STSL 2011-2012 / 1. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz-Gençlerbirliği

Başlatan kıbrıslı_mete, 25 August 2011, 13:43:11

« önceki - sonraki »

samuray

ikik ayrı samsunspor vardı sahada malesef bize ikinci yarı ecel terleri döktürdüler ya ilk yarı samsunsporu on numara ikinci yarıdaki samsunspora 10 üzerinden 0 fuan bi takım bi devre arası bukadarmu değisir anlamadım gitti ikinçi yarı orta sahamızda finkten başka ayakta duracak adamımız oyktu petkoviç oyuncu değiştirmekte geç kaldı diri bir zenke diri bir anıl zaten dilaveri de çok geç aldı oyuna daha önce alınmalıydı rehavet bize yaramadı ahmet şahin çok acemici hareketin bize az daha pahalıya mal oluyordu burası aslanlar ligi bank asyaya benzemez dikkat ikinci yarı ilerde bance tek kaldı orta sahamız oyundan düşünce destek alamadı fink süpersin inşallah biran önce toparlanırız bu hataları bir daha tekrar etmeyiz önümüzde g.s maçı var onlar gençler kadar töleranslı davranmaz dikkat yinede 3 puanla başlamak güzel ama endişelerimi dile getirmeden edemedim  :( :( :( :(

city ultras

tüh ya 8 bin sehirci vardi yaziyor gazeteler :( acaba dogrumu

Uğur Yıldız

sersa

silopilimuhsin

şaşırdım kaldım ilk 30dk fırtına gibiydik 22 ci yarı ne oldu anlamadım

samuray

yazık süper lig 5 sene hasret kal gelen seyirci sayısına bak bank asyada bile daha fazla seyirci oluyordu  :(

jean

Hayirli olsun cok Guzel oldu bu 3 puan icimdeki korku bosa cikmadi 3-0 Ken bile rahat degildim alamasaydik 3-4 Mac sifir cekebilirdik nasil basladiysa oyle gitsin ins sikintisiz su ligi bitiririz

sersa

Bu biletli yalnız kombine olanlar hariç 11 bin vardır rahat

europe_55

Tebrikler SAMSUNSPORUM!  samsunspor_x

spor_toto'e iyi basladik, Insallah böyle devam ederiz.

mimar55

kazanalımda kimse gelmezse gelmesin bizbize yeteriz gercek samsunsporlular olarak

Ollivanders

Alıntı yapılan: sersa - 10 September 2011, 20:05:08
doğru 8.500

8500 olması mumkun degil. Maraton tamamen doluydu. Şirinler kale arkası da oyle. Sadece Skorboardun oldugu kale arkasında boşluklar vardı. Rahat 12 bin -13 bin kişi vardı.

Dominguez , Bance , Ekigho , lazar , bahia ,fink yabancılarımız işimizi görür cinsten. Tek sorunumuz fink ve mustafa sarp ın kondusyonsuz olması. Ekighonun çıkması bence yanlıştı. Bance adından çok soz ettirecek. Takımımız her ne kadar değişse de senelerdir suregelen sorunumuz devam ediyor. O da gol yiyince kapanmak.Umarım ptekoviç bu durumu halleder.Öyle veya böyle kazandık.Önemli bir galibiyetti.İlk yarı oyununu genele yayarsak çok can yakarız.Bu arada AHMET ŞAHİN sus işareti yapacagına az etrafına bak. Bir tavsiye.

**KaR6**

Özlemişiz...

5 sezonun ardından evimize, Süper Lig'e dönmenin heyecanı vardı maçtan önce üzerimizde. Kurulan yeni takımın nasıl bir performans göstereceği merak konusuydu. Özellikle son günlerde takıma katılan oyuncuların katkısı önem arz ediyordu takım için. İlk yarıda gözlerin pasını silen bir futbol vardı, ikinci yarıda ise tam tersi. Neyse ki bir futbol sürprizi gerçekleşmedi ve 3-2'lik sonuçla 3 puanı hanemize yazdırmayı başardık zor da olsa.

xxx

Petkovic Hoca'nın 3-4-3 sevdasından vazgeçmiş olması dikkat çekti kadroyu gördüğümüzde ki, bu bizim için atılmış ilk olumlu adımdı. Türkiye'de bu taktikle oynamak, intihar etmekle eşanlama geliyor neredeyse. Oyuncu tercihlerini de olumlu kullanınca Hocamız, yarışmacı bir takım olacağımızın sinyallerini almış olduk. Maçın adamı şüphesiz Fink'ti. Ortasahadaki çalışkanlığının yanı sıra oyun görüşü ile yaptığı asistler takıma hayat verdi. Bance nokta transfer olduğunu gösterdi ilk yarıda. Ancak idman eksiği olduğu aşikar. Hazır hale geldiğinde çok can yakacaktır. Keza Ekigho'da yeteneklerinin farkında olan bir oyuncu ve bunu göstermekten kaçınmıyor. İşin şov kısmına kaçmadan basit oynamaya başladığında daha da faydalı olacaktır. Murat, eski günlerinden bir kuple sundu bizlere. Mücadeleci ve pratik oyunuyla takıma katkıda bulundu. Ergün Teber tutuk başladığı oyuna zaman geçtikçe adapte oldu ve vasatın altında kalmadı. Takıma bakıldığında eksi olarak görülen tek nokta Selim Teber ve Dominguez'in birlikte sahada olması. Bireysel olarak kaliteleri tartışılmaz ancak ikisi de oyunu hareketsiz olarak oynadıklarından ötürü orta alan mücadelesinde eksik kalıyoruz ki bu da savunmamızı sıkıntıya sokuyor. Rakibimiz erken gol bulmasa üstümüze gelmeye hali olmayan bir görüntü içerisindeydi fakat önümüzde oyunu daha tempolu ve baskılı oynayacak rakipler olacak. Bu oyun tarzında o rakiplere karşı ortasahada eksik kalmak hoş olmayan durumlara sebebiyet verebilir.

xxx

Gençlerbirliği maçının bize gösterdiği şey takımın birbirine alıştıkça ve oyuncuların performansı arttıkça çok daha güzel futbol oynayacağımızdır. 1 hafta önce takıma katılan oyuncularla bu maça çıktığımız unutulmamalı. Geçen her gün bizim lehimize olacaktır. Önümüzde zor bir deplasman maçı var. Üstümüze geleceğinden emin olduğumuz bir rakiple karşı karşıya olacağız. Avantajımız ise elimizdeki oyuncuların da tam bu tip maçların adamları olması. Kontraatak futbolunu iyi oynarsak galip gelmemiz kimseyi şaşırtmamalı. Ancak Gençlerbirliği maçının ikinci yarısındaki ruhsuz futbolu acilen unutmak ve bir daha bu düzeyde futbol sergilememek şart. Aksini düşünmek bile istemiyoruz...

sersa

maç sırasında yapılan anons buydu buda sadece biletli taraftar sayısı kombine hariç üstte 11 bin vardır demiştim bende  :)

erdem

ya kombinelileri saymadılar ya da beleşçi giren oldu

samuray

ya kazanmak tabiki güzel de 3 puanla başlamakt a ama sanki saharda ilk yarı ayrı ikinci yarı ayrı bi takım vardı sevinemiyorum doğru dürüst ikinci yarı oynadığımız futboldan dolayı neredeyse rahat rahat 3 puan cebimizdeyken 2 puan kaptırıyorduk azdaha :( :( :(