Hazırlık maçı - SAMSUNSPOR'umuz - Giresunspor

Başlatan Stoper, 22 August 2011, 15:09:12

« önceki - sonraki »

isyan

Takim kötü oynadi diye düsmeye aday olacak degiliz herhalde, zaten son 2 yildir taraftarlar takimi oynatiyor adeta.
Stad'in full cektigi, taraftari da arkasina aldigi ilk mac'da görecegiz, bu takimin gercek seviyesini.

ali ihsan

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 29 August 2011, 00:30:04
İyi hoş da ben Bahia yı hiç bindirip orta yaparken görmedim bu adam stoper olarak alındı sol bek oynayabilecek mi?

Rahatlıkla oynar.Ofansta çok etkili olmasını bekleme sonuçta R. Carlos değil.Fakat önünde ofansif bir sol açık çok rahat eder.Gerçi o tarz birisi de yok ama ...

doðan

Tablo çok mu vahim , belki evet , belki de hayır , bu bir hazırlık macı ve biz hazır değiliz , hocanın 3 lu defans anlayışı bizden  Çok götürür , Kemal sahanın enkotusu ve daha da kötü olacak 3-4-3 yada 3-5-2 gibi oyun sisteminin adamı değil Kemal , vede orta saha kalabalilk lığında  ne Selimteber nede dominguez nede Murat varlık gösterdi , forvet hele nerdeyse yok lari oynadı , bu takımın sistemi bana göre 4-4-2 yada 4-5-1 dir çift stoperli  sag ve sol beklerin dinamo  gibi çalıştığı orta sahanın surekli gol kokladığı bir sistemi bulabilirmiyiz bilmiyorum , su an için ışık göremiyorum ama babasamsunlu nun da dediği gibi daha kötülerinide gördük ... Düzelir hocam düzelir de ben göremem  :(

kalptenþimþek

valla istemeden de olsa babasamsunluya katılıyorum..şu aşamada tek sorunumuz henüz takım olamamayışımızdır..öncelikle takımın bir süper lig omurgası yok..ama o da olacak biraz sabır  neticede rakiplerimiz bir barcelona manchester değil..

hacettepeli

maçı izlemedim ama Türkiye'de 3-4-3 oynamak çok zor. bu sistemle bir şey yapılamaz çünkü futbolcularımız da alışık değil.

brigand

bence oyuncu kalite seviyemiz düşük. bireysel yetenekleri üst seviyede olan birkaç oyuncuya ihtiyacımız var. Zenke'nin süper lig için yetersiz olduğunu uzun süredir görüyorum zaten. Ekigho iyi bir izlenim bırakamadı. Domingez'in genç Hakan Bayraktar olduğunu düşünüyorum, yani kötü adam değil. diğerleri zaten bizim çocuklar kapasitelerini biliyoruz. hocanın bu sistemden vazgeçeceğini düşünüyorum. öyle bir durum olursa, özellikle forvet ve ofansif orta saha takviyesiyle en azından mücadele gücümüz yüksek, ligde havlu atmayan bir takım olabiliriz. tüm bunların tam tersini düşünmek istemiyorum. hiçbir yorum da yapmıyorum !

erdem

beyler oynadığımız takım giresun...maddi sıkıntıları olan,15 futbolcusu olan bankasya takımına kendi evimizde acizce oynadık..tamam bu maçlık böyle oldu diyelim,ankaragücü maçını da gördük..ag.lüler asılmadı bile maça..ibb deplasmanının 2-1 yenildiğimize bakmayın,izleyenler fark yiyebilirdik diyor..(http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=9150.120)
  yendiğimiz takımlar kilimspor ve a2 takımı(nasıl oynadık bilmiyorum ama bu takımlar ölçü olamaz)

bana kalırsa ordu maçında petkoviçe uyarı yapmamız lazım,yoksa 5 yılda yırtınarak geldiğimiz yere 5 haftada bakakalırız..trbzonla içerde oynacağımız maç da bu zamanlara denk geliyor,çıldırtmasınlar adamı...

55cem55

bu takımda messi yok...aklın yolu birdir 4 4 2

Kaya

Takımı beğendim..
Valdoyu beğendim..
Bahia'yı beğendim(3'lü defansın solunda oynaması nedeniyle bindirme yapmasını beklemeden! beğendim)
Selim'i Anrakagücü maçına göre beğendim..
Murat bize ilk geldiğindeki formuna yakın beğendim..
Özellikle Dominguez'i çok çok beğendim...
Diğerlerini de gerçek bir lig maçındaki ciddi oyunları sonunda beğeneceğim...

Orta saha,sol açık ve bu sistemde en önemlisi bir pivot santrafor alınması halinde çok daha iyi olacağız..5 sene bankasyada sürünmüş olabiliriz.Ama biz şehir ve takım olarak süper ligin demirbaşıyız.Düşmeyi başkaları düşünsün..

55__Gurbet__55

29 August 2011, 04:59:38 #129 Son düzenlenme: 29 August 2011, 05:06:55 piskopat samsunsporlu
Takimda cok büyük bir uyum sorunu var.Organize sekilde atak yapamiyoruz.Kim kimin nerde durdugunu nereye koscagni bilmiyor.Bu sorunuda zaman cözecek.

Ben yapilan transferlerin kumas olarak iyi oldugunu düsünüyorum,sadece daha takim olamadik.Özelikle Selimi ve dominguezi cok begendim.Selim bilincli top kulaniyor oyunu iyi okuyor.Dominguez ise teknigi cok iyi olan bir oyuncu.Kornerleri ve Frikikler cok iyi kullaniyor.Bence bir sol acik ve bir godumu otutduran forvet aldimmi bu is tamam.

Biraz sabirli olalim.Petkovicin geldiginde herkes sabirdan bahsdiyordu ama biz o sabri hazirlik maclarinda bile gösteremiyoruz.

zzeennkkee55

Alıntı yapılan: iak5529 - 29 August 2011, 04:07:18
Takımı beğendim..
Valdoyu beğendim..
Bahia'yı beğendim(3'lü defansın solunda oynaması nedeniyle bindirme yapmasını beklemeden! beğendim)
Selim'i Anrakagücü maçına göre beğendim..
Murat bize ilk geldiğindeki formuna yakın beğendim..
Özellikle Dominguez'i çok çok beğendim...
Diğerlerini de gerçek bir lig maçındaki ciddi oyunları sonunda beğeneceğim...

Orta saha,sol açık ve bu sistemde en önemlisi bir pivot santrafor alınması halinde çok daha iyi olacağız..5 sene bankasyada sürünmüş olabiliriz.Ama biz şehir ve takım olarak süper ligin demirbaşıyız.Düşmeyi başkaları düşünsün..

hangi maç sonrası için geçerli bu yorumlar ? farklı maçlar izledik heralde  :-\ :-\

Stoper

Şehir dışında olduğum için izleyemedim maçı.En az 2 farkla galip geliriz diyordum skoru duyunca şaşırdım.Ne olursa olsun Giresunspor'u yenmeliydik.Transfer yapacağız diyorlar umarım kaliteli ayaklar bu takımı kazandırılır!Zamana bıraktık herşeyi söylecek fazla bir şey yok aslında.Hakkımızda hayırlısı olsun.   

ngonge

Ben oyundan memnun olmasam da o kadar da vahim bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Bir kere oyuna çok iyi konsantre olmuş ve gol yememek için kasmış bir Giresunspor varken, oldukça amaçsız bir Samsunspor vardı. Lig maçının konsantrasyonu farklı olur düşüncesindeyim.

Gördüğüm en büyük eksik hücum oyuncuları ile ortasahanın kopuk olması, hücumcuların ortaya gelip yardım etmediği için oyun kurulamadığı idi, Ekigho ne Türkiye'ye ne de takıma alışmış görünüyordu. Zenke ise yardımlaşsa da çok isabetsiz paslar attığı için oyuna hiç dahil olamadı. Bu açıdan hocanın dediği ortasahaya yardımcı, komple bir forvet ihtiyacı açık.

Bir diğer organizasyon sıkıntısı kanatlarda idi, kanatlar çok verimsiz olduğu için takım hiç pozisyona giremedi desek yeridir. Lazar gelince sağ düzelir desem de solda sıkıntı olduğu aşikar.

Takım ile ilgili olumsuz bir diğer durum da ortasahada yardımlaşma anlayışının olmaması idi malesef. Diğer sorunlar halledilse de bu belki de en büyük sorun, bir ara Bahia resmen 1 dakika topla kaldı kimse ne boşa kaçtı ne yanına yardıma geldi. Umarım tek maçlık bir sorundur bu.

Selim'in de geriden değil daha ileriden oyun kurması ve arkasına daha kesici özellikte bir oyuncu olmasının oyun kurmaya yardımcı olacağını düşünüyorum.

Sonuç olarak; savunma en iyi oturmuş bölge idi bence özellikle Bahia ligin 2 gömlek üstü oyuncu. Dominguez de iyi oyuncu ama tam uyumlu görünmedi malesef. Takım  motivasyon açısından sorunlu iken kondisyon açısından ise iyi göründü.

Ben genel olarak takımın iyi olacağı kanısındayım. Her ne kadar 2 ay geçmiş olsa da taktik dediğiniz şeyin takıma oturması zaman alıyor. Ben ilk maçlarda sabredilirse takımın bu seneyi sıkıntı yaşamadan bitireceğini düşünüyorum.

Gönlümden geçen taktik de şu:

muzaffer4

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 29 August 2011, 00:31:34
Takim kötü oynadi diye düsmeye aday olacak degiliz herhalde, zaten son 2 yildir taraftarlar takimi oynatiyor adeta.
Stad'in full cektigi, taraftari da arkasina aldigi ilk mac'da görecegiz, bu takimin gercek seviyesini.

dediklerine katılıyorum ama
3 koreografi toplam 1 puan :( :( :(  

@ngonge zenkee  :hnk: :hnk: ???

55.hakan

Maç izlerken ve hücumdaki etkisizliğimizi görünce aklıma Agbetu geldi.Maçta ilerde ne yapacağımızı bilemez bir havamız vardı.Geçen sene özellikle Agbetu ile kenar bindirmeleri yapıp bu tüm kanatlara yayılırdı ve bir şekilde pozisyona girer rakibi baskı altına alırdık.Hucüm için bir taktiğimiz yok sadece kanatlar olmasın tabi kanatlar kapatılırsa diğer taktiğini uygula ama o da yok.Pozisyona girmeden gol atamayız.Bu pozisyona girecek verkaçlar,kanat organizasyonları ara pasları gerekiyor.