Hazırlık Maçı - İstanbul Büyükşehir BLD. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 08 August 2011, 23:26:33

« önceki - sonraki »

kuzey55

kuzey55

turgayergeni

Alıntı yapılan: target55 - 13 August 2011, 20:49:16
bu sistem oturana kadar çok puan kaybederiz gibi geliyo bana.bol bol hazırlık maçı yapmamız lazım kalan 25 günde ve 3 tane adam gibi oyuncu almak lazım
ben bu sistemin hiç oturcagını bile dusunemiyorum.

kuzey55

Alıntı yapılan: turgayergeni - 13 August 2011, 20:54:45
ben bu sistemin hiç oturcagını bile dusunemiyorum.

orasını tahmin etmek güç işte.hocaya güvenmek istiyorum bu konuda.umarım boşa çıkarmaz bunu ama acil transfer lazım

ender

hala iyi yoldayiz diye haberler okuyunca deli oluyorum.

turgayergeni

Alıntı yapılan: target55 - 13 August 2011, 20:56:00
orasını tahmin etmek güç işte.hocaya güvenmek istiyorum bu konuda.umarım boşa çıkarmaz bunu ama acil transfer lazım
keske bnde senin kadar umutlu olabilsem artık tek caremiz yapılacaklar transferler

kuzey55

ekhigonun iyi çıkması lazım.orta sahaya direkt iş yapacak sağlam bir adam lazım nerden bulunur bu saatten sonra bilemiyorum bence sağ tarafa da adam lazım.

turgayergeni

Alıntı yapılan: target55 - 13 August 2011, 20:59:37
ekhigonun iyi çıkması lazım.orta sahaya direkt iş yapacak sağlam bir adam lazım nerden bulunur bu saatten sonra bilemiyorum bence sağ tarafa da adam lazım.
ivan ergic gibi bi adam hala bosta

berusa55

Yok o kadar defanstı stoperdi müdafaya adam aldık ama maşallah her maç gol yiyiyoruz. Yendiğimiz takımlar Kilimli, Tavşanlı! Açıkçası canım sıkılmaya başladı iyice. :(

Gaziosmanpaşalı3455

maçı izledik izlemez olaydık.bu takım bu mücadele ve bu futbolla korkarım düşmemeye oynar.2 top aya pas yapamıyorlar.oyun bizim yarı sahada oynandı diyebiliriz.doğru bu futbol beni çokta şaşırtmadı.takım oyunu oynayamıyoruz.yapılan transferler oyunda vasatı gecemediler.

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: Erdinc - 13 August 2011, 20:28:37
Normal sezona bu gazla girersek ilk 5 hafta petkovic gider
5 hafta bile kalmaz idda ediyorum.takım çok kötü

King Of The North

Keşke iyi oynayıp yenilseydik ama bunlar olacak, geçen yıl da bu takım bank asyadan küme düşer deniyordu, hatta kendi taraftarımız diyordu bunu, sonra hedef ilk 6 oldu, sonra da 3 hafta kala şampiyon olduk, durun bakalım hemen karamsar olmayalım derim.

Gaziosmanpaşalı3455

cokkotuyuz arkadaşlar gerceklerı gormek lazım transferde cok etkisiz kalsdık ordu ve mersın cok iii transfer calışması yaptılar ligteki en basit takım biziz ilk 11 de oynucak 3 topcu daha almaları lazım ama kalıtelı tecrubelı bedavaya oyuncu alınmaz para verıp kalıtelı topcu alıcaksın boyle gıderse hep son bes icinde oluruz