Celil'den Samsun'a çağrı !

Başlatan MeL_55, 24 May 2007, 21:14:05

« önceki - sonraki »

ahmet

helal olsun be size koçlar işte bu bu her şeyi ifade ediyor. artık birlik zamanı arkadaşlar ayrılık zamanı değil HADİ HEP BERABER

körfez55

şimdi bu adamlar para almıcaz diolar.seneye başımıza pantron kesilecekler.her zaman diyecekleri tek şey biz para almıyoruz olacak.istediklerini yapacaklar takım onların olacak.ben o kadar abartılacak bişey olduğuna inanmıyorum.tabi cenk gelirse muhteşem olur.ancak para almadan oynarız diyenler takımda bölünmlere ve kutuplaşmalara neden olur.ayrıca şirinler arkadaşımızında sölediği gibi bu isimler biraraya gelirse bilmem ne olur.haydi hayırlısı bakalım:)

MeL_55

Celil in son hali (reportaj dan)

veis

işimiz celile kaldıysa vay halimize.

Sadece Samsunspor

helal olsun celil sana kimseden ses çıkmadı senden çıktı eğer bu 3 lü bir araya gelirse çok iyi olur

hep destek tam destek

Sempatik Bengülü

keşke her futbolcu celil gibi düşünse.işte gerçek samsunsporluluk budur.helal olsun sana celil.bence eleştirende olucak destekleyende celili bunlar gayet normal.ama bak ne güzel açıklama yapmış.hangi futbolcu böyle açıklama yaptı yada sağduyulu yaklaştı bu takıma.

Kadir ÇELEBİ

SELAM ARKADASLAR HEPİNİZ BENDEN ESKİSİNİZ CUNKU YENİ UYE OLDUM SİTEYE DAHA ONCE TAKİP EDİP OLAYLARI SUKUNETLE KARSILARKEN SUANKİ DURUMUMUZ VE GELİSMELER KARSISINDA TEDİRGİN VE UMUTLA BEKLEYİS İCERSİNDEYİM...ESKİ FUTBOLCUMUZ VE KAPTANIMIZ CELİL'İN ACIKLAMALARI TUYLERİMİ DİKEN DİKEN ETMEKLE BERABER SON ROPORTAJINDA GORDUGUGUM YUZ İFADESİ YUKARDA BELİRTİGİM GİBİ UMUDU VE TEDİRGİNLİGİMİ BİR ARADA YAZMAMIN SEBEBİ GEREK KULUBUMUZUN GELECEGİ GEREK BU YARDIM VE DESTEK CAGRILARININ ARKASINA BAKIP NELER OLUCAGINI TAKİP ETMEKTEN VE HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMASINDAN BASKA BİR DİLEGİM OLAMAZ  

SAMSUNSPOR ASKI SOZLE OLSAYDI KALEM MECNUN OLURDU DİYORUM....

O.YILMAZ

Samsunsporun ciddi olarak gereksinim duyduğu maddi ve manevi desteğin bence en önemli kısmını Celil ve ikna etmeye çalışacağı ve ikna edeceğinden emin olduğu bu şehrin öz çocukları olarak vermiş bulunuyor. Bence Ayakta alkışlamak lazım.

jean

bunju soylemesi bile yeter ben onun yerinde olsam aynisini yapardim sanki benim ordaki vekilim bravo celil abi

Turkoman

helal be sana celilim sen baskasin

hasselbaink

bir kahraman beklemeye lüzum yok
taraftar
futbolcu
iş adamı
bürokrat
siyasetçi
belediye
medya
esnaf
hepsi üzerine düşeni yapmalı

kiminin az kiminin çok payı var;ama hepimize bir görev düşüyor.

bu anlamda celilin samimiyetine inanıyorum.

çerkez55

tek kelime senin ALLAHINA kurban olayım celil

maviay55

bu konu hakkında hala bi gelişme yok mu? cenk ve caner kabul ettiler mi acaba?

maviay55

CELİL SİTEM ETTİ

Diğer taraftan eski futbolcusbu Celil Sağır, bir yıl para almadan oynayacağını söylemesine rağmen hiç kimsenin kendisini aramadığını söyleyerek, "Samsunspor'u bitirmişler. Ben bazı değerlere sahip çıkmak adına bir takım şeyler söyledim. Ama kimseden ses çıkmadı. Ben üzerime düşeni yaptım. Ne bir yöneticiden ne de bir taraftardan ses çıktı. Bu nasıl iştir anlamayorum. Kimse elimizden tutup bize öncülük yapmıyor. Samsunspor bir markadır. Ve bu markaya herkes sahip çıkmalıdır" diye konuştu.

şimdi konuşun nie kimse bişi demio bu takım böle kalcakmı adam akıllı çıktı konuştu CELİL kimseden ses çıkmıo dio adam haksızmı??[/b]

mctlçy

yok yok onlara sen zorla ulaşcann öle hemn bulamazdın bi söz söyler ortadan kayboluurr sonra aramadılar tarftar napsıınn??