezahuratımız da yapılmış, çok da güzel omuş.

muzaffer4

Alıntı yapılan: L$_ReBeL - 11 September 2011, 23:44:56
macı tv den izleyen arkadaslar tribünleri sesi geldimi tv ye yada tribünleri gösterdiler mi acaba

dün maçın tekrarını  lig tv den izledim fazla tribünleri göstermemiş ama bank asyadaki gibi de öyle herkes atkı filan açsa çok süper olurdu ama ses 4 çekeer..61.dk şovu muhteşem  ;D ;D
bu arada tribünd kırmız-beyaz renk uyumu var..

masbene

seyirci sesini bilerek kısıyorlar spikerle karısmasın diye