Süper Lig Fikstürü Çekildi - ilk maç g.birliği ile içeride

Başlatan Jnr.Serkan, 25 August 2011, 12:36:26

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: 5trawberry - 25 August 2011, 15:27:16
Maraton boyunca bir dev pankart hazırlanmaz mı ?

fener_bahce nin yaptığı ''Size her yer tava '' benzeri bi slogan bulup, Burası Her Yer Değil yazısının altına döşerdik :D

E.Sever daha iyisini yapar takmayın kafaya  (=

**KaR6**

en umutsuz bendim, fikstürü gördükten sonra 3 maç 7 puan alırız dedim bak  ;D

Turuncu

Size her yer tava fbe tarafından yapılmış.Bizim slogan olan  Burası her yer değil daha anlamlı olur.

kalptenþimþek

muzaffer4

maratonun alt tribüne burası her değil şehr-i samsun bayrağı olur üst taraf kareografi olur çünkü maraton üstte direkler olduğundan bayrak çekilmez...

Serkan

Alıntı yapılan: ekigho55 - 25 August 2011, 15:39:29
maratonun alt tribüne burası her değil şehr-i samsun bayrağı olur üst taraf kareografi olur çünkü maraton üstte direkler olduğundan bayrak çekilmez...

hiç düşünememiştik biz bunu :d

kalptenþimþek

havaya giriyoruz, bu güzel.. o zaman şu tellerden sarkıtılacak 10 a 100m pankartın projesini hazırlamaya başlasın engin abi.. engin abi duy bu sesi! :)

Serkan

Abiler yapılacaksa bu işe el atından yapılacak bu sefer ( = öyle demişti Engin abi ama önce ikna edilmesi gerekiyor Engin abinin :D

Stoper

KaBuS_55

Ayrıca Şu Tribün taşlarını beyaz kırmızı bezlerle örtersek güzel olur

AntZ

Alıntı yapılan: Serkan - 25 August 2011, 15:47:22
Abiler yapılacaksa bu işe el atından yapılacak bu sefer ( = öyle demişti Engin abi ama önce ikna edilmesi gerekiyor Engin abinin :D

Trabzon'la Samsun'da maç yapıyoruz, Auto ikna mod : ON  :D

binikalamadım

arkadaşlar her yer ayrı yazılıyor galiba benim logodaki gibi yanlış olması lazım

Ajan

Ne kareografisi ya oturalım çekirdek çitleyelim işimiz gücümüz mü yok deli mi şey etti bizi  :P

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: binikalamadım - 25 August 2011, 16:14:40
arkadaşlar her yer ayrı yazılıyor galiba benim logodaki gibi yanlış olması lazım
evet ayrı yazılır.

yilmazselcuk55

AlıntıBaşkanımız Kazım Yılmaz ligin ikinci haftasında deplasmanda Galatasaray ile, 3'üncü haftasında ise sahamızda Trabzonspor gibi iki güçlü takım ile karşılaşılacak olmasını da, "Bizde çok güçlü bir takımız. Kaliteli ve seyir zevki yüksek bir karşılaşma olacak" diye konuştu.

Bravo be Başkan  >l< >l< >l<