STSL 2011-2012 / 1. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz-Gençlerbirliği

Başlatan kıbrıslı_mete, 25 August 2011, 13:43:11

« önceki - sonraki »

55ertan

hepimizin keyfi yerinde, yanliz 8.500 taraftar rezalet bence.
Biseyler yapmaliyiz

usare

70-80 dakika ilk yarıdaki futbolu oynarsak elimizden kimse kurtulamaz. Bance ve Ekhigo yu çok beğendim. Fink zaten söylemeye gerek yok. Bance biraz saf mı ne, yumruk şova dileverle birlikte geldi. Almanya'da yumruk şov yok mu yahu.  :kanka:

berusa55

Süper lige ilk gün de olsa lider olarak merhaba demek! Büyüksün SAMSUNSPOR'um!

Ahmeti

Birde o kadar güvenlik görevlisine anlam veremedim,hepsini bir yere toplasan iyi bir tiribün yaparlardı  :D

Gorkem

Lige 3 puanla başlamak önemliydi ve başardık,ilk yarıdaki gibi oynayalım yenemeyeceğimiz rakip yok.

Ajan

Hakeme bir parantez açıp içini üç nokta ile dolduruyorum  :evet:

brigand

yediğimiz 2 golde duran toptan! frikik golü ve yapılan hata Ahmet'e hiç yakışmadı. ilk yarıdaki isteğimiz, hızlı, ayağa paslarla ileri çıkışlarımız çok iyiydi. Bancé ve Ekigho çok iyi bir ikili olacaklarını gösterdiler. ilk maç olması, lige galibiyetle başlama isteği 2.yarıdaki oyunumuzu bozdu. hocanın işine iyi çalıştığı kesin.ama bende daha hızlı müdahale etmesini bekliyordum. yine de bu kadar eleştiriden, felaket senaryolarından sonra çok iyi bir sonuç. ben bu takımın bu yıl çok iş yapacağına ve bizi daha çok sevindireceğine inanıyorum  >l< >l<

Lusage

Şimdi Frikik'in tekrarını izledim. Ahmet Penaltı atışı gibi düşünmüş. Sağa vuracağını düşünerek oraya hareketlenmiş ama soluna gelmiş. O bir şey değilde. Barajdakiler armut topluyor. İnsan zıplar mıplar bir şey yapar...  :-\

Kaya

Barajdakiler dedinde Azo barajın olmadığı yerden vurdu..Tamamiyle Ahmet Şahin'in kendine olan özgüveninin eseri bir goldü..

yilmazselcuk55

Süper Samsun:3-2
Süper Lig'in yeni takımı sezona güzel başladı. İlk yarıda Bance, Dominguez ve Ekigho'yla farkı yakalayan Samsunspor, ikinci yarıda yediği iki golle şaşkına uğradı. Ancak Kırmızı-Beyazlılar 90 dakika sonunda zafere uzandı

utkulu taraftarlar, güneşli bir hava ve sahada birbirinden istekli, oyuna susamış futbolcular... Tam 1944 gün sonra 19 Mayıs Stadı'nda Süper Lig hasreti bitti. Bank Asya 1.Lig'de mutlu sona ulaşan Samsunspor, 5 sezon aradan sonra muhteşem bir dönüş yaptı. Yenilenmiş kadrosuyla görücüye çıkan Kırmızı-Beyazlılar, mücadeleye fırtına gibi başladı. Süper Lig'in köklü takımı Gençlerbirliği, adeta donup kaldı. Samsunspor'un geçtiğimiz sezonki önemli kadrosundan sadece 3 isim vardı ilk 11'de. Buna rağmen uyum sorununu aşmış, arkadaşlığı yakalamış, takım halinde hücum ve savunma yapma kabileyetine ulaşmış bir ev sahibi takım vardı sahada. Samsunspor uzaktan şutlarla rakip kaleyi yoklarken, karşılaşmanın ilk ciddi pozisyonu 16. dakikada yaşandı. Gençbirliği'nde Mununga, kaleciyle karşı karşıya kaldığı durumda fileleri havalandıramadı. 16'da sahanın en renkli ismi Bance, Fink'in güzel pasında tribünleri ayağa kaldıran golü attı: 1-0. Orta alandan çıkışlarda bir hayli zorlanan Gençlerbirliği, bir anlamda hem göbekten hem de kanatlardan rakibin rahat rahat hücum yapmasına katkı sağladı. 23'te Fink, aksayan Gençlerbirliği savunmasındaki boşluğu gördü, şık pasında Dominguez güzel bir vuruşla farkı ikiye çıkarttı: 2-0.

Samsun'un taktiği: At Fink'e

44'te Samsunspor ceza sahası içinde oluşan karambolde Yasin topu kaleye gönderemedi, günün adamı Fink yine sahnedeydi. Alman yıldızın topu ayağına alır almaz, yaklaşık 70 metrelik pasında Ekigho meşin yuvarlağı önünde buldu. Gençlerbirliği stoperlerini sırtına alan Ekigho, rahat rahat kendine pozisyon yarattı ve topu ağlara yolladı: 3-0. Zaten bu golün ardından da Fuat Çapa, takımının kıvranışlarına çare olacak değişikliği yaptı. Efşan'ın yerine oyuna giren Azofeifa, 52'de frikikten attığı golle Gençlerbirliği'ni umutlandırdı: 3-1. İkinci yarıda vitas küçülten Samsunspor savunmaya çekilirken, özellikle son 20 dakikalık bölümde Gençlerbirliği fazlasıyla bastırdı. Üst üste pozisyonlardan yararlanamayan konuk takım, 90. dakikada köşe vuruşunda Burak'ın kafasıyla farkı bire indirdi: 3-2. Uzatmalarda ise maçın en ilginç anı yaşandı. Arkasında Yasin'in olduğunu unutan Ahmet topu yere bıraktı. Meşin yuvarlağı kapan Yasin'in vuruşu etkisiz kalınca, Gençlerbirliği son saniyelerde beraberliği kaçırmanın üzüntüsünü yaşadı. Samsunspor, gol düellosunu kazanarak, Süper Lig'e
süper bir giriş yaptı.

kutsalforma

internetspor.com'da bir yorum...
[quote ]
bir fenerli olrak asil samsunlular ve samsunspora hoş geldin diyorum karadenizin en büyük türk takımı samsundur trabzon devşirme takımı ve tüm karadeniz takımlarının düşmanıdır ama inş samsuyn bu kez pontusrum ve bizans oyunlarına gelmez ve beklenen çıkşını yapar...
[/quote]

Ajan

@kutsalforma
Paylaşmana gerek yoktu be abi bu yıl fener ile bejeke yarışsaydı bu seferde bursaya sempati duyarlardı.Ne de olsa hepsi kendi çıkarını kovalıyor bu işlerde.

kutsalforma

Alıntı yapılan: Ajan - 11 September 2011, 02:29:22
@kutsalforma
Paylaşmana gerek yoktu be abi bu yıl fener ile bejeke yarışsaydı bu seferde bursaya sempati duyarlardı.Ne de olsa hepsi kendi çıkarını kovalıyor bu işlerde.

Hem benim anlamadigim, adam fbli "bizans oyunlari" diyo. Kendide biliyo $ikeci takimin taraftari oldugunu  :evet:
hesabi görecegiz. hepsiyle teker teker, haftaya sira gsde

Burak

Lig Tv 1 de maçın tekrarı var kaçırdım ilk yarıyı  :kafa: :kafa: :kafa: 2.yarı şimdi başladı

kamuri

sanki tribunde istenilen kalabalığı sağlayamadık gibi geldi bana maçın ilk yarısını televizyondan izledim ben beş sene sonra ilk süper lig maçında tribunlerin daha fazla dolu olmasını beklerdim :(