Samsunspor taraftarları İstanbul'da toplandı

Başlatan körfez55, 17 June 2007, 21:22:44

« önceki - sonraki »

körfez55

kızmak deil abicim.özkan için sölemiyorum ama yok öss vardı yok işim vardı öss 13:00 da bitiyo toplantı 16:00 da idi..gelmeyenlerde saolsun ama bahane bulmaya gerek yok.orda bulunanlar gerçketen samsunspor için herşeyi yapan ve bundan sonra yapacak kişilerdir..

celebi

Alıntı yapılan: "kou_Lü"kızmak deil abicim.özkan için sölemiyorum ama yok öss vardı yok işim vardı öss 13:00 da bitiyo toplantı 16:00 da idi..gelmeyenlerde saolsun ama bahane bulmaya gerek yok.orda bulunanlar gerçketen samsunspor için herşeyi yapan ve bundan sonra yapacak kişilerdir..

ŞAKA YAPTIM YA TAKLIYORUM

ozkan17

koolu tamam sımdı gene forumda tartısma cıkmasın ama ben aydındayım ne ara gelcem 3 saat ıcınde ıstanbula :D neyse artık bıdaha yaparızda ınsallah ona gelırızz

körfez55

seni kastedmedim zaten iyi oku mesajı....bu arada o gün seçtiğimiz komisyon üyeleri ziyaret programını yapsın ve biran önce ziyaretlere başlasın beklemek için vaktimiz yok..

atakumlueray

seçilen komisyon üyeleri inşallah birbirleriyle baglantı halindedir,laflarımız orda kalmamıştır.yapacakları ziyaretlerin hafta sonu olacagını tahmin ederek acele etmiyorum fakat yaptıkları ve yapacakları ziyaretlerden forum aracılıgıyla bizi bilgilendirirlerse seviniriz

caneRisse

kou_lu kızdırmyaın yıne hehe kızınca herkese satasıyo yaa oss falan yalan aslında bızımde vardı bız geldık ertesı gun kalkamadım yaa heryerım agrıyo duu zaten oss boynum tutulmus 3 saat boyunca kaldım oyle heheheh

celebi

Alıntı yapılan: "carsambalı_canerr"kou_lu kızdırmyaın yıne hehe kızınca herkese satasıyo yaa oss falan yalan aslında bızımde vardı bız geldık ertesı gun kalkamadım yaa heryerım agrıyo duu zaten oss boynum tutulmus 3 saat boyunca kaldım oyle heheheh
BENDE DİYORDUM NEDEN CANER SESSİZ SEDASIZ KALDI.DAHA ATEŞLİ GENÇLİĞE BENZİYORDU :lol:

caneRisse

abı benım net kapalıydı yazamıyodum ondan gec okudum bıraz sımdı acıldı net artık konusuruz hehe  :D ee nede olsa  carsambalıyız..[/url]

veis

komisyon üyeleri birbirleriyle baglantılı olucakdır muhakkak ama önemli konumuz ünalandaki dernek yapılanmasıydı en kısa zamanda çözmemiz lazım bu konuyu..

nilsah

Sanırım beni herkez sivri dilim ve cesaretim ile tanıdı ve size şunu diyorum komisyon komite platform buna ne ad verirseniz verin henüz benim telefonum calmadı diyeceksiniz ki sen neden aramadın ben orda toplantıda da söyledim ben samsunspor neferiyim...ve verilecek göreve hazırım

maço

ınsallah sayımız gıttıkce cogalır saglam bı grup oluruz suanda samsundayım yaz zamanı olan toplantılara katılamasamda gonlum sızınle ınsallah yapılan org larda yanınızda olurum

celebi

Alıntı yapılan: "nilsah"Sanırım beni herkez sivri dilim ve cesaretim ile tanıdı ve size şunu diyorum komisyon komite platform buna ne ad verirseniz verin henüz benim telefonum calmadı diyeceksiniz ki sen neden aramadın ben orda toplantıda da söyledim ben samsunspor neferiyim...ve verilecek göreve hazırım

Nilşah Abi Fikret Abinin araması lazım değil mi dernek başkanı olarak.bu komisyondaki elemanları harekete geçirmesi gerekiyor bence.

samet

helal size orada takımı yanlız bırakmayın...

atakumlueray

yine bi fiyaskoyla karşı karşıyayız sanki..toplanıyoruz,görüşme yapması için komite seçiyoruz ama birbirlerini bırakın aramayı çagrı bile atmıyolar...inşallah yazdıım gibi degildir..var mı bi faliyet?

körfez55

herkesin e_mail adreslerini ve telefon numaralarını maillerine gönderdim.irtibat kurmak açısından.ben samsunda olduğum için ilgilenemiyorum fakat en kısa zamanda uğraş verdiğimiz planlarımıza gerçekleştireceğiz..bekleyelim biraz..