Sezon Açılışı SAMSUNSPORUMUZ - Orduspor

Başlatan samsunum, 18 August 2011, 01:40:19

« önceki - sonraki »

samsunum

ben anlamıyorum zaten zor günde birlik olabilrken şimdi nie böyleler illa ki zor günler mi geçirelim . hep birlikte geçen sene gördük . sezon öncesi taraftar yürüyüşünde  ve polis tarafından yapılan aramalrdan sonra beraber basın açıklaması ve ordu maçından önce hep birlikte verilen protesto ortada .. demek ki birlik olabiliyormuşuz !!

SAMSUNLU ORUMA 55

Yine birbirimize düştük yavşakları güldürdük ya ne deyim bilmiyorum..

Kaya

Takımımızın oyuncular arası dialog eksikliği sorunu sanırım 2-3 hafta sürecek..Sene başında Adnan Sezgin gelmiş olsa yeni transferler en az 1 ay takım kadrosunda bulunmuş olsa idi her şey çok daha güzel olurdu..

Maça gelirsek hocanın 3-4-3 ile başlayıp  ikinci yarı 4-3-3 ile bitirmesi onunda artık yavaş yavaş 3-4-3 taktiğinden vazgeçeceği kanısını oluşturdu herkeste..Belkide hayatında hiç 3lü savunmada oynamamış Kemal 4lü savunma kurgusu ile kendine geldi..Pal Lazar'a diyebilecek bir şey yok tam bir joker santrafora koysan orada bile oynar..Yenal ve Ergün ile ilgili söylenenlere katılmıyorum Milli takımının sol beki Hakan Balta olan bir ülkede bu iki isimden iyisini bulamazsınız ki ben Yenal'ın hala iyi bir sol bek olduğunu düşünüyorum..Orta alanda yeni transfer Fink beklediğim gibi kesici özelliği üst seviyede pas kabiliyeti de bir o kadar altlarda sürünen bir oyun sergiledi.Selim'i aldıklarındada demiştim bu takıma ikinci bir Turgay vakası yaşatmanın anlamı nedir diye malesef hala bu düşüncemi değiştirecek bir gelişme sağlayamadı..Murat Ceylan kadroya katıldığında ben üzülerek söylüyorum Murat yıldırımın kesik yiyeceğini düşünüyorum..O mevkide Mustafa Sarp'ın da olduğunu düşünürsek rekabetin üst seviyede olacağı aşikar..Dominguez'i ilk izlediğimden beri hayranım müthiş bir beyin hocanında hazırlık maçlarında 90dakika oynattığını görüyoruz..Ekigho ve Zenke neler yapacak gerçek bir sürpriz ama Anıl gerek idmanda izlediğim gerekse bu maçta attığı gol ve performansıyla şuan için banko oynayacak ileri uç ismi..

Hazırlık maçlarında kazanamıyoruz..Şu böyle transfer yaptı,şunun şöyle iyi adamı var olaylarını aştık artık..Lig'e konsantre olmanın takıma tam destek olma zamanının geldiğini düşünüyorum..ALLAH yolumuzu açık eylesin..

muzaffer4

söüğtlübahçeliler maratonum ayağa filan dediklerinde kimse takımıyor ama şirinler az hareketlenince içgüdüsel olarak heralde maratonun hepsi ayağa kalkıyor bu işi en iyi şirinler yapıyor söğütlübahçelilerin amacı tribün değil kavga şirinler maraton çok iyi anlaşıyor hatta söüğtlübahçeliler grubunun yerine şirnler maratona gelse biz sahamızda 17 maçta 40-45 puan toplarız kesinlikle.ama şirnler bel.evlerini bırakmaz..

King1965

kuru gurultu.. maratondakı macda tak tak tak kafam sıstı baska bırsey deıl.. adamlar maraton maraton dıyınce herkes fırlıyordu ayaga  :evet:

Sercan

Bizim gibi bir takımda en fazla bir tane koşmayan adam olmalı.Zaten Dominguez var ve Selim Teber takımın hızını kesiyor.Eğer alınacak oyuncu hızlı olursa,önünde oynayacak olan forvetin gücüne güç katacaktır..

red_white

birşeyi merak ediyorum koltuk numarasına göre oturulacak diye yazılıp çiziliyordu numarasına göre oturan varmı  8)

King1965

Alıntı yapılan: red_white - 05 September 2011, 15:44:59
birşeyi merak ediyorum koltuk numarasına göre oturulacak diye yazılıp çiziliyordu numarasına göre oturan varmı  8)

bn kafama göre oturdum :)

sersa

Alıntı yapılan: red_white - 05 September 2011, 15:44:59
Samsun'da böyle birşey olmaz asla :)

sersa

Samsunspor, Orduspor'u 2-0 mağlup ederek taraftarını sevindirdiği gibi, açlık ve yoksullukla mücadele eden Somali'yi de unutmadı. Kırmızı- Beyazlılarda yönetim kurulu maçın hasılatı 23 bin 635 lira 50 kuruş'u Somali'ye gönderdi.

AntZ

Alıntı yapılan: sersa - 05 September 2011, 17:28:07
Samsunspor, Orduspor'u 2-0 mağlup ederek taraftarını sevindirdiği gibi, açlık ve yoksullukla mücadele eden Somali'yi de unutmadı. Kırmızı- Beyazlılarda yönetim kurulu maçın hasılatı 23 bin 635 lira 50 kuruş'u Somali'ye gönderdi.

Çok daha fazla kişi vardı ama açıklanan biletli seyirci sayısı 6 bin küsür...
En düşük bilet 5 TL

Fazlasını geçtim açıklanan resmi sayıya göre en az 30 küsür bin lira olması gerekmiyor mu? Ya da hakikaten bu kadar beleşçi mi var?

sersa

beleşci+ güvenlik elemanlarının parası olabilir... 

davidsavage

Alıntı yapılan: sersa - 05 September 2011, 17:28:07

Ordunun golünü saymamışlar mı  :) :)

cgr

Alıntı yapılan: davidsavage - 05 September 2011, 17:34:49
Ordunun golünü saymamışlar mı  :) :)

Hasılatı eksik saydıkları gibi, golü de saymamışlar :D

sersa

Haber gazetesinin haberi olduğu için normal :)