STSL 2011-2012 / 1. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz-Gençlerbirliği

Başlatan kıbrıslı_mete, 25 August 2011, 13:43:11

« önceki - sonraki »

lucapicola

3 puanla başlamak çok iyi oldu. İlk yarıdaki güzel oyunu maçların geneline yaymayı başardığımız zaman yenemeyeceğimiz takım yok. Bu takıma geriye yaslanmak yaramıyor. Ortasaha, 2 koşmayan  adamı kaldırmıyor. İlerleyen dönemde Mustafa Sarp'ında takıma gireceğini düşünürsek, bu eksiğimizde kapanacaktır.
    Maçın son bölümlerinde Zenke de maça dahil olmalıydı. Hem Gençler bu kadar üzerimize gelemez, hem de Zenke en az bir gol atardı. Oyuna giren Savaşın kumaşı da iyi, faydalı olucaktır.
     Son sözüm kalecimiz A.Şahin' e. Kendisini hala Bankasyada sanıyor. Umarım dünkü hatalarından ders alır. Bu kadar rahat oynamamalı yoksa ceza kesmeye devam ederler.
    Lige iyi başlangıç yaptık, devamı da böyle olur inşallah.

deado

Lig maçlarında hedef 3 puandır ve bunu aldık mutlu olmalıyız. Ama skorun 3-0 dan 3-2 ye gelmesini ve yaşadığımız tehlikeleri düşündükçe sinir katsayım yükseliyor. İlk yarıdaki oyunumuzu ikinci yarıda niye devam ettiremedik; devam ettirmeyi bırak niye bu kadar kötü oynadık bunun analizi teknik ekip tarafından iyi yapılmalı.Maçın ilk yarısının sonucunda 1.haftayı lider kapatabiliriz hesapları yaparken sonuç olarak aldığımız 3 puana sevindik. Takıma yeni katılan oyucuların varlığı ve ilk hafta maçı olması sebebiyle önemli bir galibiyetti. Şimdi sıradaki gelsin

hacettepeli

basacağız dedik bastık. hayırlı olsun skor önemli değil benim için  :rulet:

buonanotte

Alıntı yapılan: kamuri - 11 September 2011, 09:01:46
sanki tribunde istenilen kalabalığı sağlayamadık gibi geldi bana maçın ilk yarısını televizyondan izledim ben beş sene sonra ilk süper lig maçında tribunlerin daha fazla dolu olmasını beklerdim :(

Sanayi esnafının büyük kısmı gelemedi maça.Ama yinede hatırı sayılır kalabalık vardı.

kalptenþimþek

11 September 2011, 11:21:52 #739 Son düzenlenme: 11 September 2011, 15:32:56 kalptenþimþek
takım ikinci yarıya oyunu sakinleştirmek için çıkacakken kendisini sakinleştirerek çıkmış..devre arasında iyi fırçalanmış gençlerin karşısında bir de geciken oyuncu değişiklikleri eklenince 3 - 0 dan yiyerek maçı noktaladık..İlk yarıda izlediğimiz muhteşem oyunun üzerine ikinci yarıda ortaya konulan kötü oyundan edinilecek tecrübeyle ileride daha müthiş bir Samsunspor izleyebiliriz..

bu arada, öğrencilere %50 indirimli bilet uygulaması başlatılarak kısmen tribünlerdeki seyirci kaybının önüne geçilir..yoksa bu güzel takıma boş tribünler kesinlikle yakışmıyor..

red_white

şu durumda maç tekkeköy'de olsaydı kaç kişi olurduk düşünmesi bile üzücü inş birşeyler olurda oraya gitmeyiz

taraftar0362

harika bir fink izledim. hazırlık maçındaki fink gitti yerine sağlam basan, iyi paslar atan fink geldi.

cembaba

Alıntı yapılan: kalptenşimşek - 11 September 2011, 11:21:52
takım ikinci yarıya oyunu sakinleştirmek için çıkacakken kendisini sakinleştirerek çıkmış..devre arasında iyi fırçalanmış gençlerin karşısında bir de geciken oyuncu değişiklikleri eklenince 3 - 0 dan yiyerek maçı noktaladık..İlk yarıda izlediğimiz muhteşem oyunun üzerine ikinci yarıda ortaya konan kötü oyundan edinilecek tecrübeyle ileride daha müthiş bir Samsunspor izleyebiliriz..

bu arada, öğrencilere %50 indirimli bilet uygulaması başlatılarak kısmen tribünlerdeki seyirci kaybının önüne geçilir..yoksa bu güzel takıma boş tribünler kesinlikle yakışmıyor..

Veya yine ateşli bir tribün yapmak istiyorsak; eski tarifeye dönüp tek maçta 100.000 tl lik kazançlar sağlayabiliriz ağabey. Samsun halkı için pahalı bence bu ücretler. Kombine almayan adam 40 TL verip TS maçına girmez.

AntZ

Maç görüntüleri, maç öncesi, sonrası ya da tamamen alakasız bir görüntüde olsa Lig TV ve Digitürk'e ait video paylaşmak, maç yayını linki vermek, yasal olmayan izleme yöntemi paylaşmak kesinlikle yasaktır. Lütfen ilgili videoları foruma eklemeyiniz, yasadışı izleme yöntemi ve linki paylaşmayınız.

Ahmeti

Umarım Mustafa Sarp bir an önce formunu bulur ve takıma katılır,dün ikinci yarı bocalayan orta sahamıza maalesef  ne yaptığını bilen bir futbolcu girmedi.

ahmetsefa55

dün eskişehir tribünleri de dolu değilmiş.bilet fiyatları etkili olmuş olabilir

Ayberk

Tamam da kardeşim Eskişehir tribünlerinin boş olması bir yana, ben bjk maçında boş olmasını hafiften tebrik etmedim değil. Bu adamlar başka maçta da o kadar taraftara oynar, bu istanbul takımlarına karşı da bu kadar taraftara oynar demek ki dedim içimden ;) Büyük çoğunluğunu öğrencilerin oluşturduğu Eskişehirde okulların başlamamış olması da boş olmasının bir nedenidir bana göre. Nasıl biz ilk maçımızda ful çekmeliysek onlar da şehrin göbeğindeki stadında ful çekmeliydi orası ayrı tabi

sersa

Çoğu kişi yazmış ama tekrar yazalım samsun halkı 40 tl veremez maça kimse kusura bakmasın vermek ister belki ama veremez.