STSL 2011-2012 / 1. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz-Gençlerbirliği

Başlatan kıbrıslı_mete, 25 August 2011, 13:43:11

« önceki - sonraki »

ibrakadabra55

İlk yarıdaki oynadığımız oyunu oynarsak bizi yenicek takım yok. Maratona para yetmedi Aile tribününe gittim.  trabzon_spor maçına para biriktiriyorum artık maraton için yemeden içmeden kesildim.  :P

aaa55

Galibiyet çok iyi oldu. ancak çok eksiğimiz var. Takımın oturması lazım. Orta saha çabuk oyundan düşüyor. Zenke de oynamalı bence. Herşeye rağmen   ggggggggggssssssssssss    maçından çok umutluyum.

Kaya

Bu maç ile ilgili artısı,eksisi bir sayfa yazı yazılır.Ama şimdilik sadece galibiyete sevinmek yeterli..

Hoca kafasındaki ilk 11 ile hafta içi idmanlarda özel olarak çalışacaktır buna eminim.Birlik,beraberlik ve saha içi uyum için birkaç haftaya daha ihtiyacımız var..Ayrıca kondüsyonerimiz umarım maçı izlemiştir..Artık yüklenmesen diyorum takımaa Paolo emice ???  al_sana

kumköylü ahmet

samsunspor bize hicbirzaman rahat mac izletmez mac 3-0 yemin ediyom hala korkuyodum ve sonuc 3-2 ama herseye ragmen cok sevincliyizzzz cooook super basladik

samsunspor.co.nr

3 puan ile başlamak güzeldi.
İlk Gunun Lideriyiz.

Takımda futbolcularımız birlikte oynamaya alışsınlar,90 dk iyi bir Samsunspor izleyecegimize inanıyorum.
:_nazar biz 3 puanımızı aldık. Alamayanlar düşünsün  :D

mehmet yılmaz

Lige 3 puanla başlamak önemliydi ve bunu başardık.
Bu takım son bir haftada oluşturulmuş bir takım. O yüzden hem kolektif oyunda hem de fizik-kondisyonda sıkıntı yaşanması normal. Bizim gerçek oyunumuz ilk 45 dakikadaki bence. Sadece biraz daha zamana ihtiyacımız var. Takımın en iyisi tartışmasız Fink'di. Uzun süredir hiç bu kadar iyi bir orta saha oyuncusunu canlı gözlerle seyretmemiştim.

Takım genel olarak iyiydi. Dominguez, Lazar, Ekhigo ve Bance biraz daha öne çıktılar. Bance ileride çok daha etkili olacaktır bence.

Hoca, oyuncu değişikliklerinde hayli gecikti bence.
Bilet fiyatlarının ise Samsun standartlarında pahalı olduğunu düşünüyorum. nitekim maç günü, saati ve bilet fiyatları tribünleri etkiledi.

Bu takım çok iyi olur; desteğe devam..

cgr

Lige 3 puanla baslamak gercekten cok onemliydi. En azindan takimin morali, kendine guveni geldi. Pas trafigini 2.yari iyi yapamadigimizdan dolayı biraz sıkıntı cektik.

Bu takimin ayaga pas yaptigi zaman ne kadar etkili olabilecegini bizler dahil, futbolcularimizin da anlamis olmasi lazim.

Ozlemistik bu guzel gunleri...

nusret55

zorlu arena deplasmanı öncesi psikolojik olarak 3 puandan fazlasını kazandık bugun... hücum olarak özellik ilk yarı çok iyiydik bunda en büyük pay M.Fink gerek orta alandaki presi gerekse kazandıgı topları çok iyi değerlendirdi.
ataklar biraz daha organize ve defansımız ilerleyen zamanlarda daha derli toplu olursa ilk 8 de bitirmek bizim için hayal olmaz.

nusret55

bir de allah aşkına şu bilet fiyatının 20 tl olmasını bahane etmeyelim... bu şehirde 600.000 kişi yaşıyor nerdeyse.
bunun yarısı kadar yaşıyor sivasta ve bilet fiyatları aynı ve stadının doldurabılıyor... hesapta biz FUTBOL ŞEHRİ yiz!!!

Sioux

cgr

Bu arada 2 onemli sey soylemek istiyorum. (Daha once paylasıldımı bilmiyorum)

1- Super Lig 2011-2012 sezonu ilk golu Bance'den geldi...
2- Bu gece 03:30 da macin tekrarini Lig TV 2 kanalindan izleyebiliriz.

jurista

İlk yarı sonunda rüya görüyorum sandım.Hazırlık maçlarında seyrettiğim takım bir haftada nasıl bu hale gelmiş olabilirdi ki ? Ekigho hakkında yaptığım eleştiriler boğazıma düğüm oldu takıldı.Bance ile iyi bir ikili oldulkar bence :).

Daha bir hafta olmadan ayağının tozuyla taraftarın önünde onbirde maça başlayan bance ve fink oldukça iyi idiler.Fink 3 asist ile en büyük transferimiz olduğunu adeta tescil etti.

Maçtan sonra Petkoviçin tribünlere çağırılmasını isterdim ama sevinçten olsa gerek unutuldu.

Ahmetin son saniyelerdeki hatası sonrasında yedek kulübesine bağırmasını anlayabilmiş değilim.

Herşey çok güzel olacak ,galibitte emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Ekrem

İlk yarı süper futbol oynadık ya o futbolu 90 dakikaya yayabılırsek super ısler cıkarırızz

Ahmeti

Fuat Çapa'nın açıklaması

Samsunspor'un forvetlerine hayran kaldım.

Gurur duyuyorum takımımla herşey çok daha güzel olacak.

mimar55

6 yabancı alan beşiktaş hiçbirini 11 de oynatmadı bizim son 15 günde aldığımız adamlarla biz mac kazandık takımın eksikleri hoca iyi analiz ediyor ama maç anında oyunu tam olarak okuyamadı bu mac ikinci yarıdaki oyun ilk defa beni korkuttu ilk 4 hayal değil derken ikinci yarıdaki oyun beni çok korkuttu nedeni ise bir takım soyunma odasına galip giriyorsa çıkarkende galip cıkmamalı bence maç 90 dk bunu unutmamak lazım hiçbir maçta  gencler_birligi bu ligin bana göre kaliteli bir takımı değil bu hataları biraz dişli rakiplerde oynarsak ikinci yarıda 4 yer puanda alamayız bu bize ders olursa takım 90 dk oyununu oynarsa hayaldi gerçek oldu deriz  :evet: