STSL 2011-2012 / 1. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz-Gençlerbirliği

Başlatan kıbrıslı_mete, 25 August 2011, 13:43:11

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Hayatımın anlamısın Samsunsporum.İçim gitti maç biteşe kadar , terbikler Samsunsporum.

lucarelli

3-2 kazandık...  2. gol kornerden gldi, adam altı pastan boboş kafayı çaktı.

mimar55

epçeli köylü

ahmet nasıl bir reavet içinde? İlk golde büyük hatası vardı. Az daha 3. golü yediriyordu. 2. yarı hiç iyi oynamadık.Resmen dağıldık.

LisandroLopez

Topu çizgiden çıkaran Kemal deil Ergün Teberdi. Nasıl bu kadar basit goller yedik ve basit işler yaptık anlam veremedim.Ama takımı 2.yarıda bile beğendim.

binikalamadım

hoca en kısa sürede iyi bir kaleci isteyecek...süper lig böyle acemilikleri kaldırmaz

GurbetciFanatik

bravo bravo  olur böyle seler 3 Puanai aldik looo      :D :D :D :D

Gereken dersi verir oetkovic galibiyetin tadini cikaralim   ;D ;D ;D ;D

55.hakan

LisandroLopez

Samsunspor web tv den son 20 dakikayı kesintisiz izledim.Acemice işler yapmasak 3-0 net galiptik.
3-2 den sonra yapılan hatayı amatör de yapmıyorlar Ahmet Şahin..

lucarelli

ne olursa olsun ilk maçımızı kazanmak çok güzel. Süper lige iyi başladık. inşallah devamı da gelecek.

ikinci golden hemen önce bizim ceza sahamızdan ergün çok iyi pas arası yaptı ve topu kaptı, iyi sürdü, güzel bir kontra olacaktı ama zamanında pas atmayınca ortasahada topu kaptırdı, dönen top korner oldu ve golü yedik. Biraz daha akıllı oynamamız lazım, Bunlar bize ders olur, ilerleyen maçlarda böyle hatalar yapmayız inşallah.

saim55

Biz defans yapmayalım mümkünse, hep hücum oynarsak bu görüntüde karşımızda kimse duramaz :) Öldük dirildik ama çok şükür başlangıcı iyi yaptık :) Allahım sana şükürler olsun :)

55_OrHaN_55

yıllar önce bir elazığzpor maçımız vardı. biz 3-0 öne geçmişken 3-3'e getirmişlerdi. aynısı olacak zannettim. herhalde ahmet şahinle bu iş olmayacak. süper lig kalecisi bu kadar acemilik yapmamalı. ben bu galibiyete sevinemedim, önde götürdüğümüz maçın bitmesini dua etmek gelenek oldu. 3-0 öne geçsek bile rahat maç bitiremiyorsak bu işte bir yanlışlık var demektir.

GençKozluklu

3 puan güzel. Fark atıp eksiklerimizi gizlemektenseaklımız başımızaalmak iydir. İlk maçlar hep zorlu geçer. Çok ta kolay farkı bulmuştuk

55.hakan

Bu bize ders olmalı yorulan Ekigho'nun yerine Zenke girmeliydi bence.Gençler iki golü duran toplardan buldu bu zaafı hafta içi gidermeli hoca.

vanlioglu

takımın 2. yarı yorgunluktan bu kadar düştüğünü düşünüyorum fink bance dominguez ikinci yarı yoktu bunlar.