Kulübümüzün Yeni Genel Koordinatörü Adnan Sezgin...

Başlatan Jnr.Serkan, 26 August 2011, 11:27:44

« önceki - sonraki »

lucarelli

Hayırlı olsun. Özellikle Galatasarayda son yıllarda yaptığı yanlış transferlerle gündemde idi. Çok deneyimli ama karanlık biri. Futbolu bilmeyen  bir başkan için, hem Türk futbolunun işleyişini bilmesi hem de farklı bir çok takımda başkanlık da dahil olmak üzere farklı pozisyonlarda görev alması açısından faydalı gibi duruyor ama dediğim gibi karanlık bir adam. İnşallah takımı zarara sokmaz, ileriye taşır.

Adnan Sezgin yerine daha temiz, kirli işlere bulaşmamış biri ile anlaşılsa daha iyi olurdu.

ali ihsan

ibo055

veis

samsundan bir adam çıkaramayıp elin malatyalısını menajer diye getiriyor isek biz den zaten ne köy olmuş nede kasaba.

ibo055

Alıntı yapılan: veis - 26 August 2011, 13:20:23
samsundan bir adam çıkaramayıp elin malatyalısını menajer diye getiriyor isek biz den zaten ne köy olmuş nede kasaba.

kardeşim veis  samsundan adam çıkardıkda ne oldu  herzaman yarı yolda bıraktılar

cembaba

Alıntı yapılan: kıbrıslı_mete - 26 August 2011, 11:46:33
Tanju Çolak, twitterden ateş püskürüyor bu karar için. ama hayırlısı bakalım

Tanju ateş püskürüyorsa, kesin iyi bir iş yapmışız o zaman. Şaka bir yana da ben siz gibi umutsuz değilim. Herkes hatalarından ders çıkarır. Ben Burak Abi gibi düşünüyorum.

Karanlık işleri olmasa daha iyi olurdu. Ama Başkanlığı bilmeyen bir Kazım Yılmaz için iyi bir aracı olacağını düşünüyorum. Samsunspor'umuz için hayırlı olsun.

fındık

ntvspor.netteki bir yorum
Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum demiş :D

Bende cem gibi düşünüyorum açıkcası, birde bu adam tam bir prof.......

Sercan

en azından tahsin her boka konuşamaz artık..Hayırlısı olsun...

muzaffer4

celebi

belki bana kızacak olan olacaktır ama ifade etmek isterim. adnan sezgin geleceğine sportif direktörsüz menejersiz olalım daha iyiydi.

orhan

adnan sezgin futbolu bilen ve futbol camiasını tanıyan bir isim. heyacanını kaybetmeden gerçekten birşeyler vermeye geliyor ise bize çok  fayda sağlar

Turuncu

minci

Tanjunun Samsunspordaki futbolculuk döneminden sonra hangi yönetim geldiyse hiçbirisi Tanjuyu kulübün kapısından içeri sokmadılar. Sanki sözleşmişler. Neden acaba? Tanju önce kendisine baksın ve gölge etmesin. Etme bulma dünyası.

supernatural_55

Alıntı yapılan: celebi - 26 August 2011, 14:46:37
belki bana kızacak olan olacaktır ama ifade etmek isterim. adnan sezgin geleceğine sportif direktörsüz menejersiz olalım daha iyiydi.

aynen bu mesajı yazacaktım ki yazmışsın çelebi abi,yine de hayırlı olsun .:.:.