Celil'den Samsun'a çağrı !

Başlatan MeL_55, 24 May 2007, 21:14:05

« önceki - sonraki »

supporter

AlıntıErcüment Coşkundere ile Celil Sağır´ın birbirlerine sürekli şaka yapmaları gözlerden kaçmadı. Tenis maçı sonrası bir süre sohbet eden ikilinin samimiyeti ve dostluğu dikkat çekerken bu durum farklı yorumlara neden oldu.

bu nasıl haber metnidir ya, haber gazetesini ailece severek takip ediyoruz  :!:

MeL_55

AlıntıCelil olacak gibi

Kayserispor, Çaykur Rizespor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Antalyaspor ve Karşıyaka´nın ısrarla istediği yıldız futbolcu Celil Sağır´ın Samsunspor´a imza atmasının an meselesi olduğu öğrenildi. Celil´in kesin kararını önümüzdeki hafta içinde vereceği ifade edildi

YÖNETİCİLERLE GÖRÜŞTÜ

Samsunspor´un eski futbolcusu Celil Sağır ile sözleşme imzalamasının an meselesi olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcunun tesislere gelerek Samsunsporlu yöneticilerle görüştüğü ifade edildi. Tecrübeli oyuncunun yuvaya geri dönmek istediği ve yönetiminde buna olumlu yaklaştığı belirtildi. Samsunspor´a gönülden imzalı olduğunu her fırsatta söyleyen Celil, kulübün içinde bulunduğu duruma çok üzüldüğünü ve her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu belirtti.

ÇOK TEKLİF VAR
Bu arada Celil Sağır´ı Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Çaykur Rizespor ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor´un yanı sıra Lig A´dan Antalyaspor´un ve Karşıyaka´nın ısrarla istediği öğrenildi. Özellikle Kayserispor ve Antalyaspor´un yıldız futbolcuyu kadronlarına katabilmek için yoğun çaba sarfettikleri ifade edildi. Gelen bu ısrarlı teklifler karşısında Celil Sağır´ın nasıl bir yol çizeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.  

maço

artık ımzalayın su celılle yaa gıtmesın baska takıma adamı sımdı elınızden kacırmayın yaa takımda suanda kac kısı var bılen varmı acaba

Sadece Samsunspor

evet ya celil bi yere gitmeden teklif yapsak hemen kabul edecek takıma kenanın yanına tecrübeli bi adam daha lazım

jean

bence bu kadar yakinken kaybetmezler parada talep etmiyor miktar olarak kalsin onun sayesinde bir kac oyuncu daha gelir eminim

Tribün_ali

Celil samsunlu SAMSUNSPORLU o SAMSUNSPORUN askeri gerekeni yapacaktır buna inanıyorum o samsundan başka bir yerde rahat edemez herkez de onun gibi samsunluluk SAMSUNSPORLULUK ruhu olsa celile de bu yakışır

MeL_55

AlıntıGelsin imzayı atsın !

Celil Sağır´ın geçen hafta yaptığı açıklamalarından mutluluk duyduğunu söyleyen Samsunspor Başkan Vekili Temel Camadan, "Madem gönülden imzalı. Gelsin Samsunsporlu olduğunu göstersin ve imzayı atsın" dedi  

GÖNÜLDEN İMZALIYIM DEMİŞTİ

Samsunspor´da Celil Sağır´ın izma atması için geri sayım başladı. Geçen hafta içinde ´Ben Samsunspor´a gönülden imzalıyım´ diye açıklama yapan Celil Sağır´a Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkan Vekili Temel Camadan´dan yanıt geldi. Yıldız futbolcunun açıklamalarından mutluluk duyduğunu belirten Camadan, "Celil´e her zaman kapımız açık. Sözleşmeside hazır. Gelsin ne kadar Samsunsporlu olduğunu göstersin ve imzayı atsın" dedi.

TAKTİRLE KARŞILADIM

Celil Sağır´ın Samsunspor´a inanılmaz katkı sağlayacağını düşündüğünü kaydeden Temel Camadan, "Kalitesini konuşmaya hiç gerek yok. Karakter yapısını da. Geçen hafta yaptığı açıklamaları taktirle karşıladım. Bu nedenle kendisi üzerine düşeni yapmalıdır.  Kendisine de bu yakışır zaten. Tekrar yuvaya dönmesi herkesi heyecanladıracaktır. Takımın gücüne güç katacaktır. Kendisine kapımız her zaman açık" diye konuştu.  

maço

haydı su celılı alalım barı takımda bıraz canlanır sola bı hareketlılık getırır yaptıgı bındırmelerle seyırcıyı costurur ozledık celıl gel kım ve ne olursan ol yıne gel

Sadece Samsunspor

artık herşey celilde gitte şu kulube imzala artık bitsin şu olay

SAMSUNSPORA SEN LAZIMSIN :!:

veis

neoldu ya şimdide yeni gelin gibi nazlanıyormu yoksa.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "veis"neoldu ya şimdide yeni gelin gibi nazlanıyormu yoksa.

daha ne nazlanması yarın gider imzalar diye umuyorum yine oyalanırsa bu iş uzar

veis

sevgili tugberk ben çok veb paramı alamdım diye kampdan kaçtıgını bildigim için halen inanamıyorumda.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "veis"sevgili tugberk ben çok veb paramı alamdım diye kampdan kaçtıgını bildigim için halen inanamıyorumda.

sende haklısın :wink:

veis

tugberk umarım yanılırım çünkü yanılmayı çok istiyorum

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "veis"tugberk umarım yanılırım çünkü yanılmayı çok istiyorum

inşallah buraya imza töreni resmi koyularda bakarsın :wink: