2011-2012 Sezonu Kadro Paylaşımları

Başlatan twitter, 06 September 2011, 13:20:37

« önceki - sonraki »

twitter

Sercan

Alıntı yapılan: cgr - 08 September 2011, 12:20:11

Yav bu Dominguez'den nasıl sol oyuncusu yapıyor hoca anlayamıyorum. Tam bir forvet arkası. Atacağı ara paslarıyla etkili ataklar yapabiliriz. Ama Forvet arkası oynamak şartıyla...

ya aslında bende anlamıyorum ama oyun içerisinde değiştiriyor yerini.Bence bu kadro şimdilik ideal ama selim teber çok zayıf kalıyor..

cem 55

herkesin kafasındaki kadro asagı yukarı aynı yalnız ben bi tek selim konusunda çok büyük hayalkırıklıgı içerisindeyim ve bu formuyla bırakın ilk 11 i ilk 18 de bile zor yer bulabilecegi kanısındayım.selimin bizimle transfer haberleri gazetelerde yayınlanmaya başladıgında çok sevinmiş duran toplarda çok etkili iyi bi transfer yapmış olucaz diye siteye yazmıştım ama izledigim 3 hazırlık maçındada vasat altı bi oyun ortaya koydu selim bence çok agır ve çok pas hatası yapıyo ve kaptırdıgı hiçbi topu kovalamıyo ve dominges inde ilk 11 başlayacagını düşünürsek iki agır ve koşmayan adamı bence orta sahamız kaldırmaz zenke konusunda ise geçen seneden beri fikrim aynı sezon sonu  alıcı çıktıgında iyi bir fiyata satmalıyız diyodum olmadı tamam geçen sene faydası dokundu ama süper lig için bence yetersiz ve ilk 11 sansının olmadıgını düşünüyorum deplasmanlarda sonradan oyuna girip hızıyla kontra ataklarda etkili olabilir belki ama benim forvet rotasyonumda bance ekigo ve anıldan sonra 4.adamdır zenke son olarak bu sene bülent kocabeyden belli maçlarda katkı alabiliriz çünkü kapasitesi olan iyi bir oyuncu en çok merak ettigim adam ise pal lazar daha bizimle hiçbi maçını izleme imkanım olmadı sitede yazılanlara göre iyibi oyuncu merakla hem takımımızı hemde yıldızlarımızı görmek için sabırsızlanıyorum.

twitter

samuray

bu sene kadromuz çok geniş ve ilk onbiri zorlayacak  en az 17 18 oyuncu belki de form durumlarına göre bizim şimdi tahmin edemiyeceğimiz süpriz isimlerde olabilir diye düşünüyorum çok aternatifli bi takımımız var hoca dörtlü defanstan vazgeçmemeli bence defans pal lazar kemal bahia valdamiro  orta saha fink anıl murat dominguez zenke bance veya ekgho benim düşüncem bu  sanırım hocada diğer arkadaşlarında paylaştığı iki üç değişikilikle orantılı olabilir samsunspor_x >l<

nomak55

Ben dominguez'in sol tarafa çok bağlı kalarak oynayacağını sanmıyorum çünkü o kanadı etkili kullanabilen bir yenal var bek olmasına rağmen hücum yönü ağırlıklı bir oyuncu muhtemelen biraz önce açıklanan kadroya göre 4-3-1-2 oynayacağız çünkü beklerimizin ikiside hücumu seven oyuncular muhtemel kadroya göre

Ahmet Şahin

Pal Lazar       Kemal Tokak         Andre Bahia       Yenal Tuncer

Murat Yıldırım    Fink      Selim Teber

Alvaro   Dominguez

Zenke        Aristiside Bance

Olacaktır. Ki bu kadar elimizde orta saha ağırlıklı bir kadro varken bundan başka bir taktikle oynamak çok yanlış olur. Bir de kadroda hakikakaten tam bir ne sol açık ne de sağ açık var.Dolayısıyla hocanın genel anlamda bu taktiği benimseyeceğini zannediyorum ayrıca gerektiğinde selim teberde forvet arkası oynayabilecek oyunun temposunu ayarlayabilecek bir oyuncu ben ondan bunun yanında duran toplarda asıl katkı bekliyorum

yirmiuc

maratonun 3de 1i boş.
ilk 11 de  yenal yerine ergün teber oynuyor.

AntZ

Kaya

Alıntı yapılan: iak5529 - 08 September 2011, 00:02:29
                          Ahmet

Lazar  Kemal   Bahia   Yenal(Ergün)

Murat    Fink
                            Selim

Ekigho                        Dominguez

Bance

Gençlerbirliği maçındaki muhtemel kadromuz bu olacak.Yenal ve Bahia da ufak sakatlıklar var bir tek onlarda değişiklik olabilir..Ayrıca hoca sadece  3lü defanstan vazgeçti.Defans bloğunun önü daha önce düşündüğü dizilişte olacak.. Top rakipteyken 4-3-2-1 bizdeyken 4-3-3 düzeninde olacağız..Umarım oturur çok başarılı oluruz..

Bu düzende oynayacağını idmanları takip eden arkadaşlar ve ben net biliyorduk.