Samsunspor taraftarları İstanbul'da toplandı

Başlatan körfez55, 17 June 2007, 21:22:44

« önceki - sonraki »

körfez55

İstanbul'da Samsunspora gönül vermiş taraftarların toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.Katılıma bursa,samsun,istanbul ve kocaeli'den gelen taraftar temsilcileri de toplantıda yerlerini aldılar.toplantıya beklenenden daha fazla katılım oldu.
  Yapılan toplantıda taraftarlığın gerekliliğinin sadece sözde olmaması ve bugünlerde kulübün içinde bulunduğu nsıkıntılı durumdan çıkması için İstanbul ve cevre illerde yardım kampanyasına destek sağlanması için dernek nezninde kurulan komite ile önde gelen samsunluların ziyaret edilmesine karar verildi.
  Dernek Başkanının yaptığı açıklamada destek için planlarının olduğu ve bu planları uygulamaya başladıklarını;bunun meyvasını en kısa sürede almayı hedeflediklerini belirtmiştir.planlarını açıklarken daha güçlü bir taraftar dayanışması sağlamak ile kalmayıp ekonomik detsek verecek samsunluları dernek çatısı altında samsun ve samsunspor için toplayacakarını belirterek önümüzdeki günlerde daha başarılı bir SAMSUNSPOR için desteklerini artıracaklarını belirtmiştir.
  Yapılan toplantıda derneğin bir komisyon kurduğu,bu komisyon ile istanbuldaki önde gelen samsunlularla bir grup görüşme yapacağı;valilik nezninde başlatılan kumbara projesine destek için istanbuldaki derneklere koymak üzere talep edileceği kararlaştırılmıştır.ayrıca taraftarların maçlara katılımı için İstanbulun çeşitli semtlerinden araç organizasyonları sağlayacakları yönünde bilgi verilmiştir.
  Toplantıya eski başkanlardan sayın İSMAİL UYANIK;zaman gazetesi spor yazarı MEHMET YILMAZ;samsunsporun eski kalecisi zaman gazetesi spor yazarı FATİH URAZ;eski yöneticilerden ŞAFAK GEDİKOĞLU'nun telefonla selamlarını iletmeleri toplantıya katılanlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
  İstanbul Samsunspor Taraftarlar Derneği öncelikli olarak ulusal basına ilanlar vererek SAMSUNLULARI desteğe çağıracak..

SAMSUNSPOR İSTANBUL TAYFASI

Sadece Samsunspor

bengülü

slm sevgili  samsunsporlu taraftarlarımız bugun gerçekten önemli konulara değindik ben bursadan gelip bu toplantıya katılmaktan çok mutlu oldum ve çokda gururlandım çünkü biz gurbette yaşayan samsunsporlular olarak benim için ilk defa istanbulda toplanıp bol bol samsunspor konuşuldu anıları tazeledik  çok güzel toplantı oldu İstanbulda Samsunspor'a gönül vermiş taraftarların toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.Katılıma bursa,samsun,istanbul ve kocaeli'den gelen taraftar temsilcileri de toplantıda yerlerini aldılar.toplantıya beklenenden daha fazla katılım oldu.
Yapılan toplantıda taraftarlığın gerekliliğinin sadece sözde olmaması ve bugünlerde kulübün içinde bulunduğu nsıkıntılı durumdan çıkması için İstanbul ve cevre illerde yardım kampanyasına destek sağlanmasuiçin dernek nezninde kurulan komite ile önde gelen samsunluların ziyaret edilmesine karar verildi.
Dernek Başkanının yaptığı açıklamada destek için planlarının olduğu ve bu planları uygulamaya başladıklarını;bunun meyvasını en kısa sürede almayı hedeflediklerini belirtmiştir.planlarını açıklarken daha güçlü bir taraftar dayanışması sağlamak ile kalmayıp ekonomik detsek verecek samsunluları dernek çatısı altında samsun ve samsunspor için toplayacakarını belirterek önümüzdeki günlerde daha başarılı bir SAMSUNSPOR için desteklerini artıracaklarını belirtmiştir.
Yapılan toplantıda derneğin bir komisyon kurduğu,bu komisyon ile istanbuldaki önde gelen samsunlularla bir grup görüşme yapacağı;valilik nezninde başlatılan kumbara projesine destek için istanbuldaki derneklere koymak üzere talep edileceği kararlaştırılmıştır.ayrıca taraftarların maçlara katılımı için İstanbulun çeşitli semtlerinden araç organizasyonları sağlayacakları yönünde bilgi verilmiştir.
Toplantıya eski başkanlardan sayın İSMAİL UYANIK;zaman gazetesi spor yazarı MEHMET YILMAZ;samsunsporun eski kalecisi zaman gazetesi spor yazarı FATİH URAZ;eski yöneticilerden ŞAFAK GEDİKOĞLU'nun telefonla selamlarını iletmeleri toplantıya katılanlar tarafından memnuniyetle karşılandı.
İstanbul Samsunspor Taraftarlar Derneği öncelikli olarak ulusal basına ilanlar vererek SAMSUNLULARI desteğe çağıracak..

toplantıya katılan tüm arkadaşlarımıza tşk ediyorum bu arada toplantıyı organize eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum  bundan sonra ayda bir defa toplantı yaparlarsa sevinirim samsun sporumuz için birlik beraberlik diyorum. saygılarımla

körfez55

MeL_55

hasselbaink

Fotoğrafları bile görmek bir hoş ediyor insanı.
Emeği geçenlere, orada olanlara teşekkürler.
önümüzdeki sezondan itibaren İSTANBUL SAMSUNSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİ pankartını görmek istiyoruz.

körfez55

pankartımız var zaten.bütün maçlarda göreceksiniz ayrıca bugün aramızda bulunmak istediğini söyleyip de gelmeyenler oldu.klavye başında konusmak kolaydır tabi.ayrıca sayın cenk turgut;kendisi bize hakaret edip taraftar olmadığımızı söyledi.işte gerçek taraftarlar bugün oradaydı ama kendisi yoktu.ancak siteyi takip edip pek yorumda bulunmayan arkadaslar bizi yalnız bırakmadı.
    bursa samsun ve kocaelideki arkadasları da aramızda görmekten son derece mutlu olduk.resimde göremediğiniz diğer birçok arkadasımıza teşekkür ediyorum.bizi yalnız bırakmayan abilerime ve kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.

34 SS 1965

cok guzel bırgundu gercekden butun samsunluların orda olmasını dıerdım ıns herkes kendı sehırın bu tur falıyetler yapar amacımız ve hedeflerıız cok guzel gelecek senlerde samsundakı taraftar gruplarımızla bırleserek turkıyenın onde gelen taraftar grupları arasına gırecegımıze ınanıyorum

METE

evet bende oradaydım ve cok guzel vakıt gecırdık cok hos sohbetler,konusmalar vb.gıbı seyler oldu.gelenlere cok cok tesekkur edıyorum.gelenler zaten gordu nasıl vakıt gecırdıgımızı gelmıyenler kaybettı bız deıl...ılerıde ben ınanıyorumkı herkes ıstanbul çetesinide :D görecek dıyorum...İST TAYFASI!!!

veis

öncelikle misafirperver yaklaşımından dolaYIKOU-LÜ YE sansun teşekkürler.ve orada tanışdıgım fherkesede sonsuz teşekkürler iyiki samsunlu ve samsunsporluyum.

veis

celebi

Gerçekten çok güzel bir toplantıydı.Nilşah Abimize ayrıca teşekkürler

METE

kou_lu bidaha toplanalım boyle fena oluyo herkes gelsın ama bu sefer şöyle 1 ay sonra falan toplanalım yaa...ve butun samsunlular samsunsporlular gelsın...İST TAYFASI.. !!! :D

atakumlueray

ben de toplantıya katılabildigim için çok mutluyum.hoş sohbet muhabbetin yanında somut kararlar da alınması toplantının amacına ulaşmasını sagladı.en kısa sürede çok daha kalabalık bi şekilde yine toplancaz inşallah

körfez55

Alıntı yapılan: "veis"kou lü hani ayakkabılarım yaaaa.

abi ayakkabı resmin bende istersen gönderirim mail ine yada istersen siteye koyayım..