Kulübümüzün Yeni Genel Koordinatörü Adnan Sezgin...

Başlatan Jnr.Serkan, 26 August 2011, 11:27:44

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Futbolculuk kariyerinde ve yönetici olarak görev yaptığı profesyonel futbol kulüpleri'nde Türk futboluna büyük katkılar sağlayan Adnan Sezgin, Samsunspor Kulübü'müzün Genel Koordinatörlük görevine getirilmiştir. Kulübümüze ve Spor Camiamıza Hayırlı Olsun.

Kaynak : http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2487

hacettepeli

nasıl ikna etmişler adamı helal olsun. öyle boş bir insan değil. çok donanımlı bir adam olduğunu düşünüyorum.

berusa55

Hayirli olsun.Umariz Samsunsporumuza gercek anlamda faydasi dokunur.

Gorkem

Serkan

Tufan

hani adamın futbolcu portföyünden yararlanalım desek transfer döneminin bitmesine ne kalmış yok muydu Samsunspor camiasında futbolu bilen, futbolcu-yönetim-taraftar ilişkisi sağlayacak adam.
üzüldüğüm nokta şu Adnan Sezgin iyi bir yönetici olabilir ama Samsun'la ne ilişkisi var, tarihimizi, yaşadıklarımızı ne derece biliyor, yarın bir gün Allah korusun "Trabzon bölgemizin güçlü ekiplerindendir" gibi saçma bir açıklama yapmayacağı ne malum çünkü bilmiyor bu adam bizi.
neyse hayırlı olsun.

kıbrıslı_mete

Tanju Çolak, twitterden ateş püskürüyor bu karar için. ama hayırlısı bakalım

oguz_5528

Ortada dönen olayları bilen adam,en azından yönetim'e tecrübe aktarsın yeter.

FaTiH_HaN

26 August 2011, 11:52:11 #8 Son düzenlenme: 26 August 2011, 11:57:34 fatih_han55
Adnan Sezgin Tanju Çolağı zamanında ali samiyene almamıştı kapıdan çevirmişti onun kuyruk acısı o yüzden yoksa Samsunsporu düşündüğü için değil.

sosaka

"Samsunspor gercek degerlerine hic bir zaman deger vermedi.." tanjucolakk twitter

Lusage

Alıntı yapılan: kıbrıslı_mete - 26 August 2011, 11:46:33

Yanlışlıkla begendim.

Tanju önce adam olsun. Ondan sonra bir ara onu kaale almayı düşünürüz..

AntZ

Alıntı yapılan: sosaka - 26 August 2011, 12:00:24
"Samsunspor gercek degerlerine hic bir zaman deger vermedi.." tanjucolakk twitter

"Samsunspor'un gerçek değerleri Sadece Samsunspor'lu olanlar ve gerçekten Samsunspor'a değer verenlerdir.." antZ ssbiz

fat55

hadi oradan tanju satıcı seni.seni samsun a alanın...

red_white

Alıntı yapılan: kıbrıslı_mete - 26 August 2011, 11:46:33

tanju ben gsliyim diye gezinmesini biliyor çokmu zoruna gitti onun acaba

Uğur Yıldız

tanju hala kovalıyosun dedim sana kaç kere sana Samsunsporumuzdan ekmek yok! bak yoluna gadeşim